Spiritual Beggars 11/12-10-2013 , Κύτταρο/Eightball

Ώρα έναρξης: 20:00 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House, Public, Metal Era, Παπασωτηρίου (Αθήνα, Μαρούσι, Κηφισιά, Σπάτα)

Επιτέλους μεν,αλλά με σκατένιο frontman δε.:?

η τιμή του εισιτηρίου πώς χαρακτηρίζεται;

Ακριβο το εισιτηριο

Βλέπω το τίτλο και[B][SIZE=“3”] ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑΞΕΡΩΓΩ…!!![/SIZE][/B]

βλέπω τα άλλα 2 ποστ και κάπως ξενέρωσα…

Βλέπω το τίτλο και ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑΞΕΡΩΓΩ…!!!

βλέπω τα άλλα 2 ποστ και κάπως ξενέρωσα…

Αυτό.

ξενερώσατε που ψιλογκρινιάξαμε για το εισιτήριο; :stuck_out_tongue:

Για την τιμή ξενέρωσα εγώ!

πιο πολύ με αυτό που λέει ο hokam…

το τίκετ ακριβό μεν αλλά τα έδινα με κλειστά μάτια…

αν ηταν με Spice ή JB θα πηγαινα σιγουρα αλλα με Apollo δεν…

επίσημη ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SPIRITUAL BEGGARS

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013, Κύτταρο Live, Αθήνα

Support Acts: DRUNK MOTHERFUCKERS + FULL HOUSE BREW CREW

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, Eightball, Θεσσαλονίκη

Μπορεί το κίνημα του retro rock να έχει πολύ πέραση στις ημέρες μας, οι SPIRITUAL BEGGARS όμως, είναι ένα από τα πρώτα σχήματα που έπαιξαν αυτή τη μουσική και πλέον γιορτάζουν 20 χρόνια στο χώρο, έχοντας κυκλοφορήσει και ένα καταπληκτικό νέο άλμπουμ με τον τίτλο ?Earth Blues?.

Έχοντας μία πραγματική all-star σύνθεση που θα τη ζήλευαν πάρα πολλοί, με προεξάρχοντα τον μάγο της εξάχορδης, Michael Amott (ARCH ENEMY, πρώην CARCASS, CARNAGE και CANDLEMASS), που -όχι άδικα- θεωρείται ως ο άξιος διάδοχος του μεγάλου Michael Schenker, καταφέρνουν να βγάζουν δουλειές που να τιμούν το stoner / doom κίνημα, αλλά και το κλασικό rock των 70?s και το hardrock με τη ψυχεδέλεια, προσθέτοντας και στοιχεία blues. Αρκετά δεν βρίσκετε; Όταν όμως μαζί με τον Amott βρίσκουμε τεράστιους μουσικούς όπως ο Ludwig Witt (GRAND MAGUS, FIREBIRD) στα ντραμς, ο Per Wiberg (πρώην OPETH) στα πλήκτρα, ο Sharlee D? Angelo (ARCH ENEMY, MERCYFUL FATE, KING DIAMOND, WITCHERY, THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, πρώην DISMEMBER, SINERGY και ILLWILL) στο μπάσο και ο ?δικός μας?, Apollo Papathanasio (πρώην FIREWIND) στα φωνητικά, όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό.

