ήθελα να ποστάρω κάτι του στυλ “μα καλά ο Harris δεν τον άκουσε να τραγουδάει πριν τον πάρει στην μπάντα” αλλά μετά σκέφτηκα τον Blaze και το μετάνιωσα
Χαχαχαχαχαχαχαχ…Δεν μπορουμε ομως να συγκρινουμε το Blaze με αυτην την ανοστη, αδιαφορη ερμηνεια του British Lion. Τουλαχιστον ο Βlaze ειχε (εχει βασικα) κατι το ιδιαιτερο στη φωνη του και τα τραγουδια του (Χ Factor μεσα στα 2-3 αγαπημενα μειντεν)…Φαντασου κατι τετοιο να τραγουδουσε στο X factor#-o
δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα:roll:
Ή δεν έχει τις ψιλές και τραγουδάει με “ψευτικές”, κοινώς νιαουρίσματα, οπότε ακούγεται σαν απο μακριά…
Δεν άντεξα καν να τελειώσω την πρώτη ακρόαση… :?
Άλλη φορά.
Καλα σιγά όλοι εσεις που το μαυρίσατε και ακόμα δεν το είδατε.
Μουσικά για μένα,οπως είπε και ο Isis,ρίχνει στο τελευταίο Μειντεν.Απλώς προσανατολίζεται σε ενα καλογυαλισμένο “σύγχρονο” (χαρντ) ροκ.
Αν ο τραγουδιστής ήταν άλλος ή τέλος πάντων ερμήνευε διαφορετικα,λιγο πιο ροκ να το πω-καπως ετσι-θα εδειχνε περισσότερο.
Κατά τα αλλά δεν νομίζω οτι ο μεταλας που θα ακουει Manowar,Maiden,Priest κτλ θα μπει σε φάση να τ’ακουσει και να περασει καλα,θεωρω οτι ο προσανατολισμος του δίσκου ειναι αλλου,με την έννοια οτι δεν ειναι ο Χαρρις που εχουμε ταυτίσει με το ριγε κολαν και το γκαραν γκαραν γκαραν στο μπασο.
Για να πω την αλήθεια έμεινα λίγο έκπληκτος οταν κατάλαβα για τι δισκο μιλαμε,σκεπτόμενος ποιος ειναι ο Χαρρις κτλ.Τουλάχιστον μαγκιά του.Απλως αναγκαστικά παλι θα μπει η σύγκριση στο μυαλο με τους Μειντεν και θα πουμε τα κλασσικά “α” και “ου”.
Και τέλος πάντων εδώ άλλοι βγάζουν εκτρώματα οπως το Λουλου πρηζοντας τον κοσμο για το τολμηρο καλλιτεχνικο τους βήμα(κλαιω) ενώ ο άλλος έβγαλε για την καύλα του ενα δισκάκι απο ένα συγκρότημα που το διατηρεί πίσω απο τα φωτα της δημοσιότητας χρονια τωρα.Αμα ήθελε φράγκα και λοιπα κουτα που ακούγονται ήδη θα είχε κανει άνοιγμα-λες και δεν του φτανουν μονο και μονο απο τον προσανατολισμό του management των Μειντεν-.
Σιγά το κατόρθωμα…
Ποσο κακο κανουν στις μπαντες οι αυλοκολακες και τα μογγολο-fanboys?
Οτι υπαρχεια νθρωπος που ακουσε αυτο το ρπαγμα και ειπε στο Χαρρις ‘‘αρχηγε. γαμαει αυτο, πρεπει να το κυκλοφορησεις’’.
Ξεδιαλυνεται και το μυστηριο της επιλογης Bailey. Προφανως ο ανθρωπος ειναι κουφος, κατι σαν το Μπετοβεν.
Επισης, που τα βλεπετε καποιοι τα χαρντ ροκ στοιχεια? Επειδη πεταει κανα μειντενικο σολιδι που και που για ξεκαρφωμα? Εγω υλικο για τα αλμουμ της κορης του ακουω. Κριμα που δεν τραγουδαει αυτη κιολας γιατι ειναι και ωραιο μουνακι και μπορει να βλεπαμε και κανα καλο βιντεοκλιπ.
Σιγουρα ειναι καλυτερη τραγουδιστρια απ’το χλιμιτζουρα που τραγουδαει σε καθε περιπτωση
Ο προσανατολισμος του πιθανοτατα ειναι οι ξοφλες που εχουν το Piece of Mind σε 8 διαφορετικες εκδοσεις και ειναι καρφωμενοι στο e-bay για να κλειδωσουν την ιαπωνικη επανεκδοση σε σιντι του '97 για 134 ευρω. Που ειναι μια χαρα αρκετοι, και σουυ δινουν και την ψευδαισθηση της ικανοποιησης της καλλιτεχνικης ματαιοδοξιας
A subscription for this thread has been added.
Kάτσε κρίνε εναν δίσκο του Χαρρις εσύ με τερμα καλλιτεχνικά κριτήρια ώστε να τον μηδενίζεις.Κανε εισήγηση και σε κανα Ιστορικο-Αρχαιολογικό να παραδίδεται ως λάθος παράδειγμα στην Ιστορια της Τεχνης
Ειπαμε,όπου μπορεί ο καθένας ασκεί την κριτική του.Να μου μηδένιζες το On The Corner του Miles Davis ξερω γω που οι απόψεις οταν βγηκε ηταν διφορούμενες κτλ κτλ,να κάτσω να ασχοληθώ.
