Δεν διαφωνω…θεωρω το πρωτο σχετικα ανωτερο πάντως. …
Συμπαθητικό πρώτο επεισόδιο clone wars, λίγο υπερβολικά γρήγορος ρυθμος, δεν το θυμόμουν έτσι, μπορεί να φταίνε και τα rebels που βγήκαν ενδιάμεσα. Rambotrooper ψιλοτραγικος όπως και τα Roger Roger … Αναμένουμε τη συνέχεια… έως τότε…
Πολυ ωραιο ηταν το Clone Wars, κριμα που θα εχει μονο 12-13 επεισοδια και μετα τελος. Υπαρχουν ιστοριες για 30 επεισοδια απο οσο ξερω, αλλα δεν προκειται να τα τελειωσουν ποτε ολα. Γαμω την Disney.
Τι προβλημα εχεις με τις παπιες droids? Roger roger μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Φοβάμαι μην σκάσει μύτη από πουθενά ο jj
Δεν εχουν καμια σχεση με τον JJ τα droids αυτα, ειναι απο golden age για το Star Wars
Jar jar εννοούσα… από το golden age
Κομματαρα και υπερδισκαρα.
10/10 ο Τζαρ Τζαρ ξιδακι σε χεητερς
και γουστόχυμος στους λαβερς.
Η Ahsoka Tano φαίνεται ότι θα κάνει την πρώτη της live-action εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν του “The Mandalorian” και θα την υποδυθεί η Rosario Dawnson.
Το SlashFilm επιβεβαίωσε την πληροφορία μέσω δύο ανεξάρτητων πηγών, ότι η Dawnson θα υποδυθεί την padawan του Anakin Skywalker, που μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο στις σειρές animation.
O Dave Filoni, σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης στο “The Mandalorian” είναι επίσης συνδημιουργός της Ahsoka και έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές, μετά το τέλος του “Star Wars: Rebels”, ότι οι περιπέτειες της δεν έχουν τελειώσει.
Αντε να την δούμε επιτέλους και live action την Ασοκα
Ελπιζω να μην ισχυει, και γενικα Slashfilm και Screenrant ειναι φουλ αναξιοπιστα. Παρα πολυ μετρια ηθοποιος η Ροζαριο Ντοσον, και επισης δεν κανει καθολου για Ασοκα, που ειναι η αγαπημενη μου χαρακτηρας Star Wars. Τωρα το να την δουμε στο Mandalorian δε θα μου κανει καμια εντυπωση, μιας και ειναι δημιουργια του Filoni, αλλα πραγματικα ελπιζω να εχουν αλλην ηθοποιο τελικα…
Σε αλλα νεα:
Ωκεανος αληθειας…
Με πληροφοριες εκ των εσω, το The Last Jedi ερχεται στο Disney+ την Star Wars day μαζι με αλλα 2-3 πραγματακια εκ των οποιων το ενα ειναι καινουργιο λεει.
Περισσοτερα δε μπορουσαν να μου πουν ελπιζω να μην ειναι καμια μουφα.
Φανταζομαι θα εννοουσε το doc για το Mandalorian:
In other news, το finale 4 episode arc του clone wars, στο 2o επεισοδιο ηδη, delivers as hell σαν story κ παει το production value κ animation στα υψη… αλλα 2 τωρα μονο κ δυστυχως φιναλε οριστικο
Υγ. + αλλο ενα check στη λιστα με τα καλυτερο τηλεοπτικα/κινηματογραφικα one vs one lightsabers duel, επος
δεν ειδα κανενα επεισοδιο απο τον νεο κυκλο…περιμενω να τελειωσει για να τα λιωσω ολα μαζι…
Εγω ειδα το πρωτο και μετα εκανα αυτο ακριβως κι εγω.
Αρα δεν εχω δει σχεδον τιποτα επισης. Με προσοχη τα σποιλερς πλιζ
Απλως πειτε μονο αν ο Ανακιν γινεται τελικα κακος, με τρωει τοσα χρονια.
ευκολα απτα καλυτερα duels σε sw.
τελειο πραγματικα.
τρομερο επεισοδιο, με σκηνες που θα μεινουν χωρις καμια υπερβολη, δεν πιστευα ποσο καλο ειναι. επαιξε 2 φορες απανωτα
2 επεισοδια sw οργασμος, παμε σε πολυ δυνατο φιναλε οπως φαινεται, αλλα…δυστυχως τα προηγουμενα δεν ηταν σε καμια περιπτωση τελευταια σεζον material, εφτιαξαν αρκς που θα μπορουσαν πανευκολα να ειναι 2 επεισοδιων αντι 4ρων. Πολυ αδιαφορα με λιγες ουσιαστικες στιγμες, ολος ο κυκλος επρεπε να ειναι σαν το τελευταιο αρκ (η οκ εστω λιγο κοντα) αλλα ε μεταξυ μας τωρα, το clone wars παντα ηταν λιγο mixed bag. Αν δεν ηταν τελευταιος κυκλος δεν θα ειχα τοσο θεμα, αλλα γενικα θεωρω πως η δομη της σειρας ηταν λιγο οτι ναναι οποτε ε κλασικο clone wars με τα καλα και τα κακα του μεχρι το τελος του.
μετα το φιναλε θα χωθουν παλι οι καλες στιγμες του rebels (twilight of the apprentice κλπ επη)
ε, και η sequel τριλογια ειναι και θα ειναι ενα non-canon γαμημενο ανεκδοτο, με mando και siege of mandalore να το εξαυλωνουν για πλακα μεχρι να παει οριστικα εκει οπου ανηκει (στη ληθη)
Είδα το 10ο από Clone Wars
Η τελευταία μάχη σαφώς και γυρίστηκε με ηθοποιούς και mocap σωστά;; Μου φάνηκε εντελώς διαφορετική από όσες έχω δει στην σειρά με μεγάλη διαφορά κιόλας. Αν αυτή τη μαγκιά την είχαν ξεκινήσει από πιο νωρίς, το Clone Wars θα ήταν ακόμα καλύτερο. Πραγματικά καταπληκτική, συγκρίνεται μόνο με αυτή μεταξύ Maul και Obi Wan στο τέλος του Menace. Το έχει ο Maul τελικά.
Και δεν είναι και τίποτα άλλο αλλά πριν κανένα μήνα είδα και το Rise of Skywalker και με έπιασε απελπισία (Τ-Ρ-Ο-Μ-Α-Κ-Τ-Ι-Κ-Α κακή ταινία). Και μόνο η τελευταία αυτή μάχη αξίζει περισσότερο από όλη την νέα τριλογία.
Η αληθεια ειναι οτι η σεζον πριν του 4απλου φιναλε, δλδ τα 2 4απλα arcs των 8 πρωτων επεισοδίων ηταν fun, διασκεδαστικοτατα και τοσο οσο… αλλα ηταν τοσο οσο. Κυριως fillers, ειδικα το 2ο χωρις να ειναι κακα ομως ή τυπου σαπια fillers του παρελθόντος…
Αλλα το φιναλε ειναι τοσο ισοπεδωτικό ως τωρα που τα κανει να φανταζουν λιγα για finale τετοιας σειρας! Το 10ο το εχω δει 5-6 φορες μεχρι σημερα απο το σαββατο