Stand Up Comedy!

Στην ίδια κατηγορία με το αρνί, όχι. Στην ίδια κατηγορία, όμως, με την κρέπα σοκολάτα-μπισκότο (αν όχι πιο πάνω), ναι! Σόρι.

Εντάξει, δεν πειράζει

Θα περιμενω να μου την πέσει κάποιος που να είναι λίγο πιο μερακλής με το φαΐ

2 Likes

Χαχαχαχα, είναι να μη μου δοθεί η ευκαιρία! :joy: :joy: :rofl: :rofl:

Πάω τώρα να φάω κάτι καλαμάκια (σουβλάκια) κοτόπουλο που παρήγγειλα :bangbang:

1 Like

Δε φταις εσύ εξ ολοκλήρου. Φταίει αυτή η μαλακία στην Αθήνα με τα πατατάκια. Που πραγματικά ποιος ανώμαλος το σκέφτηκε!!

Όποιος έχει μάθει να τρώει κρέπα στην επαρχία και ειδικά Γιάννενα ή Θεσσαλονίκη ξέρει ότι και η αλμυρή γαμαει :sunglasses:

1 Like

Πετάγομαι σαν σφηνόπουτσα, να πω ότι για εμένα, που δεν είμαι του γλυκού, υφίσταται μόνο αλμυρή και όχι τα άλλα τα φλώρικα.

Και όσον αφορά τα πατατάκια, να πω ότι το κυλικείο του Γυμνασίου/Λυκείου που πήγα (ήταν κοινό) έφτιαχνε καρα-βρώμικο burger-άκι, με πατατάκια, κέτσαπ και μουστάρδα.

5 Likes

Εδώ θα στο δώσω το benefit of the doubt, γιατί η αλήθεια είναι ότι εκτός Αθήνας δεν έχω φάει κρέπες. Ούτε καν Ηράκλειο, που έχω ζήσει κάποια χρόνια και ακόμα πηγαίνω για διακοπές.

1 Like

:zipper_mouth_face:

Να μαζευτούμε να τα λέτε λάηβ όλα αυτά για να είστε και ον-τόπικ.

9 Likes

Να μαζευτούμε να πάμε για κρέπες… να τον βάλουμε να φάει αλμυρή της επιλογής μας!

2 Likes

Θα την πάρω την αλμυρή κρέπα σας

Και θα σας τη βάλω

Κάπου

1 Like

Στο στόμα μας, να την απολαύσουμε τουλάχιστον εμείς!
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα, τρώω και γλυκές (για αυτό πάχυνα…)

1 Like

Yep

That works too

1 Like

Κι εγώ στο ψωμί μου θέλω μόνο μαρμελάδα και μερέντα, μου είναι αδιανόητο πώς κάποιοι βάζουν τυριά, ζαμπόνια και μπιφτέκια.

1 Like

Καμία σχέση σάντουιτς και κρέπα

Εγκάθετε

Πες απλά ότι είσαι παράξενος και άσε τις αναλύσεις και τα “δεν υπάρχει αλμυρή κρέπα” :exclamation:

Δατ μπιινγκ σεντ, γενικά αδιάφορη η κρέπα.

2 Likes

Αν έχεις φάει μόνο σε κρεπερί, ναι. Αυτό λέω κι εγώ!

Δεν ξέρω αν είμαι παράξενος, ξέρω ότι είπα τι ισχύει για μένα. Γιατί την κρέπα τη θεωρώ επιδόρπιο και όχι γεύμα. Αυτό.

Πάμε λίγο ον τοπικ

Κερδάμε αδέρφια

image

1 Like

4,5 η “σοκολάτα-μπισκότο” και >8ευρώ για να χορτάσεις με μια αλμυρή, έχω σταματήσει να παραγγέλνω κρέπες εδώ και χρόνια, να πάνε να γαμηθούν ρε

3 Likes

Κρεπονι σπιτικο (σε πολυ πλατυ αντικολλητικο τηγανι, οχι δεν εχω μηχανη για κρεπες σπιτι, ποιος ειμαι ο φλουτσου) αλμυρο (φυσικα) με τα παντα μεσα + tabasco ή sriracha = :ok_hand:

H “ζυμη” φτιαχνεται σε 2 λεπτα, νερο, αλευρι, αυγο, λιγο βουτυρο για το τηγανι και λιγη μαστορια που αποκταται με τον καιρο.

Σε κρεπερι εχω να παω χρονια, δεν βρισκω λογο να σκαω 7-8 ευρω (γιατι τη θελω και σπεσιαλ) για κατι που μπορω να φτιαξω στο σπιτι σε 10 λεπτα

2 Likes

Κρέπα την έχω βαρεθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια - παίρνω λίγες έως καμία φορά το χρόνο.
Επίσης δεν υφίσταται και για εμένα αλμυρή κρέμα - πέραν του συνδυασμού γλυκιά ζύμη με αλμυρό που δεν είμαι εκεί καθόλου, στο τέλος της ημέρας ας φάω σάντουιτς δηλαδή (που είναι btw και το φετίχ μου τον τελευταίο χρόνο, γυρνάω τα ΣΚ σαντουιτσάδικα να δοκιμάσω από όπου μπορώ ή φτιάχνω σπίτι κάτι υπερπαραγωγές…και btw πλησιάζω τα 90 κιλά πάλι :stuck_out_tongue: )

Αντιθέτως-short-of-speech, δεν βαριέμαι τις τηγανίτες/τα puncakes για τους φίλους πρωτευουσιάνους δηλαδή, ούτε και το σιρόπι σφενδάμου… εκεί πέφτει πολύς πόνος τα πρωινά του ΣΚ. Ειδικά δε αν έχω όρεξη να τις κάνω πιο γιαγιαδίστικες, με τα μέλια και τα όλα τους, δεν βρίσκω αντίπαλο σε κάτι σχετικά αντίστοιχο