Steven Wilson - Insurgentes

Ban σε σενα ρε! Το ξανακουσα σημερα. Σα δε ντρεπεσαι νεος ανθρωπος! Μονο τα progιστικα καθησες να αναφερεις.

Στα σοβαρα, αγαπημενα tracks εως τωρα

Venemo Para Las Hadas
Insurgentes
Collecting Space
No Twilight Within The Courts Of The Sun
Puncture Wound (η μελωδια του οποιου μου θυμιζει ΠΟΛΥ το Forest των The Cure)

Αυτα, με αυστηρες περικοπες.

Θα διαφωνησω παντως στα λεγομενα του Daz, σχετικα με το οτι καποια πραγματα μπηκαν απλα για να υπαρχουν. Ενω σαν δισκος πραγματικα δεν εχει κομματια που ξεχωριζουν, απαξ και το βαλω να παιξει, δε μου κανει κεφι να το βγαλω. Μουσικα, εχει πολυ καλη soundtrackικη δομη κι αυτο το πετυχαινουν αυτα τα περιεργα εφφε με feedback που εχει κοτσαρει στο τελος πολλων κομματιων.

Το προβλημα μου θα ελεγα βρισκεται περισσοτερο στο οτι ξεκινα με το Harmony Κorine, το οποιο ειναι υπερβολικα ευπεπτο. Κατι σαν το αντιστοιχο Sentimental στο Fear, το οποιο ακομα να το συμπαθησω. Και νταξ, επρεπε να εχει ενα κομματι κραχτη, που να σε βαζει με τη μια στην ατμοσφαιρα του δισκου. Ελα ομως που δε το καταφερνει. Η λυση ειναι απλη, το βαζω να παιξει απ’ το Abandoner και μετα.

Σιγουρα δε μιλαμε για κανα απιστευτο επος. Εμενα παντως με αφησε ικανοποιημενο, εως τωρα τουλαχιστον. Επεται συνεχεια στις ακροασεις, αμα δε το μαθω φαρσι, δε μπορω να μαι 100% σιγουρος.

Edit: Το No Man παντως πρεπει να ειναι καλυτερο. Φοβερος δισκος. Daz, το εχεις ακουσει;

Re ban paliotaliban! :stuck_out_tongue: Paliotrendy Wilsonakia pou tha miliseis gia Blueneck!

To No Man to exo akousei mono mia fora opote den mporo na se po parapano. To flowermouth exo os agapimeno eos tora, tha doume giayto.
To Venemo Para Las Hadas (pou einai kai mena to agapimeno mou) to bgazei olo me mia melodia apo to intro enos agapimenou kommatiou. Apla leo gia omoiotita e, opos aneferes tous Cure. Ayta ginontai kai milao gia Journey kommati. Kafrila bgazo o poustis pali, kafrila…:lol:

8O8O8O

](http://img408.imageshack.us/my.php?image=insurgentespl5.jpg) [/IMG]

καλα αφηνω στην ακρη την παραλογη τιμη, αλλα 100 δολαρια ταχυδρομικα…καλα ρε κ απο κει ψαχνει να βγαλει κερδος ο ατιμος???

να τις βλέπει ο γουίλσον κι ο κάθε γουίλσον αυτές τις τραγικότητες και να τις χαίρεται :slight_smile:

τουλαχιστον ο wilson βγηκε δημοσια, παραδεχθηκε το λαθος του και ζητησε συγνωμη για αυτη την κατασταση… αυτο τουλαχιστον του το παραδεχομαι…Περα απ’αυτο ας προσεχε…που θα παει θα ομως το πετυχω σε καλη τιμη (σχετικα παντα με την αρχικη τιμη πωλησης)…

Παραδοξως, ουδεποτε υπηρξα Wilsonακιας. Το αντιθετο μη σου πω. Κατα την οπτικη μου γωνια, οι Porcupine ειναι μια μοναδα.

