Stand Up Comedy!

Δεν πρόλαβα :frowning: Περίμενα να συνεννοηθώ με άλλους.

κάνε κανα refresh… ίσως σου κάτσει κάτι.

εγώ δεν έκανα τελικά καμία γιατί είδα ότι θα καθυστερήσουν να απαντήσουν. οπότε έκλεισα δύο για Παρασκευή 9/1 να πάμε με το κορίτσι.

1 Like

Όλα καλά, βρήκα για Κυριακή 11/1.

1 Like

φιλοι επειδη θα τον χάσω και ειμαι σκασμενος, δωστε ενα μινι ριβιου αφου τον δειτε παρακαλω

2 Likes

Έβαλε και 4η και 5η παράσταση. Δευτέρα 12.01 & Τρίτη 13.01…Χαμούλης !!!

1 Like

Boom!

Πολυβόλο ο τύπος, ανάσα δεν πήρε.

4 Likes

Αντε να δουμε, εχω λαβει θεση :smiley:

2 Likes

Με το καλό και Ηράκλειο

Πιστολι ο ατιμος. Αρκετα ευστοχα αστεια, πολυ ετοιμολογος (στο κοινο ηταν μια απο το Chase και την περιελαβε λιγο :joy:). Χαιρομαι που τα “επιασα” σχεδον ολα τα αστεια του, γιατι το κοινο ηταν κατα μεσονορο τουλαχιστον μια δεκαετια κατω απο μενα :grinning:, κατα βαση ηταν συνομηλικοι του τριανταρηδες.

4 Likes

Σας υπερζηλεύω, αν θέλετε γράψτε και μια πιο εκτενή κριτική.

Τα Χριστούγεννα είδα δύο παραστάσεις

Μαθιουδακης/Θεοδωροπουλος Νο.5

Τους αγαπάω, και νομίζω ότι θα τους στηρίζω έτσι και αλλιώς. Μετά το προηγούμενο δυνατό “Θα φτιάξω τυρί”, γύρισαν και καθώς είναι και οι δύο νέοι μπαμπάδες, πιάστηκαν πολύ με τα θέματα της γονεϊκότητας, τα οποία λένε στην Αμερική (Ref: Daniel Sloss) ότι σκοτώνουν λίγο το stand-up. Και ναι, ήταν η πρώτη φορά, που ενώ γελάσαμε στην παράσταση, βγήκα και είπα “ήταν οκ”. Μου φάνηκαν μεταφορικά και κυριολεκτικά, κουρασμένοι. Μου αρέσουν πολύ γενικά, θα συνεχίζω να στηρίζω, αλλά μεταφέρω το συναίσθημα.

Ζάμπρας/Πασπάτης/ένας άλλος

Επίσης μέτρια παράσταση - τους είχα ξαναδει στην τελευταία τους. ο Πασπάτης ανεβασμένος (χωρίς να μου πολυαρέσει γενικά, έχει ένα άβολο στυλ αλά Ζάμπρας, το οποίο όμως δεν κλικάρει πολύ θεωρώ γιατι ειναι ψηλο παιδι και δεν πείθει (εμένα)). Αλλά γενικά, καλύτερος από παλαιότερα, έδωσε 2-3 γερά γέλια.

Ο Ζάμπρας. Αχ ο Ζάμπρας. Επίσης αδυναμία, αλλά φοβάμαι έχει πάθει Τσουβέλα - είναι κάθε βδομάδα στο podcast και είτε καίει τα αστεία του, είτε δεν έχει τον χρόνο να γράψει. Ήταν ΟΚ, έχει εγκλωβιστεί θεωρώ στην αυτολύπηση και μετά από τόσα χρόνια ανακύκλωσης στο ελληνικό και το ξένο πλεον stand-up, μου φάνηκε επίσης οκ. Καλά περάσαμε, αλλά ήταν πιο μέτριος από προπερσι.

Τους δύο άνοιξε ένας άλλος κωμικός, του οποιου το όνομα δεν συγκράτησα γιατι δεν ηταν στην αφίσα. Έλεγε συνέχεια πως χώρισε, γιατι η γυναίκα του δεν πίστευε ότι μπορεί να ειναι 43 ετών και να ζει από το standup. Είχε τα δίκια της, λέω εγώ. “Πέθανε” στη σκηνή, και το λες και κατόρθωμα, απο ένα κοινό που είχε έρθει σαφώς να γελάσει. κρίμα.

1 Like

είδα κι εγώ Μαθιουδάκη-Θεοδωρόπουλο κάπου τον Δεκέμβριο και έφυγα με πολύ μέτριες εντυπώσεις. Εκτός από τα αστεία γονεϊκότητας (ο Βύρωνας τα έκανε και στις 2 προηγούμενες παραστάσεις αλλά νομίζω ήταν πολύ πιο επιτυχημένα) πήγαν σε αρκετά πιο κλισέ αστεία.

Είδα Σαμαρά την Παρασκευή και ο τύπος ήταν άλλη μια φορά οπλοπολυβόλο! εκπληκτικός!

