South Park

…ή και η τραγικη ελλειψη χιουμορ, για την οποια τωρα ισως και να μην αμφιβαλλω οσο πριν…οπως και ναχει κλαιν, μια συμβουλη πηγα να δωσω, take it or leave it and move along sir…

να μιλησουμε σοβαρα και να αφησουμε τις ειρωνειες και τα αρνητικα σχολια για τον καθε χρηστη; τι λετε?

για Stelios και Lupin λεω

μα σοβαρα μιλησα στο πρωτο ποστ, αμα σου αρεσουν οι καινουριες παπαριες -που btw δεν κραζουμε μονο εμεις εδω αλλα ειναι common sense οτι η σειρα εχει 'πεσει΄ αρκετες σεζον τωρα- τοτε σου λεω δες τα παλια που ειναι τα καλυτερα τους να γουσταρεις περισσοτερο:|…δεν ειναι τοπικ maiden εδω, τσιλαρε και move along sir…

Don’t mind them, fake7, they’ve got sand in their vaginas. :razz:

^

Manos is being a dildo:razz:

I know a certain mommy who’s sleeping with manos tonight…

για να ξεκαθαρισουμε κατι γιατι το πας λαθος απ’την αρχη.
Τα south park τα χω δει και τα παρακολουθω ανελιπως, και εσυ το ιδιο οπως και εκατομμυρια αλλοι.
Αυτο το common sense ειναι τελειως αυθαιρετο. Εγω για μενα μιλησα και για το δικο μου γουστο.

Το καθε επεισοδειο ειναι ξεχωριστο, τους ελληνες ξερω γω, αυτο με το jersey μπορει να μην τους τρελανε γιατι βασιζεται σε ρεαλιτυ που δεν το βλεπουμε εδω, καταστασεις που δεν ειναι οικειες. ομως κατι αμερικανοι το λατρεψαν(ή τουλαχιστον το θεωρησαν καλο και οχι σαν τα μηδενιστικα σχολια), γιαυτο και η υψηλη βαθμολογια του.

Οπως το επεισοδειο με το warcraft διαφορους φιλους μου δεν τους αγγιξε καν. Ασχετο αν εχει ανακυρηχτει ξερω γω το καλυτερο επεισοδειο. Ή με την ορκα στη σεληνη, το χαρακτηρισαν ηλιθιο.

Το αστειο το εκλαμβανει ο καθενας διαφορετικα.

YΓ. δεκτη η συμβουλη σου και ειμαι ανοιχτος σε ολα (ή σχεδον ολα :stuck_out_tongue: ), μη μου πετας τα move along ομως, κατσε να συζητησουμε

το fail σου περι maiden αστο να ξεχαστει :wink:

Για να μην γραφω τα ιδια, συμφωνω σε οτι εχει ποσταρει ο Λουπιν.

ισως αυτο το επεισοδιο να ηταν τα χειροτερα και βαρετοτερα 20κατι λεπτα της κατα τ’αλλα γαματης ζωης μου…στο προηγουμενο δεν μπορω να πω ψεμματα,γελασα 2-3 φορες.
Επισης…μιας που διαβασα απο πανω,για το οτι κοροιδευουν την καθημερινοτητα εκει κτλ…κατεληξα στο οτι εχουν επικεντρωθει σε διαφορετικου ειδους ταργκετ γκρουπ πλεον που μαλλον φερνει περισσοτερα νουμερα…δηλαδη…εστω οτι δεν βλεπω τα φλωροπρογραμματα-ριαλυτη κ ξερω γω τι…δεν θα πρεπει να βλεπω και south park πλεον???

μου τη σπαει που θα δω και το επομενο και το επομενο και το επομενο…μονο κ μονο επειδη καποτε τα’σπαγε…με οποιαδηποτε αλλη σειρα αυτο δεν επαιζε να το εκανα…god damn it…

Πράγματι τις τελευταίες σεζόν έχουν αφήσει το πιο “αφαιρετικό” ας το πούμε κράξιμο και έχουν επικεντρωθεί σε πιο συγκεκριμένες καταστάσεις…

Αν δεν καταλάβατε το τελευταίο επεισόδιο… Well, It’s a joerzey thing… :stuck_out_tongue:

Ρε σεις, οκ, πείτε οτι δεν το καταλάβαμε όντως, οτι δεν αφορούσε τη δική μας κουλτούρα αλλά τη δική τους. Αυτό το δέχομαι.

