Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Από τη Ρωσία με αγάπη! :smiley:

Το γνωστό μιντιακό πόρταλ εννοώ μπρε:p

ασταδιάλα και νομιζα πως στο σπόιλερ θα’ταν κάνα ξεκωλάκι… :(:(:frowning:

Ντανκεσεν για το λινκ γιατι σαν νουμπας που ειμαι δεν θα το εβρισκα! :stuck_out_tongue:

MOYXAXAXAXAXAXAXA!

AMAN! Eρωτας με την πρωτη αυτια με το Damnation των Warpath! :band:

ουοου8O:metal: και δεν τους ειχα ξανα ακουσει. Γαματο ειναι.

Για να μήν περάσει έτσι απλά panagioti, μα τέτοια δύναμη που την βρίσκουν τα παιδιά!! Μιλάμε για θρασοθράς, έχει το ΤΕΛΕΙΟ balance μεταξύ oldschool sound και φρεσκαδούρας…τρελό δέσιμο. Ας παντρέψει κάποιος αυτούς και τους Municipal Waste να δείτε τι θα γίνει…

Indeed…και εγώ αυτό είπα από μέσα μου όταν το άκουγα, δεν μου πολυτραβούσαν το ενδιαφέρον γενικά αλλά αυτό το άλμπουμ κατάφερε και μου σήκωσε το ένα φρύδι (από ενδιαφέρον έτσι!!).

Εγώ βασικά θέλω να πώ τον πόνο μου για δύο άλμπουμ που ακούω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν μπορώ να ξεκολλήσω.

και

Μπορώ να πώ ότι ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ…τα άλμπουμ τα αναφέρω εδώ γιατί από την μία τα αυτιά που νιώθουν σε αυτό το thread είναι πιο πολλά:lol: και από την άλλη το μέν Gnostic είναι thrashodeathia του κερατά με ολίγον από Destruction και το Obscura είναι απαραίτητο γιά όποιον ακούει οτιδήποτε που αρχίζει από technical…

Τι να πώ απλά χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια και έχοντας ακούσει τόσα πράγματα φτάνουν οι Obscura και σε πάνε ακόμη παραπέρα, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ DEATH από το πλανητικό σύστημα που είναι και ο πλανήτης των Coroner, τέτοια ιδιοφυία λέμε…όσο για Gnostic…είναι φρέσκο ακόμη και δεν θέλω να μιλάω για αυτό…απλά ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ…
παρανοικό και ιδιοφυές οι δύο μόνες λέξεις…και αυτός ο ξερός ήχος από τα τύμπανα…ααααααχχχχ

το warpath πολυ πιασαρικα ριφς και μελωδιες παντως

το Warpath σπέρνει όπως και το Evile. κάνει το comeback στο thrash η Γηραιά Αλβιόνα

Απο Warpath, το λιγο που ακουσα στο myspace, μου αρεσε πολυ (δεν λεει να τελειωσει και το πουστικο το download)

Ειμαι στο 2ο ακουσμα του album των Warbringer και το βρισκω ενδιαφερον :slight_smile:

Aπο τους Ratos De Porao ακουσα λιγο, δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε. Οχι λογω δικιας τους κουλαμαρας, αλλα διοτι δεν πολυταιριαζουν στα γουστα μου. Θα το ξαναακουσω βεβαια.

Eπισης, δεν θυμαμαι αν εχει ξαναποσταριστει:

Crucifier - Cursed Cross

Ελληνες θρασαδες, πολυ ωραιοι κατα την γνωμη μου :slight_smile:

Παναγιωτη απο αυτα που ποσταρες ξερω μονο τους Ratos De Porao & Vulcano :expressionless:

Oι Warpath ειναι enqueued in Winamp.

Warbringer οταν ειχα ακουσει το ντεμπουτο δεν ξετρελαθηκα.

Lazarus AD & Crucifier θα τσεκαριστουν…

:bow:

παμε πολυυυυ πισω!!!

μου αρέσει όταν παίρνει φωτιά το θρέντι αυτό :stuck_out_tongue:
Το Warpath φαίνεται όντως αρκετά υποσχόμενο, θα τσεκαριστεί!
Για το Obscura τα έχουμε πει. Σπέρνει.
Άκουσα και μερικά κομματια απο Gnostic και οι τύποι είναι κάτσε καλά, θα το βρω και αυτό να το ξεψαχνίσω για τα καλα!

