Σχετικά με τις συναυλίες (Steve Vai)

Σχετικά με την συναυλία του Steve Vai μπορώ να πω ότι ήταν κορυφαία άσχετα που όταν τελείωσε άκουσα από κάποιους να λένε ότι ήταν απαράδεκτη. Ας μπούμε όμως στο ψητό?.όταν πήγα να παρακολουθήσω την συναυλία πήρα μαζί μου και βιντεοκάμερα όμως κατά την διάρκεια της συναυλίας ήρθε κάποιος την ώρα που τραβούσα και μου την άρπαξε (μάλλον securitas του συγκροτήματος επειδή ήταν και ξένος). Όταν τελείωσε η συναυλία ευτυχώς την πήρα πίσω χωρίς φασαρίες αλλά έλειπε από μέσα η κασέτα? και εγώ σας λέω ρε παιδιά, δεν έχει παραγίνει η δουλειά με τα πνευματικά δικαιώματα και όλα αυτά τα χαζά άλλωστε όταν πας σε μια συναυλία θες να έχεις κάτι να θυμάσαι γιατί στο κάτω κάτω αν εγώ είμαι μια φορά παράνομος επειδή τράβηξα λίγα λεπτά από μια συναυλία που έχω πληρώσει για να την δω αυτός είναι δυο γιατί στην αρχή της κασέτας είχα προσωπικά μου οπότε έχω και εγώ πνευματικά δικαιώματα και δεύτερον είναι κλέφτης γιατί μου πήρε την κασέτα (σαν υλικό) χωρίς την θέληση μου. ΑΑΑΑ!!! Και κάτι που ξέχασα να πω στην αρχή και με οργίζει πιο πολύ είναι ότι είχαν πάρει και κάτι πανάκριβα κινητά από κάτι άλλα παιδιά και δεν τους τα έδιναν πίσω?.ΕΛΕΟΟΟΣ ρε παιδιά !!! Έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ?..
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε ;

Ε προφανως ωρες ωρες ξεχειλιζουν απο υπερβαλλοντα ζηλο…

φίλε guitarist σε ποία από τις τρεις πόλεις έγιναν αυτά που περιγράφεις ;;

E αυτο είναι too much… :roll: Κι εμένα στους Nightwish ήρθε ο manager του group και μου είπε να κλείσω την κάμερα, αλλά δεν μου πήρε κ την κασσετα…

Ή να σου κραταν το κινητο…

εγω παντος τις photo μου και τα videακια μου τα τραβηξα μια χαρα στον vai στην πατρα :D:D:D

Αυτά που σας περιέγραψα παιδιά έγιναν στη Θεσσαλονίκη…Και κάτι ακόμα που παρέλειψα να πω είναι οτι επειδη αντιστάθηκα (τραβώντας την) για να πάρω την κάμερα πίσω πηγε να με χτυπήσει με μπουνιά. Εγω πάντως δεν διστάζω να φτάσω μέχρι τα άκρα ακόμα και αν φάω ξύλο (παρά το οτι ήταν διπλάσιος από εμένα). Δεν νομίζεται ρε παιδιά οτι θα έπρεπε να σταματίσουν αυτά…παμε να δούμε μια συναυλία να γουστάρουμε και μας την βγάζουν απο τη μύτη με τις Μ…ς τους!!!

Καλα ρε παιδια θελετε και τα λετε αυτα η σας ξεφευγουν ? Σχολειο εχετε παει ??? Αν ναι στο εισητηριακι που αγοραζετε λεει κατι πραγματακια … οποτε μην μου το παιζετε και παραξηγημενοι … Αν πας με καμερα , παιζεις η θα το τραβηξεις το βιντεο η θα σε παισουν στην καλυτερη ειναι να παρεις τα μηχανηματα πισω , στην χειροτερη να παρεις τα @@ του καραμπελα … αλλα μην μου το παιζεται περι πνευματικων δικαιωματων κλπ κλπ γιατι την στιγμη αυτη που μπαινετε στο λαϊβ γιατι αυτο που κανετε ειναι οτι υποκλεπτετε καποιον που σημαινει οτι κανετε κατι χωρις την αδεια του … και φιλε μου κωλοφαρδος εισαι που δεν σε ξαπλωσε και κατω και καλα θα εκανε . Τωρα περι αναμηνσωων κλπ κλπ και αλλες τετοιες πααπριες παρε μια φωτογραφικη μηχανη , οχι βιντεοκαμερα , γιατι δεν λες , οτι ηθελες να κανεις το κομματι σου καινα δειχτεις στους φιλους σου ???

auto pou les den dikaiologei se kamia periptwsh thn antidrash twn securitadwn kai eidika twn ksenwn…

Αυτο που λες , μπορεις να το τεκμηριωσεις ??? γιατι πιστεψε με παω απο το 86 σε συναυλιες , και ομολογω οτι υπερβολικη αντιδραση απο σεκουριταδες ειδα μονο μια φορα στην ζωη μου και αυτην ηταν στο Ροδον . Εσυ δηλαδη δικαιολογεις την κλοπη πνευαμτικης ιδιοκτησιας στις συγκεκριμμενες περιπτωσεις ??? Γιατι αν ναι … τοτε δικαιολογω και την αλλη μερια .

