επιτελους βρηκα απαντηση στην ερωτηση μου…
οταν σε ρωτανε δε τα λες…
γαμανε!!!
χαχαχα εσένα είχα στο μυαλό μου
με συγκινεις…
εντιτ: με ψιλοχαλαει η φωνη αλλα οκ…
έχετε πεθυμήσει τους Overkill???
τρελή κοπιά λέμε!
ήξερα πως πόσταρες National Suicide πριν καν πατήσω το λινκ :lol:
χαχαχα ωραίος. Πάντως είναι αρκετά καλοί οι τύποι, αν και κάνουν μπαμ οι επιρροές τους.
Ρε έχει ακούσει κανείς αυτούς εδώ:
deathraiser
από το πραγματικά αχανές τσουβάλι με τις retro thrash κυκλοφορίες νομίζω ότι ξεχωρίζουν με τις πρώτες ακροάσεις. Βραζιλιάνοι, βγάζουν μια θρασατη Demolition Hammer-ίλα που γουστάρω*.
*οκ, θυμίζουν και kreator
ακόμα να το ακούσετε το deathraiser??? Εσείς χάνετε! ρε γαμεί λέμε!
δεν ειναι ασχημοι, αν κ δεν μου εχουν κανει ιδιαιτερο κλικ ακομα…
βγαζουν τρελη kreatorιλα, και νοτιο-αμερικιλα ! εχουν ενα feeling απο παλιους sepultura…
αλλα ρε πουστη “violent aggression” ? μπραβο ρε μαγκες, πολυ ευφανταστος τιτλος για thrash αλμπουμ… ενιγουει, το λιγοτερο ειναι αυτο…
σωστός για τη νοτιο-αμερικανίλα έτσι και αλλιώς νομίζω ότι είναι βραζιλιάνοι, και επιρροές από μπάντες όπως οι Attomica είναι εμφανεις (ακόμα και στο όνομα του γκρουπ θα έλεγα χαχα). Εγώ θα πρόσθετα και μία thrasho-death-ιλα α λά demolition hammer όπως έγραψα πιο πριν. και φυσικά kreator. E τώρα από ευφάνταστους τίτλους οκ δίκιο έχεις χαχα. Αλλά εμένα πραγματικά μου τα έσκασε άσχημα το άλμπουμ, είναι ακριβώς όπως θέλω το θρας μου και πέρα από αυτό οι συνθέσεις είναι πολύ προσεγμένες και σου μένουν.
αποτι εχω καταλαβει φαινεσαι τυπος που γνωριζει το θρας του χεχε, οποτε θα ξανακουσω για περεταιρω συμπερασματα… για να ιδουμε…
ε και το κλασικο…
Δυστυχώς (ή ευτυχώς!) εδώ και δύο-τρείς εβδομάδες πρωτάκουσα Demolition Hammer (ώ ναι!!) και τα Tortured Existence και Epidemic Of Violence παίζουν ασταμάτητα, έχω καλυφθεί για τα επόμενα 2 χρόνια:D Κατά τ’ άλλα εύγε στους Deathraiser γιατί το πάνε το γράμμα!
Γαμάνε οι Deathraiser, μηδέν καινοτομία αλλά ισοφαρίζουν σε λύσσα και γράφουν ριφφάρες που μένουν εν αντιθέσει με άλλους που είναι το ηχητικό ισοδύναμο με κάποιον να μασάει ένα φανταστικό σάντουιτς και να αδειάζει το στόμα του στο πιάτο σου (καλή όρεξη).
Slayer (και τα slayerικά των sepultura) σε επιτάχυνση με demolition hammer (εύστοχο το σχόλιο) πρέζες στα φωνητικά και τον τσαμπουκά. Τα οποία φωνητικά είναι τα μόνα που θυμίζουν θυμίζουν Kreator (εκτός από ένα Pleasure to Kill τρίμπιουτ κάπου μέσα στον δίσκο) και αυτό όχι πάντα.
Μια χαρούλα. Απ’τις τοπ φετινές ρετροθρασιές.
Λέει ο Andy, σχετικά με την κυκλοφορία του ρεμαστερεδ μπεστ οφ των Flames
Αυτό που μας έκανε να κυκλοφορήσουμε το ?LEGACY? ήταν το feedback από τις περσινές μας επετειακές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αυτό που εισπράξαμε από τους fans ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη δουλειά.
Εντάξει, η κυκλοφορία πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά ποιο feedback εννοεί ακριβώς από τις ζωντανές τους εμφανίσεις;;; Στο gagarin παίζαμε μπάλα μόνοι μας, και μονότερμα μάλιστα, γιατί δεν φτάναμε για δύο τέρματα.
ποτε λες ? τοτε με Tankard και κατι ακομα που δεν θυμαμαι ?
όχι με τους Tankard. Πέρυσι που είχαν δώσει κάποιες επετειακές συναυλίες και η μία ήταν στο Gagarin. Δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, αλλά θυμάμαι ότι εκείνη την μέρα παίζανε και οι Scorpions (στο ΣΕΦ νομίζω).
α το βρήκα, ήταν 27/10/10 (νομίζω ότι ήταν η προτελευταία μου συναυλία πριν το στρατό, και μετά από λίγες μέρες πήγα στους Sodom, αν θυμάμαι καλά :lol::lol: )
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=17225&highlight=Flames&page=4
:-k αντε ρε, χαμπαρι δεν το πηρα αυτο το λαιβ…
έλα πες την αλήθεια, ήσουνα στους Scorpions. (νταξ, και γω μια φορά είχα πάει σε σκυλάδικο). :p:p
ΧΑΧΑΧΑ οχι δα τους ειχα δει το 2001 νομιζω…
Armor Column που πρότεινε ο Τράμπας ωραίοι σε Power/Thrash φάση (το intro από Rambo τα σπασε). Όσο για τους Deathraiser που πόσταρε ο panagiotis φωνητικά μιξη Kreator με Demolition Hammer, και φωνητικά τα ίδια συν το χυμαδιό των Sepultura του Morbid Visions. Δηλαδή τα σπάνε:D
Ωραία μπάντα και οι Attomica, σα να προσπαθούν να ξεφύγουν από την επιρροή των Sepultura, όπως και οι Korzus που θυμήθηκα:D (αυτοί πάνε πιο πολύ προς τωρινούς Testament λόγω φωνητικών)
[B][SIZE=“4”]http://www.youtube.com/watch?v=2JwxLdcs29U&feature=related[/SIZE][/B]
BUMP με το Speed Metal παρελθον των νυν power-αδων ANGEL DUST ! (παντως και το Border of reality του 1998 γαμαει ασχημα, παροτι εμφανως πιο αποστασιοποιημενο απο τον πρωην speed/thrash ηχο τους…)