Τα πρώτα τρία άλμπουμ του σχήματος ?Spiritual Beggars? (1994), ?Another Way To Shine? (1996) και ?Mantra III? (1998) γνώρισαν μία σχετική επιτυχία, αλλά το μεγάλο ξεπέταγμα έγινε με το υπέρτατο ?Ad Astra? του 2000, το οποίο ήταν και το τελευταίο άλμπουμ τους με τον Christian “Spice” Sjöstrand στα φωνητικά και περιείχε το πιο δημοφιλές τους κομμάτι, το ?Angel Of Betrayal?. Η συνέχεια όμως, υπήρξε εξίσου δυναμική. Παίρνοντας τον Janne ?JB? Christoffersson (GRAND MAGUS) πίσω από το μικρόφωνο, το ?On Fire? (2002) υπήρξε το άλμπουμ που καθιέρωσε τους SPIRITUAL BEGGARS και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την fanbase τους, με ύμνους όπως το ?Killing Time?, όντας ακόμα πιο μελωδικός δίσκος κι έχοντας επικά 70?s rock τραγούδια. Παρότι οι υποχρεώσεις του Amott με τους ARCH ENEMY αλλά και των υπολοίπων μελών με τα υπόλοιπα τους συγκροτήματα ήταν ολοένα και πιο αυξανόμενες, βρήκαν χρόνο να βγάλουν το ?Demons? το 2005, το οποίο κινούνταν στα ίδια επίπεδα με τον προκάτοχό του, μόνο που το συγκρότημα δεν μπόρεσε να περιοδεύσει πολύ.

Η τρίτη αλλαγή τραγουδιστή, έγινε με το ?Return To Zero?, του 2010, με τον Apollo Papathanasio (ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τους FIREWIND) να αναλαμβάνει τα καθήκοντα, αλλά με το άλμπουμ να μην ενθουσιάζει. Τα πράγματα άλλαξαν άρδην με το πολύ πρόσφατο ?Earth Blues?. Ηχογραφημένο live στο στούντιο, καταφέρνει να βγάλει την vintage 70?s ατμόσφαιρα αλλά και να τονίσει τη θετική ενέργεια που υπήρχε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του άλμπουμ. Οι SPIRITUAL BEGGARS είναι ένα σχήμα που λατρεύουν όσοι ακούν MSG, RAINBOW, BLACK SABBATH, JIMI HENDRIX, URIAH HEEP, THIN LIZZY και όλους αυτούς τους ήρωες των δεκαετιών του ?70 και του ?80.

Οι Σουηδοί rockers, θα βρεθούν στην χώρα μας για δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο Κύτταρο Live και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη στο Eightball. Της εμφάνισής τους στην Αθήνα, θα προηγηθούν δύο από τα πλέον ανερχόμενα σχήματα της χώρας μας, οι DRUNK MOTHERFUCKERS και οι FULL HOUSE BREWCREW (των οποίων ο τραγουδιστής / κιθαρίστας, είναι ο νέος μπασίστας των ROTTING CHRIST).

Ώρα έναρξης: 20:00 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House, Public, MetalEra, Παπασωτηρίου (Αθήνα, Μαρούσι, Κηφισιά, Σπάτα)

OΝ-LINE: www.ticketpro.gr, www.viva.gr, και www.123tickets.gr

και την προηγουμενη φορα που ειχαν ερθει στον ιδιο χωρο 25 ευρω ειχε το τικετο…

ε ένα κλικ θα μπορούσαν να το ρίξουν εφέτος…

Είσαι σίγουρος; Ίσως είχε και ορισμένα με 20.

Μάπας ο Απόλλο για τους Beggars, δυστυχώς. Δεν ξέρω αν θα πάω, αν και μου αρέσουν πάρα πολύ.

ξέρουμε ποια εταιρία τους φέρνει?

κι εγω θα δω αν θα παω.Προτιμω τον Spice

Θα το σκεφτομουν, αλλα το γαμησαν οντως με την τιμη…

bump γιατί έφτασαν οι μέρες… θα πάει κανείς του βορρά…?? εγώ ακόμα το σκέφτομαι τον apollo μου μέσα…

Γι αυτόν τον λόγο το σκέφτομαι και γω.
Αψυχος δίσκος ο τελευταίος, αδιάφορος. Δεν είναι καιρός να σπαταλάμε 20ευρα κιόλας.
Είναι και τόσα live που έρχονται.

πάμε orphaned land και άσε τον απόλλο και λοιπά διαστημόπλοια…:stuck_out_tongue: