Steven Wilson - Insurgentes

Πεταχτά στις σκοπιές και όσο προλάβω λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, ψηφίζω Insurgentes και Venemo Para Las Hadas

Χεστήκατε! :stuck_out_tongue: Είναι όμως τα δύο τραγούδια που έχω ακούσει περισσότερο τους τελευταίους 2 μήνες βάσει μετρητή… 8)

εμένα πάλι, αυτό είναι το μόνο τραγούδι από το άλμπουμ που δεν πολυ-ακούω :stuck_out_tongue:

bump!

Headphone Dust have a small number of copies of the bonus CD from the original special edition of Steven Wilson’s Insurgentes available to people who did not manage to get one of the book editions (if you did already get one please don’t email, thanks!)

These were manufactured as a factory overrun when the special editions were assembled, and are literally just the disc in a plastic wallet without any artwork. The CD includes 5 additional tracks from the Insurgentes sessions, about 25 minutes of extra music.

Price is £5. Please email hd@swhq.co.uk your name, address, and paypal email address if you would like to reserve a copy, and we will send you an invoice including shipping costs.

.

Αυτά είναι τα τραγούδια του bonus ε?

1. “Port Rubicon” 4:24
  2. “Puncture Wound” 4:18
  3. “Collecting Space” 5:10
  4. “Insurgentes (Mexico)” 5:45
  5. “The 78” (hidden track with 50 second pregap of silence. Its name has been unveiled once becoming the B-side for the Harmony Korine 7-inch single) 4:47

ω , ναι… τρεχατε παραγγειλτε το… :wink:

Μολις παρηγγειλα τουτο :

CD

1. Harmony Korine (magnetized nebula remix by David A Sitek mix)
  2. Get All You Deserve (Dälek mix)
  3. Abandoner (Engineers mix)
  4. Salvaging (Pat Mastelotto mix)
  5. Get All You Deserve (Fear Falls Burning mix)
  6. Abandoner (remix competition winner)

9 ευρω με μεταφορικα απο burning shed… 5000 κομματια η πρωτη εκδοση…

Μετα απ τα τελευταια γενομενα παντως φραγκο δε δινω για τα bonus tracks του Wilson. Οκ, ισως και να δινα κανα δυο φραγκα :stuck_out_tongue: αλλα οχι 8 κι 9 ευρω. Και το αλλο το δισκακι δλδ, τι αρπαχτη κι αυτη…

Και το λεω επειδη:

Όσον αφορά το νέο σου σόλο άλμπουμ, είδα στο blog σου πως μερικοί στο ebay πωλούσαν τις περιορισμένες εκδόσεις του δίσκου μέχρι και 1000? και αναρωτιόμουν κατά πόσο σχεδιάζεις να κάνεις κάτι για το bonus cd.

Στη χειρότερη περίπτωση θα είναι διαθέσιμο ως επίσημο ψηφιακό download, αλλά ίσως και να κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό ep, δεν είναι σίγουρο ακόμα. Είναι πολύ ατυχές αυτό που συνέβη και νομίζω πως το κυριότερο πρόβλημα είναι το βιβλίο, το οποίο ζητείται από πολλούς και, εν αντιθέσει με τη μουσική, δε μπορεί να το «κατεβάσει» κανείς από το internet.

Όντας της παλαιάς σχολής, μ’ αρέσει να ακούω μουσική από το cd. Όμως έχω μερικά κομμάτια/albums των Porcupine Tree στον υπολογιστή σε μορφή mp3, όπως το “Futile”, το “Drown With Me” και το “Recordings”, τα οποία δε μπορώ να βρω πουθενά. Όλα αυτά τα κομμάτια σχεδιάζεις να τα μαζέψεις κάποια στιγμή και να τα κυκλοφορήσεις μαζί με άλλο ακυκλοφόρητο υλικό;

Το “Recordings” θα επανακυκλοφορήσει πιθανότατα του χρόνου. Και ίσως τα υπόλοιπα κομμάτια, όπως το “Futile”, κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή ως “Recordings Vol 2”.

http://www.rocking.gr/article5528.php

Πειτε μου τωρα γιατι πρεπει να σκασω 8 ευρω για το bonus CD του Insurgentes απο τη στιγμη που δεν εχει ουτε καν το εξωφυλλο. Δεν εχει λεει προμπ με τα επισημα mp3, αλλα στο αλλο το κλιπ μια χαρα τις ριχνει τις ντουφεκιες στα ipod.

Tελικα ο δισκος του Wilson λογιζεται ως κυκλοφορια του 08 ή του 09?? Οκ η πρωτη σπεσιαλ εκδοση βγηκε τελη του 08 αλλα η επισημη retail ( η οπως στο διαολο λεγεται) κυκλοφορησε το Μαρτη.

Listening to: En Leuko 87.7
via FoxyTunes

αν ειναι του 09 θα το βαλεις κι αυτο πρωτο?

:lol::lol::lol:

παιζει…:stuck_out_tongue:

ασε που για το μιουζ ειπα : δισκος της χρονιας… ΜΑΛΛΟΝ!

Listening to: En Leuko 87.7
via FoxyTunes