επίσης τα τελευταία φαγητο-posts, πιο ενδιαφέροντα από σχεδόν ολόκληρη την Ελληνική stand up σκηνή και το topic της, εύγε!
Περνούσα από μια τυχαία κρεπερί πριν καμιά βδομάδα και παρατηρούσα την πιτσιρικαρία που έτρωγε και εκεί μου τα έσκασε. Δεν έχω δει ποτέ κρεπερί με πελατεία άνω των 18, βαριά 20, ετών, τελευταία φορά πήγα σε τέτοιο μαγαζί στο Λύκειο και δεν θυμάμαι ούτε μία φορά που εγώ σόλο ή με οποιαδήποτε παρέα να αποφασίσαμε πως θα παραγγείλουμε σπίτι κρέπες. Βασικά η μόνη περίπτωση που θυμάμαι ενήλικα να θέλει κρέπα είναι μετά από μπάφους (και αυτός παρήγγειλε μόνος του
).
Εν κατακλείδι, τι κρέπες ρε παιδιά. Φτιάχτε σπίτι στην τελική, καλά τα λέει ο @RiderToUtopia και ακόμα καλύτερα ο @Lupin που λέει πως pancakes>>κρέπες.
τυρί (κασέρι αν έχουμε κανέναν βόρειο)- κοτόπουλο πανέ-μπεηκον-πατάτες-σως μουστάρδας. το βάζεις σε κρέπα, όχι σάντουιτς, γλιτώνεις την ψωμούρα, νιώθεις γεύση
Ναι.-
Ναι.-
Ναι.-
Όχι.-
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ “ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΩΜΟΥΡΑ”, ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΙΟ; ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ;
Κρέπες μόνο τίγκα γλυκές με 2 σοκολατες, και με αλκοόλ μέσα, 2-3 διαφορετικά μπισκότα/τοπινγκς και αργά το βράδυ για να σε πιάσουν σωστά.
Οι αλμυρές λέγονται σάντουιτς
γιατί πολλές φορές είναι σάπια. στο καλό ψωμάκι το συζητάμε.
πάντως σάντουιτς και κρέπα μου καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. όταν είναι για αλμυρό στατιστικά είμαι περίπου στο 50-50 τι παίρνω
Αυτός δεν είναι πραγματικός λόγος. Βρες 1,2,3 μαγαζιά που εμπιστεύεσαι τα υλικά τους και παίξε μπάλα.
Ζητείται σοβαρός επενδυτής για δημιουργία αλυσίδας καταστημάτων εστίασης με την επωνυμία “Crepa Fan”.
(είπα να ευθυγραμμίσω το τόπικ, το οποίο φέρει το τίτλο Stand Up Comedy και μπαίνεις μέσα και βλέπεις επική διαμάχη μεταξύ σοβαρών και μορφωμένων κουλτουριάρηδων ροκάδων και μεταλλάδων για κρέπες και πίτσες).
Τον καταλαβαίνω σε ένα βαθμό τον Μιχάλη. Τα τελευταία χρόνια είμαι θιασώτης των καντινών (περισσότερο από παλιά) και το μέτριο ψωμί χαλάει πολύ το σύνολο. Αυτό βέβαια λύνεται με εμπειρία και γνωρίζοντας που να πας να φας σωστή σαντουιτσάρα. Δεν τίθεται θέμα φυσικά πως σάντουιτς>>>>κρέπα.
Με αυτά και αυτά, ας δώσω ένα 20ευρω πάλι το πρωί του Σαββάτου στο Guarantee…
ρε δε μιλάμε να πάρω κρέπα από καντίνα. ντάξει δεν είμαι τρελός!
λέω ότι μερικές φορές, κάποια σαντουιτσάδικα-κρεπερί, δεν έχουν καλά ψωμάκια, ή εγώ δε θέλω ψωμούρα γιατί θα με μπουκώσει.
φοιτητής η παραγγελία μου ήταν σάντουιτς με τα υλικά που ανέφερα παραπάνω και κρέπα γλυκιά με δύο πραλίνες και διάφορα άλλα
Οσες φορες τα τελευταια εχω καταφερει να φαω το κλασικο τεραστιο βρωμικο καντινας μετα οταν επιχειρω να stand up ειναι comedy
Τι εννοειτε δεν ειμαστε on topic?

Αυγοφέτες (french toast) με σιρόπι σφένδαμου είναι ακόμα καλύτερα. Πιο τίμιο πρωινό στα εδώ πέριξ.
σου αρέσει ; Γενικά το χιούμορ που ο κωμικός κατά βάση περιγελάει τον εαυτό του και τα ψυχολογικά του, δεν με πιάνει πολύ. σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνουμε ένα tier list Ελληνων κωμικών να δουμε απόψεις
Και η Χαμένη Γενιά και αυτό μου άρεσε. Σε αυτή τη παράσταση μου φαίνεται πως έχει μειώσει κάπως τις αναφορές καθαρά στον εαυτό του…Είμαστε στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ και βρίσκω να έχουμε αρκετές κοινές σκέψεις κλπ. Καλή ιδέα για tier list…
Το βάζω εδώ, γιατι στις σειρές θα χαθεί
Κακές ιδέες λοιπόν των Ατζαράκη/Ζάμπρα
όσοι παρακολουθούν τους κωμικούς, θα ξέρουν ότι έφτιαχναν αυτή τη σειρά επί 6 χρόνια, με λεφτά από την τσέπη του Ατζαράκη, έτσι ώστε να μην έχουν παρεμβάσεις από tv executives.
Από τη μια καλώς, γιατι πραγματικά παρέδωσαν κάτι που δεν έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση. Εμπνευσμένοι από τους ΖΑΖ, τα αστεια πέφτουν βροχή και οι δημιουργοί προσπαθούν πραγματικά να σε κάνουν να γελάσεις. Και ομολογώ ότι σε φάσεις, γελάσαμε πολύ. Το καστ ειναι όλη η ελληνική τηλεόραση και απόδίδει το κείμενο με την ελαφρότητα που του αξίζει. Μεγάλη έκπληξη η Μαιρη Συνατσάκη.
Εντύπωση προκαλεί η φροντίδα σε όλες τις σκηνές, και ειδικά της δράσης, του τελευταίου επεισοδίου. Δεν θυμάμαι ποιος έχει φτιάξει κάτι ανάλογο.
Από την άλλη κακώς, γιατι με ένα σκηνοθέτη ή μια πιο σφιχτή εκτέλεση, κάποιος θα ειχε πει στον Ατζαράκη να μην πυροβολεί μόνιμα με αστεία, να αφήσει να αναπνεύσουν λίγο οι χαρακτήρες. Και επίσης θα του ειχε πει ότι το ΖΑΖ χιούμορ είναι πλέον λίγο παρωχημένο - υπήρχε μεγάλη ευκαιρία για αστείο σε Β πλάνο α λα Arrested Development (που θεωρώ ότι ειναι κοντα στο στυλ του Ατζαράκη), αλλά προτίμησαν να πάνε μονοπαντα ΖΑΖ.
Οι δημιουργοί ψιλομουρμουρίζουν στα σοσιαλ ότι τα Media δεν ασχολούνται με τη σειρά τους και καλώς μουρμουρίζουν - μου κάνει πάρα πολλή εντύπωση. Αν εχετε imdb ή το αλλο με τις ταινιες (κολλησε το μυαλο μου) και το έχετε δει, ρίξτε κανένα αστέρι - στο Imdb τώρα έχει 7.4.
Μιας και αφηνει ανοικτο το τέλος για Β σεζόν, ελπίζω να την δούμε. Όχι τόσο γιατι ειναι κάτι υπερφανταστικό - ειναι απλως καλουλι - όσο για να δοθει πατημα σε Ατζαράκη και άλλους να κάνουν κάτι διαφορετικο σε τηλεοραση και σινεμα στην Ελλάδα.
πως μπορω να το δω εγω αυτο απο τα ξενα; ξερει κανεις;

- Έχεις φιλους στην Ελλάδα ;
- Εχεις φιλους με cosmote ;
- σου δινουν τους κωδικες τους ;