Αύριο θα πάω να δω Ζαραλίκο, στο concept 200+4 χρόνια δανεικά, και ελπίζω να έχει κάνει δουλίτσα με τα κείμενα, γιατί στις προηγούμενες δύο παραστάσεις, οι μισές ήταν κείμενα παλιότερων παραστάσεων

2 Likes

η παράσταση των μαθιουδάκη-θεοδωρόπουλο δεν είναι πολύ καινούρια ρε παιδιά ακόμα; Λογικό μου φαίνεται να μην τραβάει ακόμα, υποθέτω δεν είναι δουλεμένη φουλ ακόμα γιατί είναι στην αρχή της.
εμείς είχαμε κλείσει χριστούγεννα να πάμε, αλλά αναβλήθηκε-πάλι καλά απ’ ότι φαίνεται

Για Σεβαστέρη τι γνώμη έχετε; Αξίζει να πάω να τον δω;
Από το instagram μου φαίνεται να έχει πλάκα και να είναι ετοιμόλογος.

Να σου αρέσουν τα λιγο πιο καφρικα stand up ναι ωραίος ειναι… Τον ειχα δει μαζι με τον τιτκοβ και ηταν καλοι( βεβαια τοτε δεν εκανε καθόλου διάδραση με κοινό)

Εγω σήμερα θα παω Νικητεα

μαθιουδάκη-θεοδωρόπουλο που ειχα δει την προηγούμενη δεν είναι τρελαθεί ειναι πανω κατω τα ίδια κείμενα.

Νικητέα καλή είναι, λίγο περίεργη κωμωδία γενικά, αλλά αν είναι του γούστου σου και έχει κέφια είναι πολύ καλή.

Δηλαδή, για γυναίκα καλή είναι, κατάλαβες.

??

1 Like

καινούρια μεν, αλλά όλο το καλοκαίρι έκαναν δοκιμές υλικού. είχα πάει σε μία και κανα δυο μπιτ που μου άρεσαν τα άφησαν εκτός.

γενικά όλο το vibe της νέας παράστασης μου φάνηκε μέτριο και προβλέψιμο. όχι κάποιο μέρος μόνο.

1 Like

Χαίρομαι που το τοπικ προσέλκυσε και άλλους φιλους/φίλες - θα απαντήσω σε όλα.

Θ-Μ : ναι οκ, τώρα άρχισαν, αλλά πόσο να αλλάξουν το υλικό μέσα στη χρονιά ; 15-20% ; το προβλημα που εχουν τωρα ειναι πως ώντες γονείς μικρών παιδιών, δεν έχουν ζωή. Και αυτό βγαίνει και στην παράσταση που λένε για κούνιες και πάρκα. Αυτο θεωρώ ότι δεν διορθώνονται άμεσα. ο Sloss έλεγε πριν κανει παιδι οτι “πωπω θα γινω σαν τους βαρετους κωμικους που μιλανε για το παιδι τους”, και στην επομενη (μετρια) παραστασή του, εκανε πλακα πως τελικά μιλάει για το παιδί του.

Σεβαστέρης - bro humour για άτομα κάτω των 25 μην πω 20. Ωραίο crowdword, αλλά βασικά one trick pony - κάνει ευθείες ερωτήσεις για σεξ σε κοινό που δεν έχει πολυκάνει και όλοι γελάνε με την αβολοσύνη της κατάστασης. Οκ θα γελάσεις (φαντάζομαι), αλλά ο τύπος έχει ποοοοοολυ δρομο μπροστά του, για να πιάσει εμένα, αλλα δέχομαι ότι ειμαι και μεγαλύτερος. ο Ελλην Strife από τα Temu.

Νικητέα - see above. Δεχόμενος οτι ειμαι παλι μεγαλύτερος, η τύπισα δεν αντέχεται. Στο σπέσιάλ της, κατα βάση κάνει τον clown. Φαντάζομαι έχει κάποιο νεανικό κοινό που γελάει με τις μούτες της, αλλα προσωπικα την βάζω πολύ χαμηλά. Και το λέω, υπερλατρεύοντας το γυναικείο στανδαπ (Ali Wong, Iliza Scherzinger).

To “για γυναίκα καλή είναι” ειναι τίτλος της Κατσούδα, που επίσης θεωρώ μέτρια προσωπικά, και την είδα από την πρώτη σειρά και μάλλον το κατάλαβε. Ελπιζω/θεωρω πως ο φιλος το ειπε περιπαικτικά.

@mixalis_purple , φέρε ενα ριβιου απο Ζαραλίκο όταν μπορείς. Εκτιμώ τι κάνει, αλλά το θέματα που καταπιάνεται δεν έχουν και τόοοοση πλάκα θεωρώ. Με κουρασε (οπως και η Ελληνοφρένεια), αλλα τον εκτιμω.

1 Like

είναι εντελώς άλλη κατάσταση η παράσταση από ότι το youtube του Ζαραλίκου. Πολλοί φίλοι ήταν διστακτικοί επειδή είχαν την εικόνα των εκπομπών του, και τελικά τους έπεισα και πέρασαν πολύ καλά. Κάνει ωραίες παραστάσεις αλλά νομίζω η απεύθυνση είναι σε ηλικίες τουλάχιστον 30+. Γενικά δηλαδή είναι πιο “παλιού τύπου” παράσταση stand up.

Προσωπικά, επειδή παρακολουθώ Ζαρα από παλιά δε με χαλάει. Απλά έχω παρατηρήσει ότι κάνει πολλές επαναλήψεις κειμένων. Πχ έχει ένα κείμενο για τον έλληνα ταξιτζή, και το έχω δει 4 φορές σε 4 διαφορετικές παραστάσεις.