Αυτή την προσπάθεια να αναμασήσουν ιδέες απο παλιά, “εκσυγχρονίζοντας τες” (Cartman: Kyle, you’ re a Jew, a Ginger[B] and[/B] a Jersey now), χωρίς όμως να έχουν το χύμα in your face χιούμορ των παλιών πως την εξηγείτε? Και το οτι στα τελευταία επεισόδια παίζει να είδαμε τον πιο σκατόφλωρο Καρτμαν όλων των εποχών.

Εσείς γελάσατε θα μου πείτε, κατανοητό, εδώ δε μπορώ να πω κάτι, αυτά είναι γούστα. Αλλά πραγματικά, when it comes to taste, the last south park episodes were really not my thing… (και τα λέει κάποιος αυτά που γούσταρε τουλάχιστον τη μισή απο τη season 13)

Το σημερινο το καλυτερο της σεζον

Καλό ήταν το σημερινό, πάλι καλά. Στο “σύγχρονο” South Park στυλ μεν (πάνε τα παλιά, ας το πάρουμε χαμπάρι), αλλά εμπνευσμένο και βλεπόταν πολύ ευχάριστα.

Μου άρεσε και η όλη θεματική του με τα όνειρα, είχε και αρκετές ακυρίλες, μια χαρά.

Α, και ο Randy πάλι έκλεψε την παράσταση! Όπως και η σκηνή με τον πιτσαδόρο (that’s it, i’m going in!) :stuck_out_tongue:

[SPOILER]inception \m/[/SPOILER]

είχα αρκετό καιρό να γελάσω τόσο πολύ με south park!!! το επεισόδιο ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ!!! :lol::lol::lol:
ρέφαρε για τα προηγούμενα επεισόδια και με το παραπάνω…
πάω να το ξαναδώ 8)

[SPOILER]έριξα τόσο γέλιο στα σημεία που έκανε τους backing ήχους που δεν άκουγα καν τι έλεγε ο άλλος τυπάς…:lol2: [/SPOILER]

ok!που σκατα το βρισκουμε???

Ίσως [B]η[/B] ατάκα του επεισοδίου.

[SPOILER]Stan’s Mom: Will they be able to wake Mackey up?
Scientist: If they don’t… It’ll be the END OF EUROPE as we know it!

Πόσο πιο άκυρο δηλαδή. Για τέτοια ζουμε ρεεεεεεεεε!!! :lol:[/SPOILER]

Παρεμπιπτόντως ξεκίνησα επιτέλους να τα βλέπω κανονικά με τη σειρά, καθώς το καλοκαίρι είδα σκόρπια μερικά απ’τα καλύτερα επεισόδια των τελευταίων 6 σεζόν. Λοιπόν η σειρά δεν παίζεται. Για τότε που βγήκε παίζει να’ταν πολύ κάφρικη. Άνετα ό,τι πιο εμνευσμένο και αστείο έχω δει ποτέ από τηλεοπτικές σειρές, κολλάει γάντι και στο στυλ που είναι το χιούμορ μου (παίζει βασικό ρόλο αυτό στο πόσο απολαμβάνεις τη σειρά).

Ντάξει ο Κάρτμαν εννοείται ότι είναι άνετα ο κορυφαίος (ρε η φωνή του στις επόμενες σεζόν έγινε πολύ λιγότερο κάφρικη!) αλλά εκείνος που κλέβει την παράσταση για μένα όποτε εμφανίζεται είναι ο ΣΕΦ! Πεθαίνω με ΣΕΦ, αγαπάω ΣΕΦ, θέλω να του κάνω σουήτ λάβιν λέμε!

(μην κάνει κουόουτ κανας παπάρας με εικόνα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας)

επιτελους ενα καλο επισοδειο!!!

[SPOILER](:(εχω την ασθενεια…σε συρταρι…fuck…(το συρταρι δεν χωραει πολλα ακομα!!)):-s:lol:[/SPOILER]

H συνέχεια του The Coon στο επόμενο! Ενός απο τα αγαπημένα μου SP επεισοδίων των τελευταίων 2-3 χρόνων… Μακάρι να δούμε δυο ωραία επεισόδια στη σειρά, γλυκαθήκαμε απο το τελευταίο…