Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Ναι μωρέ, δεν διαφωνώ, απλά δεν ξέρω, εμένα μου βγάλανε κάτι διαφορετικό :stuck_out_tongue:
Τέλος πάντων μην πιαστείτε τόσο απ’ το “δεν έχω ξανακούσει κάτι παρεμφερές” (ήταν λίγο υπερβολή, το διόρθωσα κιόλας να μην παραπλανώ κόσμο 8) ) απλά ακούστε το!

Συνήθως βάζω κανένα τραγουδάκιον αλλά από τον ενθουσιασμό μου ούτε κάν πρόλαβα,
ένα search στο yοutube θα λύσει απορίες αλλά όπως και νά χει listen εδώ:

No Funeral
The Watchers
Cradle Robber
Τρία κομμάτια από το Chaos Of Forms που μόλις βγήκε. Χάος!

Τρία από το Existence is Futile αν και επιβάλλεται να το ακούσει κάποιος ολόκληρο.
Reanimaniacs
Existence Is Futile
Across Forests and Fjords (Instrumental)

Άντε και ένα από τον πρώτο:
None Shall Be Spared (All Shall Be Speared)

Σε λιγες μερες θα σκασει και το νεο 7ο, full length των Δανων “The Haunted Wannabes”, Hatesphere!!!

Έχετε προτείνει αρκετά τελευταία που δεν τα έχω τσεκάρει, θα βρω όμως τον χρόνο:!:

Με την σειρά μου, να πληροφορησω ότι βγήκε το νέο (τέταρτο) άλμπουμ των Γερμανών [B]Face Down Hero[/B] με τίτλο Divisions and Hierarchies.

Όσοι εχουν παρακολουθήσει το τόπικ μπορεί να θυμούνται ότι είναι από τα αγαπημένα μου νέα γκρουπς. Το νέο άλμπουμ συνεχίζει στον ήχο των προηγούμενων άλμπουμ, και για μία επαναληψη των όσων έχουμε πει, πρόκειται για mid 90’s ήχο με μια progressive αισθητική, πολύ κοντά στα τελευταία άλμπουμ των Forbidden. Νot your typical thrash, αλλά όσοι πείθεστε ρίξτε μια αυτιά, ειδικά αν αρέσκεστε στο πιο μελαγχολικό και τεχνικό, αν σας αρέσουν τα φωνητικά “ντουντούκα” και αν θέτε κάτε διαφορετικό γενικά.

Ήθελα να βάλω το executed for a thought αλλα δεν το βρήκα στο yt. Τεσπά.

Το οποίο είναι μια χαρά άλμπουμ και ειδικά τώρα που οι the haunted έχουν πάει σε άλλα μονοπάτια το τέλειο αντίδοτο για όσους θέλουν την δόση τους. Αυτό είναι ίσως το πιο αμερικάνικο άλμπουμ τους, έχουν παρατήσει τις συνθέσεις του 1 λεπτού που είχαν στο προηγούμενο (εξαιρετικό) άλμπουμ του, εδώ έχουν μέχρι και 6 λεπτη σύνθεση, πιο πολλές μελωδίες χωρίς να σημαίνει πως μαλάκωσαν απλά γλυκοκοιτάζουν λίγο παραπάνω προς το ΝWOAHM και φυσικά μια χούφτα γαμάτα ριφ (έστω και αν δεν είναι ότι πιο πρωτότυπο θα ακούσουν τα αυτιά σας).

Κι εδώ.

http://heavyartillery.bandcamp.com/album/outer-isolation

Όλεθρος.

Thanks!!! To ακουω δυο μερες τωρα. Πολυ πολυ καλο!

