Δεν λεω οτι το γυναικειο ειναι οσο καλο οσο το ανδρικο. Ουτε οτι θα γινει. Αλλα οτι μπορει να προσφερει ενα θεαμα που αντιστοιχει στα γυναικεια ποδοσφαιρικα skills. Ναι, αν παιξει η γυναικεια Μπαρτσελονα κοντρα στην ανδρικη του Πεπ, δεν εχει ελπιδα. Δεν ειχαν ελπιδα οι ανδρες δλδ. Πώς να κανεις τετοια συγκριση ομως; Αληθεια, ειναι ανομοιες οι συγκρισεις, βγειτε λιγο εξω απο το context “ανδρας Μεσι vs γυναικα Μεσι = ποιος θα κερδισει”.
Δεν το γραφω για λογους συγκρισης (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), αλλα btw επαιξα μια φορα πριν χρονια ενα φιλικο κοντρα σε επαγγελματικη γυναικεια ομαδα και μας τσακισαν. Με βετερανους ποδοσφαιριστες στη δικη μας ομαδα, οχι τπτ ταγαρια σαν εμενα. Το μονο που κερδισαν τα κοριτσια ηταν να μην τις μαρκαρουμε για προφανεις λογους, αλλα τα τακλιν πηγαιναν συννεφο. Αλλωστε, δεν μπορουσαμε να τις σταματησουμε αλλιως.
Παντως όταν οι Παγκοσμιες Πρωταθλήτριες των Ηπα παίξαν με Αντερ15 ομαδα του Ντάλας χάσαν 5-2.
Απο 13χρονα αγόρια. Προσπάθησαν να το αποκρύψουν για κάποιο λογο αλλά βγήκαν οι παιχτριες των ΗΠΑ και το επιβεβαίωσαν.
‘Yes it’s true. I know…thousands of people have already brought that up,’
They should beat us. Bigger, stronger, faster! Boys always gave us a run for our money! It was great prep.’ - Carli Lloyd
Επίσης ειπαν πως χασαν και απο τα μικρα της Μπαγερν. Και ότι αυτό ειναι γενικευμένο. ΚΑΙ ΟΧΙ περιπτωση.
Που νομίζω το "They should beat us. Bigger, stronger, faster! " τεκμηριώνει. Αν πιστεύεις πως οι λέξεις σημαίνουν αυτό που σημαίνουν.
Πισω στο όνειρο.
Ναι η Μπαρτσα του Μεσσι εχασε 8-2. Δηλαδη η 12η καλυτερη εχασε 8-2 απο την 3η καλυτερη.
Οχι η 2η καλυτερη να χάσει 5-2 απο τη 13.000η-15.000η καλυτερη , ε?
Δεν καταλαβαίνω γτ χρειάζεται αλλοίωση η πραγματικότητα για να ανυψωσουμε τις γυναικες!
Δεν ειναι αυτό απορριψη? Δεν απορρίπτεις αυτο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Την κοιτάς στα μάτια και την θαυμάζεις για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Αυτομάτως λες πως αυτό ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ θέλει βελτίωση ΔΕΝ ειναι αρκετό!
Ειναι καταπίεση των γυναικών!!!
Δημιουργείς σαν πατριαρχία ενα αθλημα βασισμένο στα δυνατα σημεια των αντρών και μετα τις συγκρίνεις βαση αυτού! "δεν ειναι τοσο κακές! " Αυτο ειναι ασεβεια! Δεν σεβεσαι τις πραγματικες δυνατοτητες της!
Εδω εχουμε ένα καινουργιο αθλημα που βασιζεται στη ΔΥΝΑΜΗ , ΤΑΧΥΤΗΤΑ ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑΚΤΙΚΗ, ΣΤΟΧΕΥΣΗ .
Τι έκανες εσυ? Εγω για 300000 χρονια ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΑΜΟΥΘ μαζί με την παρέα μου!
Εσυ? Εγω για 300000 χρονια ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ !
Ωραια παμε να δούμε ποιος ειναι καλυτερος! Τι ασεβεια ειναι αυτη? Τι υποτίμηση ειναι αυτη?
Και γυρνα ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΑΜΟΥΘ και λεει “δεν εισαι τοσο κακή”
Θα έπρεπε να ντρέπεται !
Αγαπώ τις γυναικες! Τις θεωρω ισάξιες ΙΣΩΣ και καλύτερες απο μένα! Γι αυτο αγαπώ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑΜΤΗΚΟΤΗΤΑ τους και ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ μου! Με το που λες ψεμματα για τις δυνατοτητες της ΑΡΝΗΣΕ την αλήθεια της! Αρνήσε τον πραγματικό εαυτό της ! Δεν την βλέπεις! ΚΑΝΕΙΣ σεξ μαζι της και φανταζεαι μια αλλη ! Εμμεσως λες ΠΩΣ οπως εισαι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ αρκετη!!!
Το να λες “ειναι πολυ κοντα με μας στο να κυνηγανε μαμουθ” δείχνει θεμελιωδη ελλειψη αγαπης!
Και αρνείται πως αυτό στο οποιο πραγαμτικά ειναι καλες εχει αξιά.
“ΑΥΤΟ που κανω εγω ΕΧΕΙ μεγαλυτερη ΑΞΙΑ” λες εμμεσως
Τα κινητρα γι αυτο ειναι φυσικα αγνά! Απλα βασίζονται στην αγνοια για το πως δουλευει η αγαπη και ειναι στρεβλα.
Απ’ ο,τι βλεπω, πρωτον υπηρξαν κι αλλες αποχωρησεις (θα μου εκανε εντυπωση αν δεν…) και δευτερον υπηρξε καποια παραδοχη με τη καθυστερημενη συγγνωμη των συντελεστων.
Οταν η ΗΠΑ ξεκινησε τα μαζικα βασανιστηρια (2002 , Γκουανταναμο κτλ ) εθεσε και παρατηρητες για το αν όντως δουλεύουν!
Πριν λίγα χρονια βγήκε ενας υπευθυνος και είπε.
“Τα βασανιστηρια δε δουλευουν! Μεχρι ενα σημείο δεν παραδεχονται τίποτα. Απο ένα σημειο και περα
πραδέχονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ποτε δε μαθαίνουμε λοιπον τι είναι αλήθεια.”
Δεν γνωρίζω τι έχει παιχτεί, αλλά συμφωνώ. Από την στιγμή που συγκρίνουμε αθλήματα που κατ’ εξοχήν απαιτούν σωματική δύναμη (όπου οι γυναίκες πράγματι υστερούν, γι’ αυτό πχ δεν υπάρχουν μικτές ομάδες στο ποδόσφαιρο) με επαγγέλματα που χρειάζονται μόνο ευστροφία, όπως το stand up comedy, συγγνώμη αλλά το έχουμε χάσει το τρένο.
Ξέρω ότι δεν ήταν πρόθεση των παιδιών, απλά η αναφορά ήταν ατυχής.
"Οι γυναίκες είναι χειρότερες στο Σταντ απ γιατί ειναι πιο αδύναμε σωματικά! " 100% ισχύει !
Ο τζορτζ Καρλιν επαιζε μπουνίες μετα απο παραστάσεις.
Ο Μπιλ Χικς εχει προπηλακιστεί απο χριστιανούς 10αδες φορες.
Ο κωμικός στην συγκέντρωση του Τραμπ στη Νεα Υορκη που είπε το αστείο για το Πουερτο ρικο δέχτηκε καμιά 1000 μηνυματα του τύπου “ΜΗ σε πετύχω στο δρόμο!”
Ποιος ειναι πιο άνετος να πει αστείο? Ο Αντρας ή η γυναίκα? Ποιοι είναι οι καλύτεροι στο Κόσμο αυτη τη στιγμη? ΦΥΣΙΚΑ και οι αντρες εκφράζονται πιο ελευθερα και το εύρος της σκέψης είναι μεγαλύτερο!
Ζουμε σε μια Βιαιη κοινωνία με πολλους Ευαισθητούλιδες εκει έξω. Που δέρνουν ή και σκοτώνουν για λέξεις!
ΔΕΝ λεω πως οι αντρες είναι πιο ευστροφοι! Λεω πως το εύρος σκέψεις τους ειναι ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ.
Οι γυναίκες ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αλλά το μυαλό τους δε το επιτρέπει για να τις κρατήσει ασφαλής.
Δεν λέω πως σκέφτονται γαμάτα αστεία και δε τα λένε γτ φοβούνται . Λεω πως το μυαλο δε τα Δίνει στην συνείδηση ΚΑΝ. Μειώνει το εύρος σκέψης - έκφρασης για να μην παίζει μπούνιες !
Το “είπα αστείο” και την αλλη μέρα βρήκα μαχαίρι καρφωμένο στην πόρτα δίνει το προβάδισμα στον κυνηγο Μαμουθ.
Νομιζω ειναι κοινή λογική αυτα που λέω.
Οσο φοβούματε τον Θανατο πάνω απ ολα! Τοτε αυτός που είναι καλύτερος στον να τον αποφεύγει και προκαλεί θα έχει το προβάδισμα!
Ελα τώρα. Ολοι έχουμε ζήσει κοινωνικές καταστάσεις με Μισες γυναίκες - μισου άντρες . Π.χ Σχολειο
Ποιοι απο τους δύο είχαν του περισσότερους Πλακατζίδες. Ειπαμε ενταξ. Μην αγνοουμε την πραγαγματικότητα.
Δεν είναι ότι αγνοώ την πραγματικότητα, πιστεύω όμως ότι αυτό που περιγράφεις είναι ακραίο -όχι απίθανο- για τις υποτιθέμενα εξελιγμένες δυτικές κοινωνίες. Ίσως όχι τόσο για την Ελλάδα. ;Ρ
Αν πάλι είναι έτσι, τότε το πρόβλημα έχει βαθιές ρίζες. Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από εμάς, όσο εμείς δείχνουμε ανοχή ή κανονικοποιούμε τέτοιες συμπεριφορές, αφήνουμε περιθώρια στον κάθε ανύπαρκτο να μας καβαλάει. Εν πάση περιπτώσει, το βαρέλι δεν έχει πάτο - τίποτα δεν μου προκαλεί εντύπωση πια.
Ποιος κάνει καλύτερο stand up comedy στην Ελλάδα, οι άντρες ή οι γυναίκες; Ωραίο το ερώτημα. Από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει εγώ, η Ήρα Κατσούδα μου έχει αρέσει πιο πολύ από όλους.
Τώρα για το θέμα που ανέκυψε πραγματικά πρόκειται για γελοιότητα. Πέρα από το γελοίο του πράγματος, η ουσία είναι ότι ακυρώθηκε η παράσταση και έχασε κόσμος το μεροκάματο για το τίποτα. Ηθοποιοί, τεχνικοί κτλ. Τζάμπα έχασαν τα λεφτά τους απλά για να κάνει το κομμάτι της η Κατσαρίνη (εντάξει τη διέλυσε την πατριαρχία).
Μου αρέσει πάντως η δημοφιλία του επιχειρήματος για τα “μεροκάματα που χάνονται” (και ιδίως για σκατοδουλειές τύπου τεχνικοί, ντελιβεράδες, δεν ξέρω εγώ τι άλλο) όταν υπάρχει κάποια απεργία, διαδήλωση ή οτιδήποτε άλλο (καλή ώρα η ακύρωση της παράστασης) που μπλοκάρει (για λιγότερο ή περισσότερο διάστημα) την εργασία του άλλου. Όταν οι ίδιοι αυτοί οι κλάδοι απεργούνε, βέβαια, τους έχουν όλοι χεσμένους γιατί είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας.
(Δεν το λεω για ‘σένα, εσύ μπορεί ν’ αγωνίζεσαι μαζί τους, το λέω σαν γενικότερο πολιτικο-κοινωνικό σχόλιο και τάση της κοινωνίας)
Χαχαχαχα, εξαιρετικος τροπος ξυπνηματος σημερα, διαβαζοντας την τελευταια προταση. Δωσε του ραντεβου στην συγκεντρωση για τα Τεμπη, θα συναντηθειτε σιγουρα.
Άλλο πράγμα χάνω μεροκάματα γιατί κάνω απεργία επειδή διεκδικώ καλύτερους μισθούς, καλύτερες συνθήκες εργασίας κτλ και εντελώς άλλο αυτό που συνέβη εδώ. Εδώ χάθηκαν μεροκάματα κυριολεκτικά για το τίποτα.
Ακόμα και σε site τα οποία έγραφαν κάθε τρεις και λίγο για το συγκεκριμένο θέμα (τα γνωστά site που θέλουν να περνάνε προς τα έξω ότι κατέχουν τα πρωτεία της ευαισθησίας σε σχέση με τους άλλους) ο πολύς κόσμος που σχολίαζε από κάτω τούς είχε πάρει στο ψιλό.
Δεν σε νοιαζει που έχασαν το μεροκάματο. Ουτε εμενα.
Δεν σε νοιαζει ουτε όταν οι ντελιβεραδες ζητουν κατι δικαιο και απεργουν. Ουτε εμενα να ειμαι ειλικρινής.Οχι οτι δε καταλαβαίνω τον πόνο τους και το δίκαιο του πραγματος αλλα δεν είμαι διατεθημένος να κανω το οτιδήποτε γι αυτο. Οποτε το σκεφτομαι 10 δευτ. και μετα το ξεχνω την υπολοιπη μερα. Οπως ολοι μας. Και καλά κάνουμε! Πριν 4 χρονια ψήφισαν εναν Σουπερμαν χωρις κρυπτονίτη και τώτα παρακαλάνε τον θεο που δημιούργησαν να του λυπηθεί ή προσπαθούν να του δημιουργήσουν “προβλήματᨔ για να τον αναγκάσουν!!! ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΝ! χαχαχαχαχαχα!
Οποτε θέλει τους Σπαει στα ΔΥΟ! Δεν το κανει άμεσα και προκλητικά γτ θέλει να επανεκλεγεί ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ αλλά οταν οι κάμερες απομακτρυνονται… ε, αμα συνεχιστει υπαρχει ΓΟΝΑΤΟ στο σβέρκο ! Και καλά κάνει ο υπεραθρωπος ! Και γω θα το έκανα. Ριξτε περισσοτερα χαρτια με το όνομα μου στο κουτί ! Πλιιιζζζζ !!!
Φυσικά δεν λέω να τους βασανίζει ο Σουπερ μαν γτ “καλα να παθουν!” Καθόλου ! Καμια εκδικητικότητα!
Αντιθέτως Αγαπη και συμπόνια! Πως ? Οπως οταν αφήνεις το παιδί σου να κάνει κατι “χαζο” για να βιώσει τις συνέπειες των πραξεων του ! Να βελτιωθει και να μαθει ! Ελεγχόμενα και με αγάπη !
Οποτε ναι “δεν με Νοιαζει ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ”. Και όταν χρειαστεί θα συμμετέχω!
Ενιγουει. Αυτό που σε νοιάζει είναι να μην Παγιδευτείς και χάσεις την ελευθερία σου !
Φοβάσαι μην ξεφύγουν “οι σοσιαλ τζαστις γουόριορς”, αποκτήσουν εξουσία και δύναμη και σιγά σιγά περιορίσουν την ζωή σου, κανονταν την σκατά! Πως βλέπεις να δουλεύει για αυτους? Προοδευτικά λιγότερο ε? Τωρα κλεινουν κανα κλαμπακι… μεχρι εκει. Υπάρχει λόγος που δεν έχουν δυναμη!
(αλλο ποστ)
Εχει διαδήλωση σήμερα ! Ανίσχυροι … που αυτο-ανισχυροποιηθήκαν θα ζητήσουν απο Ανίσχυρους που αυτο-ανισχυροποιηθήκαν να ενωθούν ωστε να εκλέξου αλλον σουπερΜΑΝ γτ αυτός ειναι κακός! “Καποτε θα πετύχουμε τον ΚΑΛΟ και θα τον κλωνοποιήσουμε γτ βλεπεις ζουν λιγο! ΠΛΙΖΖΖΖ χεεεεελππ ασ.” Και φυσικα ο Σουπερ μαν θα επικρατήσει . ΓΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ. Τωρα ήδη το σκεφτεται πως… Μαλλον το κλασσικό. "Ασε τους να σκούξουν λιγο και μετα απο καμία ωρίτσα βάζουμε 3-4 να πετάξουν κατι στην αστυνομία και η αστυνομία θα πράξει να δέοντα!
Δεν ξέρω αν πειράζει, ο αγαπημένος μου stand up comedian στην Ελλάδα πάντως υπήρξε άντρας: Ο Τζίμης ο Πανούσης και ευτυχώς δεν έχει καμία σχέση με τους σημερινούς, άνδρες ή γυναίκες του χώρου.