Steve Harris: British Lion

Ευχομαι να εβγαλες και εσυ φωτο με τον αρχηγο, δεν χανονται αυτες οι ευκαιριες…

Τον εχω δει σε live τον Maiden απο οσο πιο κοντα γινοταν, αλλα παροτι το εχω κυνηγησει δεν εχω καταφερει να τον δω απο κοντα για να βγαλω φωτογραφιες και να μου υπογραψει εστω σε ενα αντικειμενο…

Ε ναι :sunglasses:

Η μαλακία είναι ότι δεν είχες χρόνο να αράξεις χρόνο μαζί του γιατί περίμεναν 200 άτομα στη σειρά ξέρω γω.

Επίσης έμαθα ότι σε κάθε λαιβ της περιοδείας κάθεται τουλάχιστον για μια ώρα στο τέλος και βγάζει φώτος με το κόσμο. Τίμιος.

1 Like

Καθεται μια ωρα για φωτο και υπογραφες, ποιος, ο Steve Harris… Και καποιοι αλλοι τρεχουν να κρυφτουν…

1 Like

Αποζημιώνει το κοινό γι’ αυτό το οποίο υπέμεινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Τίμιος.

2 Likes

χα χα χα χα χα!! τι μαλακα εισαι!! χα χα χα χα. Ενταξει το χιουμορ σου τα σπαει!

Στο συγκεκριμένο, λέω απλά και μόνο την αλήθεια. Το British Lion project του κατά τα άλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Steve Harris, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Γι’ αυτό οι 200 από τους 500 περίμεναν μετά για φωτό και υπογραφές: ήταν ο λόγος που πήγαν στο live :yum:.

καλα ναι υποθετω οτι πολυ λιγοι θα πηγαν για να απολαυσουν τα κομματια του British Lion . Οι περισσοτεροι θα πηγαν για να δουν τον αρχηγο απο κοντα με την ελπιδα οτι θα ειναι σχετικα ευκολο να βρουν ευκαιρια να τους δωσει κανα αυτογραφο.

Ποσο ειχε το εισιτηριο ξερουμε ;

Νομιζω σου έδιναν 20 ευρώ.

1 Like

μπορεις να βρισκεις συνεχεια τετοια εξυπνα γιατι με κανεις και γελαω ; Please don’t stop !

re mlk mou thn pefteis :yum:? (ήθελε γκρίκλις :smile:)

Δε τα βρίσκω πουθενά, μπροστά μας είναι :grin:.

1 Like

Ένα 20άρικο είχες πάντως :stuck_out_tongue:

Κοίτα, ο δίσκος γενικά ήταν απαράδεκτος. Αλλά το λάιβ ήταν καλό. Άσχετα απ’ τον Steve, η υπόλοιπη μπάντα ζούσε για τη στιγμή. Παίξαν και μια διασκευή σε UFO. Αποκλείεται κάποιος να μη περάσει καλά.

€20 είχαν και τα T-shirt, κάτι το οποίο ήταν απαράδεκτο βέβαια.

βρε αντε χεσου!! θα στην πεσω μολις ξαναπαμε για μπυρα ! αλλα τι να κανουμε που εχεις χιουμορ και μαλιστα πετυχημενο ;

Παντως αν εδιναν 20 ευρω για να δεις- ακουσεις British Lion μαλλον μιλαμε για αποτυχια να μαζευει μονο 500 ατομα ! χα χα χα χα.

Στο μεταξυ δεν βρισκω λογο για την κυκλοφορια αυτου του δισκου. Δεν ειναι οτι παιζει και κατι τοσο μακρυα απο τους Maiden. Και αν ηθελε να βαλει καποιες ιδεες του σε καποιον δισκο των Maiden εεεεεε δεν λες και οτι δεν περναει ο λογος του αρα δεν θα μπορουσε να το κανει.
Δηλαδη αντιστοιχα πολυ θα ηθελα να ακουσω ενα προσωπικο δισκο του Araya που θα ειναι και κατι διαφορετικο απο αυτο που κανει με τους Slayer.

Έχω την εντύπωση ότι του Harris του 'χουνε λείψει τα clubs. Και άμα δεις συνεντεύξεις του αυτό τονίζει. Και όλο αυτό με το να αράζει με τους οπαδούς μετά το λάιβ, κάτι που φυσικά δε μπορεί να γίνει με τους Maiden.

Μουσικά ο δίσκος ήταν όντως αχρείαστος.

ναι οκ σε αυτο μπορει να εχει δικιο και ετσι να γεμιζει τις μπαταριες του . Κατι πιο αμεσο και πιο χαλαρο.

θα μπορουσε να το δοκιμασει και με τους Maiden βεβαια και οχι σε κανονικη περιοδεια αλλα secret gig ή κατι αντιστοιχο.
Εκεινος ξερει καλυτερα.
Απο την στιγμη ομως που το κυκλοφορησε θα ηθελα να ακουσω κατι που να πειραματιζεται και λιγο … στον ηχο θες ; στις συνθεσεις ; σε κατι τελος παντων.

Live θα πηγαινα να τον τσεκαρω και εγω . 20 ευρω τα μπλουζακια ε ; καπως πρεπει να πληρωθει και η υπολοιπη μπαντα.

Πού τον είδες freedom; 20 ευρώ έχουν στην Ελλάδα τα μπλουζάκια ρε, για έξω τα 20 ευρώ δεν είναι το ίδιο με την Ελλάδα, έχουν μικρότερη αξία.

Δουβλίνο.

Δε ξέρω, πάντα είχα την εντύπωση ότι τα T-Shirt πάνε 15, οτιδήποτε πάνω μου φαίνεται παράλογο :stuck_out_tongue:

λογικα εδω θα ειναι πιο ακριβα αφου θα πρεπει να πληρωσουν και αλλους φορους.
αρα αν εχει 20 στην Ιρλανδια εδω θα ειχε σιγουρακι 25.

Εδω ειχαν 6 ευρω οι πενες (και χωρις σαλτσα! ετσι σκετες!) στους testament… γαμησε τα.

τελικα freedom αυτογραφο πηρες ; φωτο εβγαλες ; ποσταρε και τιποτα ετσι να ζηλεψουμε !

Οι Testament ήταν οι γύφτοι σε αυτή την περίπτωση. Άκου εκεί 6 ευρώ για μια πένα.

Σιγά που δεν πληρώνουν φόρους κι έξω. Εδώ πληρώνουν επιλεκτικά. Στο Gagarin, στο Fuzz κλπ. Στο Αν που το merch πωλείται στα τρίσβαθά του, δε νομίζω να ασχολείται κανείς με τέτοιες ποταπότητες :yum:. Έχω πάρει μπλουζάκι με 10 ευρώ από το Αν (από ξένο συγκρότημα).

παραξενο πραγμα το εμποριο! αντε τωρα να πεις οτι αυτη η κινηση ειναι “τιμια” και η αλλη “αρπαχτη”…

Υπογραφές στο εισιτήριο και στο British Lion :stuck_out_tongue: Τα booklets maiden είναι Ελλάδα :frowning:

Πέταξε τα γνωστά περικάρπια με το όνομα του πάνω, έπαιξε με τα κλασικά μπάσα με το σήμα της West Ham, έκανε τις κλασικές κινήσεις που σημαδεύει το κόσμο με το μπάσο στο κλείσιμο των κομματιών, όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι!

6 Likes