Μαδερφακιν star wars

τι ωραιο που φαινεται!!!

Fan service στο maximum.
Μας εδωσαν παραπάνω απο οσα θα περιμεναμε ποτε…

Mandalorian wars, Jedi, x-wings… easter eggs well played :smiley:

2 Likes

Εκπληκτικο Deep Fake (για μια ακομα φορα)

Αν και περιττο φυσικα, γαμω ηταν ο Alden Ehrenreich

1 Like

Φήμη: O Pedro Pascal λέγεται ότι αποχώρησε εν μέσω γυρισμάτων του The Mandalorian

Μπα, η πηγή είναι εντελώς αναξιόπιστη

Απιστευτη φαση γενικα, σε δυο μερη, αξιζει και τα 34 λεπτα να δει κανεις τα βιντεο αυτα αν μη τι αλλο απο επιστημονικης αποψεως.

1 Like

Mandalorian - episode 1 season 2 OUT NOW!!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

2 Likes

Η Disney μπορεί να τα έκανε θάλασσα με το τέλος του skywalker saga αλλά σε παράλληλες ιστορίες τα έχει πάει εξαιρετικά. Και το Rogue One και το Manadalorian είναι πανέμορφα

1 Like

Το μπατζετ πρέπει να έχει ανέβει αρκετά.

Λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο και όλη την λατρεία στα πρηκουελς και στα ορίτζιναλ.

Περιμένω την γκρίνια του ότι η σειρά είναι λες και ο χαρακτήρας κάνει video game quests.

1 Like

Σε κάποιες σειρές και ταινίες (όπως και εδώ) ταιριάζει τέλεια :grin:

1 Like

ωραιο επεισοδιο αλλα με χαλασε οτι δεν προχωρησε λιγο η βασικη ιστορια…

tenor

Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι επίπεδο παραγωγής βλέπουμε σε σειρά. Αψεγάδιαστη εικόνα, και τα εφέ ήταν όσο υπερβολικά έπρεπε.

Ειδικά η αλληλεπίδραση της σαύρας με το έδαφος και το ωστικό κύμα της τελευταίας έκρηξης όλα τα λεφτά

1 Like

Νταξει ας μην κατσουμε τωρα να κανουμε αναλυση για την Φυσικη και τον σεβασμο της γιατι θα παιξει πολυ ακυρο, αλλα οπως και να χει η παραγωγη ειναι απιστευτη.

Ποτε μα ποτε δε θα καταλαβω οσους θελουν “main story” σε αυτην την σειρα. Αυτο που βλεπουμε ειναι το main story. Καθε επεισοδιο κι ενα βημα πιο κοντα στον στοχο του ο Mando.

3 Likes

δεν εχω μπει στο θρεντ καιρο γιατι βαριεμαι να σας βλεπω να τσακωνεστε, αλλα το οτι δεν μιλησε κανεις για το mancrush μου - Timothy Olyphant - σε ακομα ενα ρολο σεριφη στο πρωτο επ του μανταλοριαν λεει ακομα περισσοτερα για το ποιον σας.

1 Like

Εχεις μεγαλο δικιο, και η αληθεια ειναι οτι δεν επαιξε καμια μεγαλη κουβεντα γενικα εδω. Τον ανεφερα ως υπερλατρεια και ως φοβερο στον ρολο του σε κουβεντες με φιλους και φιλες για το επεισοδιο.

Το δευτερο επεισοδιο μου αρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ. Ισως περισσοτερο κι απο το πρωτο, για διαφορους λογους. Δεν σποιλεριαζω τιποτα, αλλα γενικα αυτη η σεζον θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα.

2 Likes

Eγώ λέω να τα δώ μαζεμένα πάντως, μιας και δεν πήρα χαμπάρι ότι βγήκαν τα 2 πρώτα οπότε έχω την υπομονή τώρα για να περιμένω όλη τη σεζόν

Εκτός αν σκάσει σε κανένα internet καμιά φοτό από live action Ασόκα οπότε εκεί νομίζω θα λυγίσω :grimacing:

Πολύ μα πολύ όμορφο και το 2ο. Άλλο συναισθημα από το 1ο.

2 Likes