Eγω παντως με τον speed ηχο τους εμαθα και τους αγαπησα και δεν μπορεσα να ακουσω πολυ τα επομενα, οσο και να γαμανε
teleutaies meres anakaliptw tin alitheia tou. ntaks, gamaei, akouste to! palies karavanes, timia mpanta, eggiisi!
Γαμάει ιντίντ, ξεχειλίζει καφρογοητεία.
τελικα αυτοι οι Deceased Μονο εμενα δεν μπορουν να μου κανουν κλικ μαλλον… οχι οτι εχω ακουσει πολλα, αλλα οτι εχω ακουσει δεν με εχει ωθησει σε συνεχεια…
τους είχα γνωρίσει (όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, ελέω sub terra-Φλωράκη και αποθέωσης στο Invader με 6/6) στο fearless undead machines και από τότε δεν με έχουν απογοητεύσει με καμία κυκλοφορία τους.
Όπως λέει και ο panagiotis, τίμια μπάντα και σταθερή αξία!
αυτοι μπορει και να σας αρεσουν…Εγω τρεφω ελπιδες παντως για μια τιμια σταδιοδρομια
ωραιοι οι Death Fist, θα ακουσω το αλμπουμ, ειχα τρελαθει με το ντεμακι τους και συγκεκριμενα με το Slay Her ηταν μια τιμιοτατη Oldschool-ια !
λοιπον ξεθαμμα με εναν απο τους καλυτερους θρας δισκους ΕΒΕΡ,
[B]DEATHWISH - Demon Preacher (1989) [/B]
και τωρα που το σκεφτομαι, παμε για ενα τοπικ γιαυτην τη γκρουπαρα! 8)
[B][SIZE=“4”]ΕΛΑ λεμε πεθαινει το τοπικ ! παρτε ξεθαμμα αλλο ενα αμερικανικο ΞΥΡΑΦΙ !
[/SIZE][/B]
^^^
8O
Αυτα ειναι γαμωτεν !!! :vibrate:
Night*Sky αγορι μου πρεπει να πιουμε καμια μπυρα μαζι γιατι στους ηχους τα βρισκουμε 100%… 8)
Μη με βρισετε αν πω μαλακια αλλα το requiem απο bathory θεωριται τεχνικο thrash ε; Και τα σπαει κιολας ας ακουσει αυτο ο δημιουργος του θρεντ
Ισως ερχομουν στην Αθηνα για το UTH, αλλα δυσκολα για φετος.
Βλεπουμε…
Τεχνικο δε ξερω, thrash σιγουρα!!!
Για ulyssess siren στηριζω. Μπαντα απο Bay Area που δεν εγινε καθολου γνωστη, δεν βγαλαν και full length. Παρολα αυτα κυκλοφορει μια συλλογη Above the ashes λεγεται με τα demo.
το Ulysses Siren το είχα πάρει κυριολεκτικά στα τυφλά από το παλιό Metal Era επειδή είχε 6 ευρώ και με κόλλησε τοίχο
ναι οταν ειχε βγει η εν λογω συλλογη το ειχα τσιμπησει απο το γρηγορη αν θυμαμαι καλα, δυστυχως καπου καπως καποτε, σε καποιον δανειστηκε και δεν ξαναβρεθηκε, με αποτελεσμα να εχω μεινει με ενα ημι-αθλιο cd-r με φωτοτυπιες…
[-X
Ρε nir πες την αλήθεια ήθελες να μου σπάσεις το σβέρκο σήμερα? Μια οι Deathwish, τώρα οι Ulysses Siren όταν λέμε σε αρπάζει από τα αρχίδια το εννοούμε! Και οι 2 με φωνάρες:D:D
:lol:
το ακουσα τελευταια φορα με το που βγηκε, και το ξαναπετυχα σημερα. αρκετα συμπαθητικο θρασακι, με ενα γαμηστερο leadακι στο 0:57. πολυ ωραιο κομματι, δυστυχως δεν ειναι ολος ο δισκος στο ιδιο επιπεδο.
κι ομως απο hexen μαζι με το gas chamber φοβερη ηδονη ειναι τα 2 παρακατω:
το πρωτο ειναι ισως το πιo μελωδικο αλλα και πιο τελειο κομματι στο αλμπουμ. το 2ο επισης κομματαρα με αποκορυφωμα το φοβερο τελειωμα (το τελευταιο λεπτο)
απο τις καλες νεες μπαντες κατ εμε.
εντιτ: και εξωφυλλακι για να μην τους αδικουμε:
Εύγε για Ηexen, από τις ελάχιστες original και πιο τίμιες κυκλοφορίες thrash των τελευταίων χρόνων, βρώμικη παραγωγάρα, thrasila στη μάπα και ελάχιστη σχέση με clopyright thrash όπως οι περισσότεροι…και αν και αρκετά κομμάτια τα σπάνε όπως τα προαναφερθέντα εμένα το αγαπημένο είναι αυτό ----> Knee Deep In The Dead