Οι Crucifier είναι όντως πολύ καλοί, νομίζω ότι είναι οι νυν Released Anger αν δεν κάνω λάθος? Και να πω την αλήθεια τους προτιμώ και τους δύο από τους Suicidal Angels.

(το περσινό των Released Anger έχει και μια γαμάτη διασκευή σε εκίνη την μπαλάντα των Whiplash με τίτλο Παουα Θρασιν Ντεθ!!!)

εχω αρκετα χρονια συνειδητης αποχης απο το ψαξιμο του ειδους (καποια στιγμη βαρεθηκα να αγοραζω πραγματα τα οποια δεν μετρουσαν μετα απο “Χ” ακροασεις!).

αλλα τωρα ,εφοσον μπορω να "δοκιμασω’ πριν αγορασω, (και με δεδομενη την σοβαροτατη ελλειψη μπαντων που ΤΑ ΣΠΑΝΕ!) βουταω ξανα!

Enlighten meh!:smiley:

btw…Crucifier και Warpath…:bounce:

Ήρθες στο κατάλληλο μέρος για enlightment!! Αν πείς και ποιό είναι το τελευταίο άλμπουμ thrash που άκουσες και τα έσπαγε…

θα ελεγα για την κυκλοφορια των Gama Bomb…
αλλα δεν με ειχε ισοπεδωσει οπως το τελευταιο απο Municipal
ή Warpath!
προσφατα ακουγα και το Depravation απο anal vomit το οποιο τα εσπασε!
απλα περα απο τις κλασιικες μεγαλες μπαντες που εχουν απομεινει στο Thrash (οι οποιες εχουν να με “καλυψουν” απο το 2001) δεν μαθαινω και πολλους τιτλους για το ειδος!
περα λοιπον απο υπενθυμισεις σαν αυτη του Παναγιωτη για τους Korzus τα νεα τα μαθαινω αργα!

και γι΄αυτο ψαχνω εδω!

μιας που παρατηρειται εντονη κινητικοτητα αυτες τις μερες στα θρασοτοπικ

Bonded by Blood - Feed the Beast

εντονα επηρρεασμενοι απο mahavιshnu orchestra, οι bonded by blood ειναι ενα νεαρο συγκροτημα που μας προσφερει ενα εξαιρετικο jazz fusion album. Το feed the beast ειναι τολμηρο αλλα και δυσκολο με πολλους πειραματισμους σε κλιμακες και ‘εξωγηινους’ ρυθμους και απαιτει αρκετες ακροασεις, αλλα ειναι ικανο να πεισει και τον πιο δυσκολο ακροατη!

for the proof

Φαινεται απ’ τις φατσες και μονο! Μοιαζουν να εχουν εμπεδωσει την jazz κουλτουρα~!

(Ωραιοι).

Released Anger - Faces Of Fate

Ωραια ελληνικα πραματα :smiley: Τσεκαρετε παιδες.

Οι Released Anger εχουν και μερικα πρωην μελη των Crucifier, ειναι 2 διαφορετικες μπαντες ομως. Οι Crucifier εχουν κανει πολλες αλλαγες στο line-up (νομιζω λογω του τραγουδιστη τους, ο οποιος πρεπει να ειναι πολυ κωλοχαρακτηρας).

Για jazz-fusion δεν ξερω, παντως παιζουν γαματο thrash με τρελους ρυθμους :smiley:

Ναι,ναι,Released Anger,τεράστια μπάντα:DΘα τους δουμε live όσοι είμαστε στη 2η μέρα της συναυλίας των Sodom,ένα φθινοπωρινό βράδυ:metal:

Λοιπόν μέσα σ αυτο το κύμα old school thrash που υπάρχει εδω και λιγο καιρό στην πιάτσα υπάρχουν πολλές γαμάτες μπάντες…Ολες αυτες που αναφέρθηκαν απο τ αδερφια παραπάνω ειναι αξιες. Εγω με τη σειρά μου να προσθέσω, αν δεν έχουν ήδη αναφερθεί, τους βραζιλιανους VIOLATOR:

Σε καυλωτικους Τhrash ρυθμούς,

και σε πιο Crossover ρυθμούς με μια ζομπι αισθητικη οι Βρεταννοί με το γαμάτο όνομα SEND MORE PARAMEDICS: