Αγαπημενα split

Έχω μερικά κομμάτια τους από ενα σπλιτ με Gride αλλά δεν τους έχω ψάξει πιο πολύ.

Crow!και γαμώ τις μπάντες.Μιας και το thread είναι για σπλιτ προτείνω ένα με [B]Artimus pyle[/B]

Επισης να προσθέσω τα απίστευτο 3way[B] Nightmare-Burial-Crude
[/B]:smiley:

Γαμεί και με τους [B]Artimus Pyle[/B].

Eπίσης στο Axis Of Wolves οι burial τα γαμούνε όλα.

Και τώρα ΕΠΙΚΗ ΣΠΛΙΤΑΡΑ που λιώνω τις τελευταίες ημέρες

[B]Abigail / Syphilitic Vaginas[/B]

Η αλητεία προσωποποιημένη!

Eνα κομμάτι από κάθε μπάντα
[B]

[B]http://www.youtube.com/watch?v=sQYlyHIeL6A[/B]

(cheers σε disbeer για syphilitic)

εκτός από το Emperor/Thorns, στο Satanic Warmaster/Behexen μέσα υπάρχει το Mouth of Leviathan που είναι τιτανοτεράστια κομματάρα! κατατάλλα μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε ακόμα αυτό γιατί θεωρείται κλασικό:

Vlad Tepes/Belketre - March to the Black Holocaust

bump ρε μουνιά γιατί σπέρνει.

Det Hedenske Folk-Abyssic Hate--------United by Heathen Blood

Aosoth / Antaeus

Thorns / Emperor

με πολυ μεγαλο ρισπεκτ στο δευτερο και το τριτο…!!!

[B]The ultimate japcore fury meets the ultimate chaos[/B] ή αλλιώς τα 2 αλφάδια συναντιόνται ή άλλιως αγαμησ! 16 κομμάτια, ασάλιωτου ιαπονικού και βρετανικού d-beat/hardcore punk… Ντάξει η μεριά από deathside ειναι αισθητα καλυτερη, αλλά και οι chaos uk παραμένουν σταθερη αξια σε αυτο το uk82 hardcore punk παιζουν τοσα χρονια

Πολύ δυνατό σπλιτ που έμαθα από δω μέσα, το Jesu-Battle of Mice που μου είχε συστήσει ο rip_noob. Τα κομμάτια των Battle of Mice δεν υπάρχουν, ειδικά το The Bishop.

Σε άλλα νέα τώρα, ετοιμάζεται καινούριο, δεύτερο σπλιτ Kylesa με Victims. 8)

το σπλιτ που αγόρασα σε λαιβ (σε κλαμπ στην Ηλιούπολη τέλη 90’ς) των στάμπινγ’γκραουντ:

[B][COLOR=“Red”]Knuckledust/ Stampin’Ground split.[/COLOR][/B]

Πολυ θα το ηθελα και εγω αυτο :stuck_out_tongue:

To ‘‘Pain is weakness (leaving the body)’’ στην καλυτερη του εκτελεση.

Και το πρωτο κομματι Knuckledust οπου γινεται πραγματικη σφαγη.

Βασικα αυτο το split ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος μια τελειοτητα. Αυτο ειναι το hardcore οπως το εννοω εγω.

[B]To What End?[/B] (SE) / [B]Witch Hunt[/B] (USA) [καπου μεταξυ 2006-2008]

Nτάξει τι να λέμε, τί να λέμε. Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Α ΣΠΛΙΤΑΡΑ. Εξι κομματαρες (3 και 3) απο δυο πολυ καλες μπαντες, που μας βάζουν τα γυαλιά σε αυτην την κυκλοφορία. Πιστευω δηλαδη, ότι και να μην είναι κάποιος εντυπωσιασμένος απ’ αυτες τις μπαντες, μετα απ’ αυτο το σπλιτ αλλαζει γνωμη. Προσωπικα, ενω για παραδειγμα, oι κραστάδες to what end? δεν μου’ λεγαν και πολλά προηγουμενως, σε αυτο το σπλιτ εχουν γραψει γαμω τους κομματους. Μπορει οι πανκιδες witch hunt να χουν το επος “punk by numbers”, συνολικα ομως οι σουηδοι ειναι καλυτεροι στο σπλιτ. 2κομμάτια:

[B]http://www.youtube.com/watch?v=OD55630MESs&feature=related[/B] (witch hunt - punk by numbers)

[B]http://www.youtube.com/watch?v=RyabRBTjAPM[/B] (to what end? - just the middle)

[B]Unida/Dozer split EP [1999][/B]

Περιλαμβάνει τα εξής:

Unida ? The Best Of Wayne-Gro
και
Dozer ? Coming Down The Mountain.

Κυκλοφόρησε πριν τα “Coping with the Urban Coyote” και “In the Tail of a Comet” και στην ουσία αποτέλεσε την πρώτη και από κοινού παρουσίαση των δύο γκρουπ στο κοινό. Έκτοτε οι Dozer μας έχουν προσφέρει 5 εξαιρετικά albums (από τις αγαπημένες μου stoner μπάντες), ενώ οι Unida (όπως και οι Slo-Burn λίγα χρόνια πριν) μας άφησαν με το παράπονο καθώς διαλύθηκαν νωρίς, πριν σχηματιστούν οι Hermano, που ήταν το μακροβιότερο project του John.

…Συμφωνούμε- και φαντάσου, το πήρα στο λαιβ τους [I](διότι στα δισκάδικα…ΔΕΝ!!!)[/I][B]Κωλόφαρδος ήμουνα!!![/B]:roll::smiley:

Τούμπανο.

ωραιο πραγματι. Το μοναδικο σι ντι που καταφεραν να μου καβατζωσουν ποτε

Bump. Ακούστε το, αγαπήστε το. Ακριβώς όπως τα λέει ο Κοσμάς είναι. Ειδικά τα κομμάτια Behexen, ανατριχίλες μόνο.

φρέσκο στην λίστα των αγαπημένων:

Masakari / Grin And Bear It

8O

Για πιάσε κι αυτό στη συνέχεια 8)

To χω λιωσει αυτο ρε. Mπομπες απο Behexen οπως ειπες. 8) Αυτα του Warmaster δεν με πολυαρεσαν, ομως.