Stand Up Comedy!

τον έχω δει και Live και στο yt. τον εκτιμώ. αλλά οκ, κανει μονο πολιτικό σχολιασμό πλέον και ομολογώ, όταν βγω, θελω να ξεσκάσω, όχι να πέσω στα ίδια.

φερε γνώμη οταν πας και θες.

1 Like

Τίποτα μην δίνεις σημασία, κακό και αποτυχημένο αστείο ήταν, γι’ αυτό δεν είμαι και κωμικός :joy:
Μπερδεύτηκα, νόμιζα το για γυναίκα καλή είναι ήταν η προηγούμενη παράσταση της Νικητέα, αλλά είναι της Κατσούδα.

3 Likes

Πάντως αν και αντικειμενικά σε σχέση με ολους τους παραπάνω οι μαθιουδάκης-θεοδωρόπουλος εχουν την καλυτερη δομη στα κείμενα τους για εμενα πλεον χάνουν πολυ στο πόσο ουδέτεροι θελουν να ειναι σε πιο σοβαρα κοινωνικά θεματα και δεν τα αγγίζουν καν για αυτο και πανε στα πιο safe νέοι γονείς.

2 Likes

Συμφωνώ. νέοι γονείς και μετά κάτι κλισέ τύπου σχολιασμός του air fryer.
ελπίζω να μην καταλήξουν στην κατηγορία κωμικών τύπου “Φισφής” που σχολιάζει “5 τύπους ανθρώπων που συναντάς στο αεροπλάνο”

δεν έχεις δίκιο. Στο “θα φτιάξω τυρί” έχει bit ο Θεοδωρόπουλος που εξηγεί ότι χρειάζεται να επιστρέψει η 17 Νοέμβρη. Τον βρηκα μετα την παράσταση και του ειπα “ξερεις τι θα γινει οταν βγει αυτο στο yt” και προς τιμην του μου απάντησε “ας βγει και θα το δουμε τότε”. Επειδή την έχουν μαγνητοσκοπήσει την παράσταση, περιμένω να δω τι θα ανέβει όντως.

Δεν φταίνε που λενε για γονείς, γιατι καθώς εμπνέονται από τη ζωή τους, θα την … περιγράψουν. Και συμφωνω, ελπιζω να μην γινουν Φισφης, που ενω ηταν ενα λεβελ μονος του (παραπάνω από ολους), έγινε πολύ vanilla από τότε που μπήκε στην τηλεόραση. Που και πάλι δεν κρίνω, γιατι αν πηρε ΠΟΛΛΑ λεφτα, λογικο να μην θέλει να τα χάσει.

Και το λέω αυτό γιατι έπαθα σοκ βλέποντας Live τον jim jefferies, στην περιοδεία “Son of a carpenter”, την οποια την διαφήμιζε στο FB με το bit που παρομοίαζε τον εαυτό του με τον Χριστό, καθώς είναι και οι δύο γιοι ξυλουργών, για να τον δω μετά από μήνες και είχε βγάλει (!!) το bit του τιτλου (!!) του τουρ, από την παράσταση !

Αλλα οκ παιδια, η κριτικη εύκολη ειναι, ζούμε σε περίεργες εποχές.

έχει περάσει πολύς καιρός από εκείνη την παράσταση. και δεν εννοώ μόνο χρονικά. έχουν γίνει πολλά πράγματα. νομίζω πλέον νιώθουν ότι αλλάζει το “στάτους” τους στην κωμωδία

elaborate. δεν σε επιασα. το μονο που καταλαβα/νιωθω ειναι οτι το τυρι τραβηξε πααααρα πολυ, πραγμα που σημαινει οτι ισως εμπορικα, σημερα να ειναι πιο δυνατοι απο ποτε

αυτό. και έχουν ξεφύγει από την “μικρή σκηνή” που είχαν στήσει ως κωμικοί.
έχω και στο μυαλό μου τις συνεργασίες με τον Μακαλιά που τον αντιπαθώ φουλ.

τον Ringo Star του στανδαπ ; τώρα πάμε αλλού. κλικες υπάρχουν στο στανδαπ, αλλα ο Μακαλιας δεν ειναι με Θ/Μ, ειναι με Φισφη και ΣΙΑ. η σκηνη εχει μεγαλωσει γενικα, οχι μονο για Θ/Μ και όλοι τους βάλανε πλάτη.

Παραγωγή του Μακαλιά ήταν οι παραστάσεις που ήταν μόνο με άνδρες καλεσμένους κλπ. Επίσης κάνουν διάφορα special που είναι με Φισφή και Μακαλιά.

