Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Βρε κακό τι πάθατε όλοι με το όνομα? :lol:

Industrial? Καμία σχέση!

God’s gift πολύ καλό, ξέρω κάτι παλαβούς που γουστάρουν περισσότερο το χύμα ντεμπούτο!! :stuck_out_tongue:

Το κακό με τους sacrament είναι ότι δεν σου μένουν με τίποτα στίχοι/refrain όλο κάτι αποσπάσματα από τη βίβλο έχουν. Βοήθειά μας! :stuck_out_tongue: 8)

Χα χα δεν την παλεύω με το απλό thrash! Θα μπορούσα να προτείνω πολύ τεχνικά δισκάκια από πιο ακραία ιδιώματα αλλά τότε θα ήμουν εντελώς εκτός θέματος.
Πάντως φίλε Παναγιώτη οι ίδιοι οι Morgoth παραδέχονται το feel sorry… σαν την καλύτερη δουλειά τους! Βέβαια εννοείται ότι αν βρω και το προηγούμενό του θα το τσιμπήσω.

Κοιτάξτε το τόπικ έχει γίνει γενικά thrash, μιας και δεν έχει νόημα να ανοίχθεί ξεχωριστό thread. Απλά στην αρχή προτείναμε τεκ κυκλοφορίες μιας και έτσι ξεκίνησε. Ε και λογικό είναι να αναφέρονται και thrash o death περιπτώσεις. Obscurus, το Feel sorry For The Fanatic είναι και μένα το αγαπημένο μου, αλλά στο Odium ήταν ξεκάθαρη η ταυτότητα της μπάντας, και γενικά είναι το πιο αναγνωρίσιμο άλμπουμ της μπάντας (με αυτότο κριτήριο είπα καλύτερο, και όχι αγαπημένο).

Θαυμάσια! Να σε ρωτήσω λοιπόν μήπως ξέρεις τους Psycroptic? Είναι η μεγαλύτερη μπάντα της Αυστραλίας και παίζουν υπερτεχνικό death με αρκετές thrash καταβολές. Έχουν Hi-tech αποχρώσεις στη μουσική τους όπως και οι Martyr. Τους είχα παραγγείλει από ελληνικό δισκάδικο και ακόμα τους φέρνουν!

Oι κυριοι αυτοι ανηκουν εδω : http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4252 8)

Y.Γ. Παναγιωτη δεν σε δουλευουμε.Απλα εισαι ειδικος στο θεμα Θρας !

μιας και εγινε μια μικρη κουβεντα για τους martyr

να πω οτι στο τελευταιο τους το feeding the abscess διασκευαζουν voivod με το brain scan
αρκετα επιτυχημενα!συν οτι το μπασο στο κομματι το παιζει ο blacky!!!

παντως για μενα το καλυτερο τους ειναι το warp zone

για τον φιλο που ανεφερε τους psycroptic
εχεις τσεκαρει alarum και devolved??
οι alarum ειναι σε φαση cynic
και οι devolved μιξη fear factory με meshuggah και παμπολλα μπλαστμπιτς!!!

βγηκα λιγο οφ τοπικ ε??

σορυ :stuck_out_tongue:

Ok το’πιασα το υπονοούμενο σε λίγο θα κατέληγα να μιλάω για τους Origin εδώ μέσα! :lol:

Ωπ! Δεν τους ξέρω! Θα τσεκάρω τους Devolved μοιάζουν ενδιαφέροντες αρκεί να μην έχουν τις γλυκανάλατες μελωδίες των Fear factory! Για Alarum πάω πάσο μια και ο πήχυς ακρότητας θα είναι κάτω από τα επιτρεπτά όρια με τέτοια επιρροή! :wink:

Οκ τέρμα το blast!

Αποτι ειδα στο myspace τους(μεσω αυτο των pestilence!!) ξαναενωθηκαν κ ετοιμαζουν υλικο

¶κουσε αυτό.

Ιnvocator - Excursion Demise

[CENTER][/CENTER]

Οι Invocator δέρνουν ασύστολα! Εϊχα προτείνει παλιότερα το Weave The Apocalypse, αλλά και το Excursion Demise τα σπάει!

Όσο για Psycroptic δεν τους ξέρω!

Ψιτ, τον Ιουλη χτυπούν οι επανενωμένοι Hallows Eve με νέο δίσκο. Ο τίτλος αυτού θα είναι Νeverending Sleep, και άκουσα ένα νέο κομμάτι τους στο myspace. Θυμίζει έντονα τις παλιές καλές εποχές των κλασσικών Death And Insanity και Tales Of Terror, και δεν θυμίζει με τπτ το απογοητευτικό Evil Never Dies του 2005.

Πάρτε και το artwork:

The speed freaks are back…

Mαπα το εξωφυλλο παντως. :stuck_out_tongue:

ε όλα τους είναι στο ίδιο στυλ πάνω κάτω, από πλευράς αρτγουορκ. Έχω ξεθάψει αυτές τις μέρες και κάτι τραγούδια τους και πορώνομαι. Τα plunging to megadeath, hallows eve, death and insanity και speed freak. πω ρε τους είχα ξεχάσει τελείως αυτούς.

Οι οποίοι στο keep it true απομυθοποιήθηκαν τελείως…:lol:

^^^ γιατί? τί πάθανε?

Παίξανε τελείως για τον π*****!!! :lol: :smiley:

Είχα γράψει ένα μήνυμα εδώ. Γιατί σβήστηκε?? 8O 8O

^^^ μήπως χρησιμοποιήσες αυτό που λέμε “explicit language”??

Έγραψα ότι έπαιξαν για τον πο****! Πιάνεται? :lol: