Stand Up Comedy!

Bump για τους φιλους του Ελληνικου stand up

Μετά από χρόνια στον χώρο, Ο Θανάσης Σαμαράς έβγαλε το πρώτο του σπέσιαλ στο yt, το οποίο έχει κάνει και ένα χαμούλη.

Τον βρήκα πολύ φρέσκο και θα πάω να τον δω, μετά απο αυτό το βιντεο. Το βάζω εδώ για όσους ενδιαφέρονται.

6 Likes

Εκπληκτική παράσταση!

2 Likes

Μη δημοφιλής άποψη:
Δεν είναι λογοκρισία αυτο που έκανε η pizza fan. Με την ίδια λογική, αν είχε κάνει κάποιος που τη διαφήμιζε ένα ρατσιστικο ή ομοφοβικό σχόλιο θα ζητούσαμε ίσως κάποιοι να διακοπεί η συνεργασία αλλιώς δε θα ήμασταν πελάτες τους πια. Και καλά θα κάναμε.

Δεν είναι λογοκρισία, αλλά είναι επιλογή πλευράς. Η pizza fan τοποθετήθηκε. Επέλεξε ποια άποψη την εκφράζει. Και έχει δικαίωμα να το κάνει. Λογοκρισία θα ήταν να μην την αφήσουμε (ακόμα και την pizza fan, μια εταιρεία) να τοποθετηθει, να έχει άποψη. Λογοκρισία θα ήταν επίσης αν κάποιος με εξουσία (πχ ένας υπουργός) εκβίαζε την pizza fan με κυρώσεις αν δε διέκοπτε τη συνεργασία με τον κωμικό.

Δεν είναι λοιπόν λογοκρισία, αλλά όπως πήρε θέση, όπως επέλεξε πλευρό, έτσι μπορούμε κι εμείς να πάρουμε θέση και να μην ξαναγορασουμε pizza fan. Ούτε εμείς θα ασκούμε λογοκρισία σε αυτή την περίπτωση. Θα επιλέξουμε όμως κι εμείς πλευρά.

9 Likes

Το αστειο που ειπε ποιο ηταν, για να εχουμε και πιο συνολικη αποψη?

ενημερωσου απο τον εγκεφαλο της διανοησης που εμμεσα προκαλεσε οτι εγινε.

κλωνιζεται μια σχεση αγαπης 26 ετων με την πιτσα φαν ομως και δεν μου αρεσει

δίκιο έχεις, λογοκρισία δεν είναι.

αφου πόσταρα το λινκ, διαβασα πως Ο Κωνσταντινος Μπογδάνος επανεμφανίστηκε με εκπομπή και αυτος εκκίνησε τη διαδιακασία πεσιματος, που οδήγησε στην απόλυση

το ειχα δει, αλλα δεν μπορώ να το βρω - ειναι σε καποιο σημειο στο σπεσιαλ του στο yt που βαριεμαι να ψάχνω τώρα. Ήταν κρύο, έκανε ένα αστείο για το αστείο λέγοντας ότι θα φάει κάνσελ, ε και έφαγε.

Γενικα ο Ρούπος μου φαίνεται υπερμέτριος, αλλά αυτό δεν έχει να κανει με αυτο που συζητάμε.

Pizza Fan = Pizza από τα Temu btw

εδιτ: ειδα το εισαγωγικο απο το βιντεο του μπογδάνου. κανσελ οχι τη σημαια, αλλα για την κρυαδα έπρεπε να φάει.

μπααα

τελευταια φορα που έφαγα ηταν σαν βρεγμενη γυψοσανιδα με ντοματα

1 Like

εγω δεν τρωω ντοματα ομως

3 Likes

να γίνει poll καλύτερη πίτσα - σαπίλα Αττικής :bangbang:

3 Likes

Από πίτσα ΜΟΝΟ σπιτική. Εύκολη είναι. Φτιάχνω δική μου . Στη περίπτωση που δεν προλαβαίνω να φτιάξω το ζυμάρι (συμβαίνει συχνά), έχω βρει μία τρομερή ελληνική ζύμη , ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ , και είναι τέλεια.

Από πιτσαρίες delivery προτιμώ OSCAR, πλατεία Χαλεπά, (Αγ. Ανδρέα Γαλάτσι). Ότι καλύτερο σε πίτσα έχω φάει απ’ έξω.

1 Like
Summary

την ψάχνων αλλά δεν τη βρίσκων. σόρρυ συνεχίστε.

4 Likes

Α… σορρυ. Ξέχασα να αναφέρω. Τη βρίσκεις μόνο στον Σκλαβενίτη.

https://www.sklavenitis.gr/katepsygmena/katepsygmenes-zymes-pites-pitses/zymes-katepsygmenes/zumi-gia-pitsa-zumi-psahnon-me-prozumi-700gr-1223602/

1 Like

το παρον τοπικ πηρε μια νοστιμη τροπη, θα ελεγα

6 Likes

Ευτυχως ηταν στην αρχη του βιντεο το αστειο του Ρουπου (που σιγα να πουμε τι ειπε και θιχτηκαν οι υπερ-μπατριωτες, αμα το πιασουμε αναποδα ενα “κριμα” που εχουμε καταντησει βοθρος ηταν) και δε χρειαστηκε να δω πολυ Μπογδανο

1 Like

Το Oscar έχει και ωραία ανατολίτικα…
Στην ίδια περιοχή καλή πιτσαρία ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) και η Galeone

1 Like

Εξακολουθεί η Galeone να είναι πολύ καλή. Όσες φορές έχω φάει (λίγες) μου φάνηκε καλό το φαγητό.

Η Oscar υπάρχει από το 1986-1987, κάπου τότε άνοιξε. Ο ιδιοκτήτης είναι Αιγύπτιος. Νομίζω έχει πεθάνει και είναι ο γιος του, δεν ξέρω ακριβώς. Έχει καταπληκτικό λαχματζούν

1 Like

Galeone έχει πέσει η ποιότητα της σε υλικά και εν τέλει παραγωμενο αποτέλεσμα τα τελευταία 10 χρόνια.
Ήμουν μεγάλος φαν κάποτε αλλά παρατήρησα διαφορά και έχω σταματήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Πάντως είναι αρκετά καλή γενικά

1 Like