Επισης, βγηκε το πρωτο αλμπουμ των Diamond Plate. Μ αρεσανε αρκετα τα EP τους αλλα το αλμπουμ μπααααα… Που πας ρε λακη με τετοια φωνητικα

όσοι γουστέρνουν groove στο θρας τους, τσεκάρουν τούτα δω τα κουρέλια που επέστρεψαν με ωραίες διαθέσεις

Channel Zero - Feed 'em with a brick, 2011

κλασσικό συγκρότημα συμπλήρωμα κασσέτας πίσω στα 90’ς, οπότε όσοι πιστοί…είναι πολύ ωραίο το άλμπουμ

όσοι γουστάρουν λίγο παραπάνω speed στο thrash τους τσεκάρουν τους τούτα δω τα παλληκάρια

Τhe Abiotx - Straight to Hell, 2009

Μου θυμίζουν κάτι ενδιάμεσο στο στυλ πρώιμων razor και Whiplash. Με λίγο περισσότερο punk καταβολές ίσως.

Η αποκάλυψη για μένα πάντως είναι τούτοι εδώ:
΄
Dr. Living Dead - Thrashin the law, 2008 (ep)

πρόκειται για κυκλοφορία τριέτιας βέβαια, αλλά εγώ πριν λίγο καιρό τους ανακάλυψα. Οι τύποι παίζουν απίστευτο crossover thrash με μια δόση χαβαλέ (κάτι που φαίνεται και από το εξώφυλλο παρωδία του no prayer for the dying των maiden, αλλά και από τους τίτλους τραγουδιών όπως Kerry Burger King κλπ χαχα). Σίγουρα θα σας θυμίσουν φορτσάτους Suicidal Tendencies, αξίζουν να ρίξετε μια αυτιά.

Έχουν βγάλει και νέο άλμπουμ προσφατα:

με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, από τα δείγματα όμως φαίνεται να γαμεί επίσης.

Aκουσα 2-3 κομματια απο το καινουριο αλμπουμ των Indestructible Noise Command, και επαθα σοκ - με την αρνητικη εννοια. Κοπια των Pantera στα γεραματα?? [-X

ζουν ακόμη αυτοί;;; 8O

Ναι τωρα βγαλανε καινουριο αλμπουμ μετα απο καναν αιωνα…
2 αλμπουμ ειχανε βγαλει τα πολυ πολυ καλα Razorback και Visitor, 87 και 88 αν δεν κανω λαθος.
Το καινουριο παντως απογοητευει τωρα που τ ακουω, καμια μα καμια σχεση με τα δυο παλια τους :wink:

περιμενουμε με ανυπομονησια το καινουριο VEKTOR !! κατα τα αλλα το CHANNEL ZERO που ποσταρε ο αποπανος ελπιζω να ειναι καλο, τους γουσταρω αρκετα, αλλα τιποτα δεν ειναι σαν το ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ αλμπουμ του 1992 !! τρισμεγιστη θρασ δισκαρα ! για να θυμηθουμε τιποτα…

Τα 2 νεα κομματια παντως ειναι πολυ καλα. Ελπιζω να φερει κανας χριστιανος το βινυλιο και σε καλη τιμη επειδη το προηγουμενο μου βγηκε… 25 ευρω περιπου… το ηθελα, ομως, τι να κανω…

ποσταρα και το τοπικ των Vektor, αν ψηνεστε να κανουμε καμια μαζικη παραγγελια να μας ερθουν καλυτερα τα ταχυδρομικα…

Κατσε να δουμε γιατι ολο και καποιος μπορει να το φερει. Θα σε κρατησω ενημερο.

θενξ. κ εγω, οποιος ακουσει κατι ας ενημερωσει τους υπολοιπους που το ψηνουμε

Κι εγω μεσα για μαζικη παραγγελια.
Εκτος αν ενημερωσει ο Angmar οτι υπαρχει εδω περα

Εγγλεζικα Σκυλια :

[SIZE=“5”]
ΨΗΘΕΙΤΕ ΡΕ !!
[/SIZE]

Aπαπαπαπα

ARMOR COLUMN!
τους έχει ποστάρει κανείς? έπαθα πλάκα