Έρχεται νέο album το 2023
Τι γνώμη έχετε για το The future bites? Έχω ακούσει μόνο το The Raven that refused to sing και μου άρεσε πολύ κ βρήκα το The future bites σε βινύλιο εδώ στο Όσλο σε πολύ δελεαστική τιμή, 25€. Γιατί συνήθως οι δίσκοι του πάνε 40€ κ πάνω (κ 60€ βασικά) οπότε σκέφτομαι να το πάρω. Αλλά δεν έχω κ πολύ ιδέα από Γουίλσον.
Καμία σχέση το The future bites με TRTRTS, και θα σου έλεγα να υποψιαστείς που είναι φτηνότερο!
Τα Insurgentes, Grace for Drowning, και Hand cannot erase είναι αυτά που ψάχνεις…
Ναι, μου προκάλεσε εντύπωση γιατί όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν βρίσκονται ποτέ σε εκπτώσεις. Τα έχω βρει στο discoqs αλλά τα μεταφορικά με σκοτώνουν. Ευχαριστώ.
Το ΕΡ 4 1/2 θα το βρεις ίσως πιο φτηνό, αξίζει
Ούτε δωρεάν το ακούω το The Future Bites.
Και Hand.Cannot.Erase. ψαχνεις.
Steven Wilson πρώτα παίρνεις και μετά το ψάχνεις! (ναι, και το TFB)
60€…
Γαμάει το Future Bites, απλά ο Steven άκουγε ηλεκτρονική μουσική όταν το έγραφε. Ποιοτικά όμως είναι στα γνωστά standards.
καλυτερο απ’ το To the Bone
Ε όχι κ γαμαει ρε παιδιά.2 φορές άντεξα να το ακούσω
^ καπου οι φορες που εχω αντεξει να ακουσω οτιδηποτε εχει βγαλει ο Wilson απο το 2012 και μετα
Ο Wilson μετά το 2012 έβγαλε αριστουργηματικά άλμπουμ, αλλά το TFB είναι μία αχνιστή πατάτα. Δεν πειράζει, του συγχωρείται.
Συνεντευξη για οποιον γουσταρει να βλεπει Steven Wilson να μιλαει.
Τα δυο που εβγαλε πριν το 2012 τα θεωρω κλασεις ανωτερα απο οτιδηποτε μεταγενεστερο.
Ακούω ξανά το H.C.E. κι αναρωτιέμαι αν θα ξαναπάθω τέτοιο υπαρξιακό κοκομπλοκο με άλμπουμ. Θα μου πείτε, ήταν και οι συγκυρίες ακρόασης. Ναι…
Deadwing
The Raven that Refused to Sing
Hand. Cannot. Erase.
Τι έχει γράψει ο καρεόλης…
Μαλλον το 8ο αγαπημενο μου απο PT. Προσοχη, ειναι δισκαρα.
Μιλαμε για μπαντα-ναρκωτικο.
Pure Narcotic θα λέγαμε…
- Lightbulb
- Stupid
- Absentia
- Sky
- Signify
- Deadwing
- Incident
- Ένα από τα πρώτα δύο
- Το άλλο
Δεν ηθελα να το γραψω