Stand Up Comedy!

dang

greek-movies

2 Likes

9-10-11/1 θα κατέβει Αθήνα ο Θανάσης ο ταξιτζής!

2 Likes

καιγομαι να τον δω, αλλα δεν θα ειμαι Αθηνα.

εκλεισα Ζαμπρα και Μαθιου/Θοδωροπουλο για Χριστουγεννα. Απο νεα ονοματα, θα έδινα ισως μια ευκαιρία και στον Βαγγέλη Μουλαρά.

Ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Λέντζα, από τρεις κυρίες της στανδαπ, όπου σε κάποια φάση λένε ότι οι Ελληνες δεν έχουν χιούμορ, μια θέση που μοιαζει μεν ακραία, but it got me thinking.

Από τις τρεις, μονο την Κατσαρίνη γουστάρω κάπως, η Κατσούδα είναι μέτρια (και την έχω δει) και η Νικητέα ειναι απάλευτη, ή εγώ είμαι πολύ εκτός του ηλικιακου γκρουπ. Η συζητηση παντως αξιζει για τους φιλους της σκηνης.

Δεν είναι λίγο ρατσιστικό αυτό?

δεν μιλάνε για τους λευκούς, για τους Ελληνες μιλάνε, ούσες από την Ελλάδα. Και αν θυμαμαι καλά, σχολιάζουν ότι στην κωμωδία είμαστε λίγο μυγιάγγιχτοι, που αν σκεφτείς τα τερατώδη που λένε οι Αγγλοι (κυριως) και οι Αμερικανοι (ισως καπως παλαιότερα), δεν έχουν και πολύ άδικο.

1 Like

??? Αν πω δλδ ότι οι Ρουμάνοι είναι πορτοφολάδες, δεν θα είναι ρατσιστικό επειδή είναι λευκοί? :stuck_out_tongue: Μπορεί οι (λευκές) Ελληνίδες γυναίκες απλώς να μην έχουν χιούμορ επίσης αλλά αυτό είναι σεξιστικό

Μου λες μία το timestamp να ακούσω τι λένε ακριβώς αν μπορείς?

δεν μπορώ, απολοτζιζ

:+1:

ελπιζω να βλέπεις την ειρωνία του οι Ελληνες δεν έχουν χιούμορ → πωπω ρατσισμός

Αν το πεις αυτό έτσι στον άερα, είναι ρατσιστικό. Αν είσαι κωμικός και λες αυτό το πράγμα, πρέπει να δεις αν στραβά αρμενίζεις.

Όταν μπορέσεις δώσε μου το timestamp να δω ακριβώς τι λένε, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να δω όλο αυτό το πράγμα, και στα σχόλια δεν είδα να το ποστάρουν.

Την είδα κι εγώ τη συζήτηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει αυτή η ιδέα του Λέντζα για φάση με τραπέζι που γίνεται κουβέντα παρέας και όχι πιο συγκροτημένη συζήτηση. Οπότε μιλάνε και ο ένας πάνω στον άλλον (ή η μία πάνω στην άλλη) και χάνονται κάποιες φράσεις κλπ.

Ωστόσο επιτέλους δόθηκε πεδίο να απαντήσουν και να εξηγήσουν από τη μεριά τους τι έγινε σχετικά εκείνη την παράσταση με μόνο άνδρες κλπ. Και κατά τη γνώμη μου έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους.

Θα πάω την άλλη Τετάρτη Βύρωνα/Μιχάλη, είχα πάει και στη δοκιμή υλικού το καλοκαίρι.

Τους βλέπω τα τελευταία 5-6 χρόνια και είπα να τους τιμήσω και φέτος, αν και με έχουν ξενερώσει για το σκηνικό με αυτή την παράσταση. Και κατά βάση γιατί είπαν κάτι βλακείες σαν δικαιολογίες, και έμειναν με τον μέρος του Μακαλιά, που ως νέος Αριστοφάνης δε βρήκε γυναίκες άξιες, ίσες και καλές στην κωμωδία…

Θέλω να πάω Ρούπο, αλλά τις Πέμπτες συνήθως δε μπορώ (παίζει και η ΑΕΚΑΡΑ Ευρώπη φέτος!)
Εννοείται θα τρέξω σαν τρελός στον Cain γιατί πέρσι που τον είδα πρώτη φορά (πέρα από το youtube παλιά) έφυγε με πόνο στο στομάχι από τα γέλια.

1 Like

οπότε δες μια ξεκομμένη ατάκα από μια ολόκληρη συζήτηση και σχημάτισε τη σωστή σου γνώμη.

φίλε μου και η κριτική θέλει κόπο, αλλά και σε αυτό μέσα στην ευκολία θέλετε να τη βγάζετε όσοι κουνάτε δάχτυλο.

?? Καλά οι Έλληνες έχετε πρόβλημα κατανόησης κειμένου? Και το λέω εγώ, ένας Έλληνας ε

θα ειχα όλη την καλή διάθεση να το ψάξω, αλλά από το ύφος σου, κάτι μου λέει ότι δεν πολυκαίγεσαι για το στανδαπ, πόσο μάλλον το γυναικείο.

γι’αυτο και μου έφυγε η καλή διάθεση.

1 Like

Το παρακάτω ήταν αυτό που σε παρακίνησε να πεις “όχι δεν μπορώ απολοτζις”

??? Αν πω δλδ ότι οι Ρουμάνοι είναι πορτοφολάδες, δεν θα είναι ρατσιστικό επειδή είναι λευκοί? :stuck_out_tongue: Μπορεί οι (λευκές) Ελληνίδες γυναίκες απλώς να μην έχουν χιούμορ επίσης αλλά αυτό είναι σεξιστικό

Μου λες μία το timestamp να ακούσω τι λένε ακριβώς αν μπορείς?

Τέσπα, όλα καλά, έχεις δίκιο, δε με ενδιαφέρει το στανδαπ αντρικό ή γυναικείο, αλλά το σχόλιό μου αφορούσε κάτι που είπε ένας συνομιλητής μου εδώ μέσα. Σόρι που σου χάλασα την καλή διάθεση, θα σου έλεγα να δεις λίγο στανταπ, αλλά αφού δεν έχεις χιούμορ δε θα στη φτιάξει

τώρα γίνεσαι κακός και δεν χρειάζεται

Γι αυτό παλιά σβήνονταν τα πετυχημένα ποστ στο φόρουμ;

2 Likes

τρέξτε γιατί εξαφανίζονται τα εισιτήρια!!