αυτο μου αρεσε!:lol:
γμτ περίμενα να έλεγε κάποιος ναι, περιμένοντας να παρεξηγηθώ και καλά σαν φανμπόυς των θεών και μετά εγώ να το γύρναγα στη πλάκα με κάποια χαζοατάκα!
nevermind, keep on!!
εδώ ανακοίνωσαν καλοκαιρινή περιοδεία και ακόμα ασχολείστε με το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του ο αρχηγός;
Δεν έχω ακούσει το άλμπουμ και δεν έχω άποψη, αλλά σοβαρά τώρα πιστεύεις πως επειδή έβγαλε ο Harris ένα άλμπουμ με μάπα τραγουδιστή και θα τον αγοράσουν οι Maidenάδες με κλειστά μάτια, δε μπορεί να αναπνεύσει η σκηνή;
Με ποιό σκεπτικό;
Όσο για αυτό που έγραψες παραπάνω πως το να του άρεσε ο τραγουδιστής δε στέκει σα δικαιολογία, απλά να σου θυμίσω ότι σαν αντικαταστάτη του Bruce επέλεξε τον Blaze. Μιά χαρά στέκει λοιπόν :lol:
15 Ιουνίου ντονινγκτον λέει
:bounce::bounce::bounce::bounce:
το us against the world είναι ξεκαθαρά ο ύμνος των gay .
για οσους δεν το πηραν ακομα πρεφα:wink:
το video clip γαμαει:thumbup::thumbup:
Τελείως αδιάφορο
Τελείως μ@…ία!! Και το τραγούδι και το clip.
Με άλλο τραγουδιστή θα ήταν καλούτσικο άλμπουμ, τώρα δεν ακούγεται…
Ακριβώς όμως. Είδα το This Is My God και ο τραγουδιστής είναι απίστευτα ΨΟΦΙΟΣ. Κερδίζει το βραβείο του πιο ψόφιου μετά τη φωνή-φούσκα των Voodoocult:lol::lol:
Πάντως και με άλλον τραγουδιστή απλά για ένα συμπαθητικό άλμπουμ θα μιλούσαμε που δύσκολα θα το ακούγαμε για πολύ καιρό. Το καλό βασικά είναι ότι όσο προχωράει βελτιώνεται κάπως, η σειρά των κομάτιων το βοηθάει να μην γίνει εντελώς βαρετό αν το βάλεις να το ακούσεις από την αρχή μέχρι τέλους όπως και το ότι τα περισσότερα κομάτια είναι ή προσπαθούν να είναι, άμεσα και όχι με τεράστιες εισαγωγές όπως φοβούνταν πολλοί… Anyway το αποτέλεσμα με αυτόν τον τραγουδιστή είναι μια μετριότητα και πολύ δύσκολα θα ακουστεί ξανά. Και επειδή ειπώθηκε πως μουσικά βάζει κάτω το τελευταίο maiden, ούτε καν ε. Και το τελευταίο maiden δεν είναι από τα άλμπουμ που έχω λιώσει κιόλας.
ΕΕ παιδιά μια χαρά σας χώνει το τελευταίο maiden :!:
(Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά :roll: )
Τώρα από το British Lion λίγα κομμάτια άκουσα και μου φάνηκαν εντελώς βαρετά. Και άλλο τραγουδιστή να είχε δηλαδή δεν πιστεύω να έσωζε πολλά πράγματα.
…ευχάριστο άκουσμα, αλλά μέχρι εκεί:):!:
ρε είναι σα να τρολάρει αλήθεια…
Aυτή η μαλακία έχει μαζέψει 120 ποστς; Χα χα, ζώα είμαστε…