Εμενα μου τη σπαει να βλεπω ατομα σε συναυλιες να καθονται μια ωρα με την καμερα ή το κινητο στο χερι για να χουν μετα να θυμουνται οτι ενω θα επρεπε να ναι μπροστα και να διασκεδαζουν καθοταν σαν τους μαλακες σε μια γωνια και τραβουσαν…

Επίσης μιας και έχουμε ανοίξει αυτήν την συζήτηση, τελαυταίως έχω χάσει πολλά μέρη από συναυλίες γιατί το ντερέκι που κάθεται μπροστά μου θέλει να τραβήξει όλα τα κομμάτια με το βίντεο στο κινητό του. Και ρωτάω βρε παιδιά : η ποιότητα εικόνας/ήχου του κινητού είναι τόσο φοβερή που αξίζει να χάνεις ο ίδιος την εμφάνιση της μπάντας εκείνη την στιγμή, μόνο και μόνο για να έχεις ένα κάκιστο βίντεο ; Αξίζει ; Και καλά να καταλάβω και να ανεχτώ αυτούς που έχουν φέρει κάμερες. Αλλά με κινητό ;;; Στους theater κάποια από τα σόλο τα έχασα γιατί όλοι τα τραβάγανε με κινητό και το αστείο ήταν ότι αντί να κοιτάνε τον πετρούτσι, κοίταγαν το κινητό για το αν είναι καλή η λήψη. Αξίζει ;;;

Και ον τόπικ τώρα, πραγματικά παδιά θα συμφωνήσω με τον Άγγελο : τα εισιτήρια από πίσω γράφουν κάποιους κανόνες με τους οποίους υποτίθεται ότι συμφωνείς αν πας στην συναυλία. Κάντε ένα κόπο να τους διαβάσετε…

να πω κιεγω κατι , 2 θεματα

1. καταρχην ναι ειναι κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας το να τραβας με καμερα μια συναυλια ,μηπως ομως καποιους τους αφηνουν παντα να ‘τραβανε’ ? το ποιοι ειναι
    οποιος ειναι χρονια στο χωρο ξερει . Οι 9 απο τους δεκα που τραβανε , το κανουν
    για προσωπικη χρηση .Ο ενας που δεν το κανει τον αφηνουν …
με τα σημερινα μεσα ,συντομα αυτα ολα ayta θα καταργηθουν , γιατι ενα κινητο θα 

ηχογραφει τελεια , οπως τωρα μια καμερα , οπως και αλλα μεσα . Τωρα σταματανε
αυτους που ‘επιδεικτικα’ τραβανε με καμερα .

1. κατι κατα την γνωμη μου απαραδεκτο , το ΣΠΟΡΤΙΓΚ , φανταστειτε ειχε γινει
    καποτε εκει παιχνιδι παο-οσφπ !!

σαν χωρος απαραδεκτος , αναρωτιομουν σε περιπτωση καποιας φωτιας πως θα εβγαινε
εξω αυτος ο κοσμος , αλλα το πιο καλο ? Οπως αναφερεται και στην παρουσιαση
της συναυλιας απο το rocking , ειχαν βαλει περισσοτερα ατομα απο την χωρητικοτητα ,
η για να ειμαι πιο ακριβης ,περισσοτερα ατομα απο αυτα που θα μπορουσαν να απολαυσουν εικονα εκτος απο ηχο . Εβλεπα κοσμο στοιβαγμενο σε σκαλες , γωνιες , στο ενα ποδι , σε θεσεις σχεδον πισω απο την σκηνη . Αυτοι οι ανθρωποι πληρωσαν το
εισητηριο για να δουν και να ακουσουν .Οχι να κουνανε το κεφαλι δεξια αριστερα
μηπως δημιουργηθει κανενα κενο και δουν . Για μενα αυτο ηταν απαραδεκτο και
δεν νομιζω οτι συμβαινει σε αλλη χωρα της Ευρωπης .

εννοειτε ο Vai , ηταν φοβερος , διαστημικος , ακροβατης της κιθαρας , αλλα δεν
θα εβλαπτε αν ειχε και καποια κομματια ‘συμβατικα’ .