Το να μου μηδενίζεις ενα εργο του ΣΤΗΒ ΧΑΡΡΙΣ και καλα,οκ θα σου δώσει καποια ποστ σε ενα ροκ φόρουμ
Η τεχνη θρηνεί απο σημερα λεμε
Δεν καταλαβα τι θες να πεις?Ποια τεχνη?Που ειναι Βαγκνερ?Που ειναι ο Πουτσινι? Ποια καλλιτεχνικα κριτηρια? Ας πουμε ρε παιδι μου οτι η συνθετικη ποιοτητα επιδεχεται κριτικης, ο τραγουδιαρης πως μπορει να αντιμετωπιστει? Εγω στα 2 πρωτα τραγουδια αρχισα να υποψιαζομαι μηπως ο Χαρρις τρολλαρει κοινο και κριτικους. Σε φαση ‘‘θα κανω ενα πειραμα να βγαλω δισκο με αυτο τον αστεγο που τραγουδαει με ενθουσιασμο λογιστη τραπεζας και φωνητικο range Κατερινας Στικουδη πριν φορτωσουν τη φωνη της με εφε,να δουμε ποσους δισκους θα πουλησω’’
Δεν ξερω τι σημαινει ο ορος ‘‘τεχνη’’ ή ποιες ειναι οι προσωπικες καυλες του 55 καλλιτεχνη για δημιουργια, ξερω ομως (και σ’αυτο ειμαι καθετος) οτι ανθρωπος που κυκλοφορει δισκο με αυτο τον τραγουδιστη, εαν δεν ειναι κουφος, ξεκαθαρα αντιμετωπιζει το κοινο του ως βλακες και χαχολους.
Αποψεις του τυπου ‘‘μπορει να ακουσε τη φωνη του και να του αρεσε, ειναι υποκειμενικο πραγμα’’ δεν γινονται δεκτες
Λεω απλα το οτι ειναι η αποθεωση της κακομοιριάς να κάθεσαι να ασχολείσαι σοβαρά και να μηδενίζεις(σοβαρα,τι περιμενες)εναν σολο δισκο ενος τυπου που ειναι αρχηγος των ΑΙΡΟΝ ΜΕΙΝΤΕΝ επειδη απλώς…δεν σου αρεσε
Ειπαμε,οπου φτανει ο καθενας
Και σαν τι να το κρινει ρε συ;;;
Αμα ηταν να μην κριθει, επειδη απλα δεν περιμενουμε τιποτα, ας μην το βγαζε ξερωγω.
Φιλε, δεν ξερω αν ειναι κακομοιρια, αλλα σοβαροφανη καθυστερημενα ποστ σαν το παραπανω εμενα με χαλαρωνουν μια χαρα και ειναι οτι πρεπει μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη.
Ον τοπικ, μια και μιλας σοβαρα, να πω και γω τη σοβαρη αποψη μου, αλμπουμ σαν τα παραπανω απο τυπους σαν τον παραπανω και κυριως η υποδοχη τους απο τους προαναφερθεντες ξοφλες, ειναι βασικοτατος λογος για τον οποιο η …σκηνη δε μπορει να αναπνευσει και αξιζουν κραξιμο οπου και να τα πετυχει κανεις.
Α, ναι, δεν περιμενα το καινουργιο…Chemical Wedding, περιμενα να μην αντιμετωπιζει τους οπαδους του σαν ηλιθιους (οπως πιθανολογω οτι κανει με την κυκλοφορια αυτου του υλικου).
Βρε δεν λεω να μην κριθει,απλως μου φαινονται υπερβολικοι ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι για απλως ενα side project…
Και ας πουμε εγω προσωπικά ειμαι ακρετα μακρια πλεον απο αυτην την μουσικη.Θα μπορουσα να βγω και να κραζω μπλα μπλα μπλα.Απλως ειναι χαζο κατι τετοιο,τι να κανουμε
Davidian,δικαίωμα σου να αποκαλείς τα ποστ μου καθυστερημένα(ζω για την στιγμή οπου θα αποκαλεστώ και κολλημένος μεταλας κτλ)αλλά άλλο τοσο έχω και γω δικαίωμα να πράττω το ίδιο οταν κάθεσαι και πιστευεις οτι οι ξοφλες ειναι ο λόγος που η σκηνη(λολ) δεν μπορεί να αναπνεύσει.
Οποιος θελει ανοίγει τα αυτάκια του και ακούει νεα πράγματα που έχουν να δώσουν και συμβαίνουν τωρα απο νεους τυπους.Αλλοι παλι ασχολούνται με τον Στηβ και ξοφλες.
Περαστικα
Μονο που δεν καταλαβες (αν και τονιστικε) οτι οι χαρακτηρισμοι δεν αφορουν την οποια ποιοτητα του σαιντ προτζεκτ. Τελος παντων, η ποιοτητα των συνθεσεων ειναι υποκειμενικη, καποιος μπορει να πει οτι ειναι το νεο Seventh Son.
Το να κυκλοφορεις δισκο με αυτα τα φωνητικα και να μην εισαι ντεμο μπαντα 3ης Γυμνασιου ειναι προσβλητικο για το κοινο σου.Τελος.
ρε μλκς, τι κάθεστε και γράφετε την ίδια στιγμή που υπάρχει καινούργιο κομμάτι neurosis εκεί έξω
για να καταλάβω δηλαδή…λέτε τόση ώρα καθυστερημένους και κράζετε φουλ τους φανμπουδες της εκάστοτε μπάντας??? αυτό κάνετε???
Οχι.Κραζουμε τον Στηβ Χαρρις βασικα.