Πολύ κακή και η στάση τους τότε με αυτό το σκηνικό, αλλά δεν έχω χρόνο να ανοίξω αυτή την κουβέντα.

Θ/Μ έκαναν πολλή δουλειά και μπάζωμα και χτίσιμο για την σκηνή, αλλά πλέον ζουν σε ρετιρέ στο Χαλάνδρι (no pun intended)

το έχουμε συζητήσει πιο πάνω στο παρόν τοπικ, γι αυτο και δεν την ξανανοιγω.

το μονο που θα πω, ειναι πως οπως ολοι οι εργαζομενοι, ζουνε για τις οικογενειες τους. Αν πλεον ζουνε στο Χαλανδρι ή την Εκαλη, καλώς, δεν κλέψανε κανένα. Αν η τέχνη τους υποφέρει εξαιτιας της φασης τους, αυτο ειναι θεμα που θα δουν και αυτοι και εμεις αν και εφοσον προκυψει.

Για κάθε επιτυχημενο στανδαπ, υπαρχει παντα ενας Τιτκοφ που αναμασαει το ιδιο ενα μπαφοαστειο, μοιαζοντας (και όντας;) άστεγος…

ήταν αποτυχημένος ο παραλληλισμός που έκανα. πήγα να το σώσω με το no pun intended αλλά δεν έγινε ξεκάθαρο και πάλι.

ήθελα να πω ότι πλέον έχουν αποκοπεί κάπως από τη σκηνή γιατί εμπορικά έχουν ξεφύγει πολύ σαν ονόματα. οπότε φυσικά και τους αναγνωρίζω ότι πήραν πολλά πράγματα στην πλάτη τους, όμως πλέον θεωρώ ότι έφυγαν από όλο αυτό

κοιτα η “σκηνη” ειναι 3 επίπεδα θεωρώ

1. μπαράκια με μαξ 30 άτομα κάτω. από εκεί έφυγαν ναι. αυτο ειναι επιπεδο Τιτκοφ και φίλων του
  2. μπαράκια/μικρες σκηνές με 100-200 άτομα - Ζαραλικος, Ζαμπρας, Μ/Θ
  3. Φισφής / Τσουβέλας - θεατρο Βράχων κτλ κτλ
  4. Νετφλιξ

ε οκ πηγαν στο λεβελ 2.

2 Likes

εκτιμώ ότι είναι στο μεταβατικό στάδιο για το 3. και έτσι εξηγώ την επιλογή των κειμένων για αυτή την παράσταση. που έτσι όπως τα μοίρασες περίπου, είναι μεγάλη η απόκλιση από το 2 στο 3.

θα δείξει τελοσπάντων.

θεωρω πως ετσι ειναι και η πραγματικοτητα αναμεσα στους τηλεοπτικους Φισφη/Τσουβελα και τους αλλους.

1 Like

έχοντας δει προ ολίγων μηνών τον Τιτκώβ έχω να πω ότι α) έχει αστεία και για άλλα ναρκωτικά και β) πέρασα εξαιρετικά κι εγώ και οι υπόλοιποι 45 χασίκλεεεεθεατές στο κοινό

επίσης, με Νικητέα είχα περάσει πολύ καλά σε παράσταση που ήταν μαζί με Μελίνα Κόλλια η οποία μου ήταν άγνωστη αλλά τελικά μου άρεσε πιο πολύ κι από τη Νικητέα

3 Likes

πόσων ετών είσαι ; (no pun intended)

η Κόλλια έχει μεγάλη τρολόφατσα και θέλω να τη δω στην παράστασή της. βλέπω κάτι βιντεάκια instagram και γελάω.

είναι πάντως για ηλικίες κάτω των 30… gen z κλπ.

1 Like

αξίζει φουλ, συστήνω ανεπιφύλακτα

35

Τον ηλικιακό διαχωρισμό μπορώ να τον καταλάβω ως ένα βαθμό, γιατί αλλάζουν οι αναφορές και η δυνατότητα ταύτισης με τον κωμικό, αλλά νομίζω πως αν το κείμενο είναι καλό, θα δουλέψει σε κάθε κοινό. Άσε που σε κάθε ηλικία υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπων, οπότε τα αστεία για ναρκωτικά του Τιτκώβ ή για λεσβίες της Κόλλια μπορεί να ξενερώσουν έναν συντηρητικό/άβγαλτο 20χρονο και να ξεκαρδίσουν έναν πιο προοδευτικό/περπατημένο 50άρη.

1 Like

Νικητέα και Τιτκώβ ό,τι καλύτερο.

4 Likes