αυτα τα ολιγα
aor

ego exo ena allo parapono…

sto Rockwave paratirisa pos ipirxane 2 sires, mia gia ekeinous pou ixan agorasei apo prin to isitirio tous ke mia alli gia ekeinous pou den ixan parei isitirio. KE ROTO! poso dikaio ine afto, otan o allos exei parei to isitirio tou edo ke mines, exei er8ei apo to proi na stekete sti seira tou, ke o allos pou erxete 6 wres meta apo afton na mpainei TIN IDIA ORA mazi tou!!? :evil: :evil:

sigikrimena afto me pira3e stous sabbath opou imoun ekei apo tis 10:30 ke evlepa ton allo malaka apenadi mou na mpenei taftorona mazi mouakoma ki as ir8e kata tis 1-2 :evil: :evil:

mai 8a eprepe na itan i seira [pio megali] ke to tameio allou!! :evil:

εισαι οφφτοπικ χχαχααχχαχχαχαχ

Για να συνεχίσω τα off-topic :smiley:

Τι παίζει τελικά με τους AC/DC;
Θα έρθουν;
Ποιές οι πιθανότητες;

Γιατί να συνεχίσεις Majesty; Το θέμα που ξεκίνησε εξαντλήθηκε;

ΦΙΛΕ ANGEL IN BLACK, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ, ΚΑΚΩΣ. ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΝΑΙ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ,. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ Κ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΙΝΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΣΕΤΑ Κ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ LIVE, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΦΙ.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΑ.
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ Κ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑ ΕΞΩ.
ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ Κ ΑΛΛΗ ΚΑΣΕΤΑ ΜΑΖΙ) ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ).
ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ BOOTLEGS EXEI ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ -ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ - Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΥΠΕΡ Κ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BOOTLEGS.

ΥΠΕΡ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ Κ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝΕ…
ΚΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ BOOTLEG ΤΩΝ MANOWAR ΜΟΝΟ CD, APO ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΣΕ ΤΙΜΗ 78? ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ή ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΩΝ MAIDEN 42-25? ή ΤΟ VD ΤΩΝ BLACK SABBATH ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100?. KAI ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ ή ozzfest? ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ DVD kai SE CD, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ, ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΟΝ ΚΑΗΜΟ… ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ… …ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ… ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ BOOTLEGS ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΝΩ ΤΑ STUDIAKA ALBUMS, ΘΑ ΤΑ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑ ΣΕ MP3 ή TA ANTIΓΡΑΦΕΙ.

Α ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ BOOTLEGS ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ).
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ PRIVE TIMRIPPER@IN.GR

Για να συμπληρωσω , εχω και βιντεο απο συναυλιες … αλλα θα σας πω και ενα παραδειγμα .Στο λαιβ του Σοτο στο Αντεργουορλντ ειχαμε μαζι μας καμερα (μια φιλη μας ) ε… ειχαμε μιλησει και με αυτον που ειχε το μαγαζι , και τους ειχε φερει κιολας και μιας και ηταν φιλος ειχε κανονιστει να το τραβηξουμε ολο το ακουστικο και να το μοιραστουμε οι γνωστοι μεταξυ μας . Καποια στιγμη ομως εκει που περναγε ο ντραμμερ ειδε την καμερα , και μας ειπε οτι δεν γουσταρε να το τραβηξουμε , κολλησε , δεν ξερω δλδ τιν επρεπε να τον ξεχεσουμε η να πλακωθουμε με τον μανατζερ αργοτερα κλπ κλπ .Το σεβαστηκαμε και κλεισαμε την καμερα …βεβαια σπαστηκαμε λιγο αλλα στην τελικη ηταν αποψη του οποτε και το ξεπερασαμε ευκολα. Με την ιδια λογικη και ο σεκουριτας ορθως επραξε . Οποτε μην στραβωνετε …

Αλλο παραδειγμα ηταν στους Αποκαλυπτικα στο γκακαριν , που ηταν 3 σεκουριταδες που αλλωνιζαν ολο το κλαμπ , και μολις βλεπανε καποιον να τραβαει τυ λεγανε να κλεισει το κινητο κλπ κλπ … και πιστεψε με ηταν μπροστα μου 2 τυποι που τους εκανε την παρατηρηση 3 φορες τουλαχιστον , στην θεση του σεκουριτα θα τα πλακωνα και στ ξυλο γιατι πολυ απλα φαινοταν οτι τον γραφανε στα @@ τους .

Οποτε μαγκες οταν πας …για να τραβηξεις ενα λαιβ για να το θυμασαι π.χ η να το πουλησεις … (γιατι κακα τα ψεματα , υπαρχουν πορωμενα ατομα που δινουν οσα οσα για ενα μπουτλεκ ) … πας και παιζεις με τις πιθανοτητες … η θα τα καταφερεις αν δεν σε παρουν χαμπαρι η αν βαριουντε να ερθουν να στην πουνε … η θα ρθουνε και θα χασεις και την καμερα και την κασετα … η μονο την κασετα .

παρολα αυτα , αυτοι που ‘επρεπε’ τραβηξαν και ηδη στο ‘κυκλωμα’ κανει ‘βολτα’
και το ακουστικο και το ηλεκρικο του SOTO ,

αυτους τους 2-3 γνωστους ,δεν τους πειραζει κανεις ,

aor