Και κριμα που εφυγε (:wink: ο Maitland. Εξακολουθω να πιστευω πως ο Χαρισσον ειναι ο καλυτερος drummer που θα μπορουσαν να εχουν στις live εμφανισεις, αλλα το πραμα τελικα δε φαινεται να δουλευει τοσο στο στουντιο.

Sostos as usual. Fysika milame genika giayto to fainomeno epi tis eykairias tis sygkekrimenis ekdosis.

Na katagrafei i ataka parakalo…:stuck_out_tongue:

Εννοειται. Εδω και χρονια δηλαδη.

Πάντως εγώ το Harmony Korine, το έχω λιώσει άπειρα… Μου θυμίζει έντονα Blackfield και γουστάρω.

Αγαπημένο τραγούδι είναι το Salvaging, που για κάποιο λόγο μου βγάζει κάτι από Killing Joke και το Insurgentes του οποίου το πιάνο με έχει στοιχειώσει.

Εννοείται, βέβαια, πως ολόκληρο το δίσκο τον έχω λιώσει. Δεν μπορώ με την καμία να σταματήσω να τον ακούω.

Συνολικά όλοι οι δίσκοι τους δεν έχουν πουλήσει πάνω από 700-800 χιλιάδες. Φταίει βέβαια και λίγο το γεγονός ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα η διαθεσιμότητά τους ήταν ανύπαρκτη.

Όσον αφορά την ειδική έκδοση, ο Steven τα εξήγησε μια χαρά.

Όσον αφορά το δίσκο, είναι εξαιρετικός μετά από 10-15 ακούσματα. Είδωμεν.

04.25 το πρωι ξημερωματα δευτερας

μολις τσιμπησα στο ebay την σπεσιαλ εκδοση με 2 cd/dvd στα 91 δολαρια = 71 ευρω…

μια χαρα…

Poly wraios, bravo!

βασικα ο wilson εχει κανει τρομερη ambient-electronica διασκευη το forest των cure στη σειρα ’ covers 'που κανει και μοιαζει ακριβως με το σημειο που θυμιζει cure στο σολο αλμπουμ του

και εγω το παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση…

Είναι, που λέτε, κάτι τραγούδια που νομίζεις ότι τα ήξερες μια ολόκληρη ζωή από τις πρώτες νότες που ακούς… Τα ήξερες και απλώς περίμενες να τα κυκλοφορήσει κάποιος σε δίσκο…

Το Salvaging είναι ένα από αυτά…

Ο δίσκος μου αρέσει πολύ…ε, Steven είναι, καταλαβαίνετε…δεν είμαι και πολύυυυυ αντικειμενική

Δεν έχω ακούσει ποτέ Porcupine Tree…

Το συγκεκριμένο δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε (ακούγονας το μερικές φορές).

Ίσως φταίει το Deathconsciousness των Have A Nice Life το οποίο με έχει ξετρελάνει.

μου ηρθε σημερα και μενα η σπεσιαλ εκδοη με τα 2 cd/dvd. μοη βγηκε συνολικα 20 ευρω ακριβοτερα απο οτι αν την προλαβαινα απο burning shed, αλλα χαλαλι. αλλου λυπαμαι που σκανε 200 & 300 ευρω.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη το καλύτερο album του τελευταίου χρόνου, αν όχι των τελευταίων δύο χρόνων.

Steven Wilson = God. :bow2:

Harmony Korine εδω

Πολύ όμορφο το κλιπ. Θα βγει και σε καλύτερη ανάλυση σε λίγο καιρό.

__Εγώ έχω κολλήσει ποιό πολύ με το Collecting Space. ΥΠΕΡΟΧΟ.

__Δεν έχω ακούσει ακόμα όλο το δίσκο “σωστά” και μπορεί να μείνω και αλλού στο μέλλον, αλλά ήταν το πρώτο που άκουσα και από τότε είναι στο repeat. :slight_smile:

iPod κανείς?

Περιμένουμε ανυπόμονα το ντοκιμαντέρ του Insurgentes…