καυλας εισαι !!! ουτε ενα μπασοριφφο maiden δεν επαιξε ;
του ειπες να μην βαφει το μαλλι ; χα χα χα χα!!
Θεουλης! παντα τετοια !
καυλας εισαι !!! ουτε ενα μπασοριφφο maiden δεν επαιξε ;
του ειπες να μην βαφει το μαλλι ; χα χα χα χα!!
Θεουλης! παντα τετοια !
Νομίζω πως τη μπάντα ακριβώς γι αυτό το λόγο την έκανε. Για το ξεκαυλωμα του, να παίζει ροκ σε κλαμπάκια. Δυστυχώς στο νησί είχε 2 εμφανίσεις και δε μπόρεσα να τον δω. Maiden το Μάη και ελπίζω πως στο μέλλον θα ξαναβγάλει κάτι μαζί τους και θα περιοδεύσει.
Εγώ δε βρίσκω κανένα δ’ισκο αχρείαστο. Είναι προσωπικό θέμα του κάθε καλλιτέχνη πως θέλει να εκφραστεί, πότε και πόσο συχνά. Αν λέει κάτι στο κοινό ή όχι έπεται.
6 ευρώ η πένα, είναι αρπαχτή ρε, με κάθε ερμηνεία!
Μην με κάνεις να το αναλύσω περισσότερο για το τι νομιζω οτι είναι αρπαχτή . Αυτό που κάνει ο Harris πάντως δεν το βλέπω σαν αρπαχτή .
Ούτε κι εγώ ρε. Και 20 ευρώ το μπλουζάκι μια χαρά είναι για Ιρλανδία, εδώ και για Ελλάδα είναι ΟΡΙΑΚΑ αποδεκτό.
Ο δισκος των British Lion ηταν απογοητευση, ειχε σκορπιες ωραιες ιδεες και στιγμες αλλα στο συνολο του ηταν απογοητευση. Απο εκει και περα αν ερχοταν Ελλαδα με τους British Lion ο Harris θα πηγαινα και μπουσουλωντας… Μιλαμε για τον αγαπημενο μου συνθετη και μουσικο ever, τον ιδρυτη και ηγετη της αγαπημενης μου μπαντας ever, εννοειται οτι θα πηγαινα και θα παρακαλαγα να ειμαι τυχερος να τον γνωρισω εστω για 5 λεπτα.
Just give us 5 minutes alone λεμε…