Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Απίστευτη μπάντα οι Forbidden. Έχουν μια από τις καλύτερες φωνές του thrash, όπως κι ένα καταπληκτικό κιθαριστικό δίδυμο. Για την αξία του drummer δε χρειάζεται να πω κάτι, τα είπαν οι Slayer. :stuck_out_tongue:

Παραμένουν όμως δυστυχώς σχετικά άγνωστη μπάντα. Ίσως γιατί οι δίσκοι τους (με την εξαίρεση του πρώτου που είναι πιο “κλασικό” thrash) βρίσκονται κάπου στη νοητή ευθεία που ενώνει το Bay Area Thrash με τους Nevermore. Απορώ δε πως δεν αναγνωρίζονται ως βασική επιρροή των δεύτερων.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί η εποχή τους και η εμπορική συγκυρία να μην επέτρεπαν μεγαλεία, ας ελπίσουμε όμως σε έναν καλό καινούριο δίσκο και μια περιοδειούλα κι από τα μέρη μας!

λογικα θα βγει νεο αλμπουμ
συμφωνα με οσα γραφουν στο myspace τους

οσο για επιρροη των nevermore ιδιαιτερα στο distortion του 94 (ενα χρονο πριν δηλαδη το ντεμπουτο των nevermore) ειναι καραμπαμ! επαιξε ρολο βεβαια και ο μεγαλος tim calvert που επαιξε και στις 2 μπαντες!

αλλα τα γραφει κανενα χαμερ αυτα??

ον τοπικ στο myspace τους αναφερει οτι ο locicero εκανε μια μπαντα με τον hank shermann τους demonica και τους χαρακτηριζει ως unmercyful thrash!!lol!εχει ενα κομματι στο myspace τους!καλο ακουγεται

Α εγω τα 2 πρωτα εχω ακουσει απο Forbidden τα οποια και ειναι εξαιρετικα.

Aκου και το distortion :wink:

παρτε κομματαρα απο distortion

οι επιρροες nevermore πανεμφανεις

και τα σολα ειναι πραγματικα απο αλλη διασταση!!!

Αμφιταλαντεύτηκα να το βάλω εδώ ή στα black αλλά νίκησε το πρώτο.

Weapon “Drakonian Pradigm” (2009)

Ταχύτητες, Slayer, λίγη Frost-ίλα για ποικιλία.
Όχι πρωτότυπο, αλλά καβλωτικό.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=39684

Τα (γαμηστερα) ΕΡ τους παντως black metal-αδικα ειναι.

Εγώ αυτό πάντως το βρίσκω πιο πολύ θρας στ’ αυτιά μου και όπως και νάχει κι αυτό γαμηστερό είναι. :slight_smile:

To εχω στα υποψιν για τσεκαρισμα και το αλμπουμ εννοειται.

To νεο Sacrifice το χει ακουσει κανεις???

Το άκουσε το άκουσε:)

Thrashoκατάνυξη…χείμαρρος…ακουστική ευωδία…Hiroshimaaaaaa

Δεν το χω βρει ακομα γαμωτο…:frowning:

edit: Ελλειπες ψαξιμο. Ευρεθη εν τελει… Αντε καλο λιωσιμο!

Προσυπογραφω!!!

πότε βγήκε νέο sacrifice? έχω χάσει επεισόδια. (σπαστικό να μην έχεις νετ).

ψιτ,κοιτάξτε αυτά εδώ τα παλληκαρια.

Sci-Fi (!) thrash λένε ότι παίζουν. είναι πολύ καλοί και μέχρι πριν λίγο καιρο δεν είχαν συμβόλαιο, κάτι που τελικά τους προσέφερε η heavy artillery records και τον Νοέμβρη βγαίνει το ντεμπούτο τους. Στις επιρρόες τους αναφέρουν Voivod , Kreator, Violence, Emperor, Dream Theater ακόμα και old school punk. Βασικά παίζουν πολύ γρήγορα, πολύ ωραία και τα καταφέρνουν μια χαρά. Ειδικά στο Tetrastructural minds μπλέκουν 1800 είδη μουσικής. Το μόνο που με ξενίζει είναι σε κάποια σημεία που το παρακάνει ο τραγουδιστής με κάτι ουρλιαχτά-τσιρίδες, αλλά κατά τα άλλα τσακίζουν! Στο κομμάτι Asteroid ειδικά θα ακούσετε τους Voivod των τελευταίων τριων άλμπουμ να συναντούν τους Kreator του Extreme Aggression, με λίγο από πανκ feeling. Ωραία πράγματα.

έχει πλάκα το logo που Voivod-ίζει όσο δεν πάει, χαχαχα!

Και Whiplash εχει βγει νεο !

8O Αμααααν. Ποτε???

edit: Το πηρα πρεφα!!! Κατεβαινει… Εχουμε μεινει πισω. Γιατι δεν το σφυραει κανενας εδω μεσα???

ρε εγώ το είχα αναφέρει από πέρυσι αρκετές φορές. και κάποια στιγμή είχα ποστάρει και την ημερομηνία που θα βγει. Τεσπά. Κρίμα η χαρά βέβαια, ήταν από τα άλμπουμς που περιμενα εδώ ακι αρκετό καιρό. Αλλά οι πρώτες ακροάσεις δείχνουν ότι πρόκειται για μεγάλη πατατα, με εξαίρεση κανα δυο κομμάτια. :frowning:

Kριμα, ομως…:frowning: Αντε γι αυτο που πες θα αργησω να τ ακουσω

Ενα απο τα χειροτερα comeback…Πραγματικα ο δισκος ειναι της πλακας…

Αντιθετως με το Sacrifice που ξεσκιζει την σαρκα:!: Θρασια μιας αλλης εποχης…

Και μιας και εχω να ποσταρω απο το Hexen δισκο,ιδου ενα δισκακι Speed Metal που ψιλολιωνω τελευταια!Παρεπιπτοντως οπως και στο Hexen…Και σε αυτους ο Repka εχει φιλοτεχνισει το εξωφυλλο…Το οποιο παιζει να ειναι και το πιο καλτ που εχει κανει…

Ravage (US) - The End of Tomorrow

Μουσικα ο δισκος κινειται σε Speed/Power/Thrash μονοπατια,κιθαρες δυναμη με καλα ριφακια,σολιδια επισης αρκετα καλα,η φωνη εχει μια Halfordιδικη ελαφρια χροια…Ενω υπαρχει και διασκευη Priest μεσα με το Nightcrawler…Δεν λεω οτι ειναι η δισκαρα της χρονιας…Αλλα ενας καλος δισκος που αξιζει να τσεκαρετε!!

παρακολουθώ τους ravage χρόνια τώρα και πιστεύω πως κέρδισαν με την αξία και την επιμονή τους αυτό το συμβόλαιο με τη metal blade. ο δίσκος θα αγοραστεί οπωσδήποτε