Steven Wilson

6 Likes

Το είδα κι εγώ χθες… Μας έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη ο θείος Στιβ. Ανακοίνωσε ρε την ημερομηνία κυκλοφορίας!

3 Likes

Ισως πρωτη φορα απο την ημερα που διελυσε o Steven Wilson τους Porcupine Tree, που νιωθω εναν σχετικο ενθουσιασμο για προσωπικο του αλμπουμ. Τα τελευταια του 3 δε μου ειχαν πει τιποτα, και το Raven ειναι καλουτσικο, τρωγεται οκ.

Το αποπανω τραγουδι ομως ειναι εκπληκτικα καλο και η Ninet Taybeb μαγειρευει. Και το Impossible Tightrope μου φανηκε εξαιρετικο επισης, μια σκαλα ανωτερο απο οτι εχω ακουσει απο τα προηγουμενα του. Αρκετα πινκφλοηνταδικο, can’t go wrong. Παμε για δισκαρα? Θα ειναι αρκετα μεγαλη ανατροπη μετα την ψιλο-φολα που φαγαμε με το Closure/Continuation.

2 Likes

Υπάρχει τουλάχιστον η φωνάρα της Ninet και δινει κάποιο ενδιαφέρον αλλιως θα ηταν παντελώς αδιάφορο το κομμάτι.

Στο πρώτο άκουσμα και εμενα αδιάφορο μου φάνηκε αλλα ειναι εξαιρετικο…

ΜΙα χαρα το κομματι , πολυ καλυτερο απο τα αλλα… και ωραιο σολακι

1 Like

Εγώ απόψε θρηνω

8 Likes

Καλύτερα να μη μιλάνε τελικά οι μουσικοί, γιατί όταν μιλάνε κατά 99% αποδεικνύονται ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Βέβαια ευτυχώς έχουμε μερικούς “τρομοκράτες” να ρίξουμε το φταίξιμο για προχθές. Γιατι απο το 1948 μέχρι προχθές δε χρειάζεται να βλέπουμε τι έχει συμβεί και τι μπορεί να προκαλέσουν όλα αυτά που έχουν συμβεί και ότι ας πούμε μεγαλύτεροι σφαγείς στην ιστορία από τους Ισραηλινούς δεν έχουν υπάρξει.

Ευτυχώς το 1821 και το 1940 δεν υπήρχαν social media για να βλέπουμε τις απόψεις του κάθε Steven Wilson για τους “τρομοκράτες” Έλληνες.

Κατά τα άλλα ναι, όλοι θρηνούμε για τα θύματα των πολέμων.

10 Likes

Δε μάθαμε τώρα τον έρωτα του Wilson για το Ισραήλ.

Υπάρχει έρωτας με το Ισραήλ, και υπάρχει και έρωτας με ένα κράτος Απαρτχάιντ που αυτή τη στιγμή ανοιχτά, ξανά, διαπράττει γενοκτονία. Και στο τώρα, ο Στίβεν τα σκάτωσε…

Μούτζα

3 Likes

Όχι τώρα, αλλά πάντα στο συγκεκριμένο. Προσωπικά σε αυτή την περίπτωση (όπως νομίζω και στις περισσότερες) μπορώ να διαχωρίσω τον άνθρωπο από τον μουσικό.

Τον καλλιτέχνη από το έργο ναι, να 'ναι καλά κι ο Μπαρτ που τον σκότωσε. Τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο, όχι

Τον άνθρωπο από το καλλιτεχνικό έργο, όπως θέλεις πες το. Μπορώ να απολαύσω το έπος ενός μαλάκα :stuck_out_tongue:

Ρε μπας και το ανάγκασε η γυναίκα του να το γράψει αλλιώς θα έπεφτε παντόφλα; :dizzy_face:

Όχι ρε, πάντα τέτοιος ήταν.

Μωρέ ναι, αλλά άλλο να είσαι φίλα προσκείμενος κάπου και άλλο αυτό το πράγμα. Εδώ όχι φανατισμένοι ισραηλινοί και καταδικάζουν…

Μια χαρά είναι όταν μιλάει για μουσικές και remix. Ήθελα να ήξερα ποιος ρώτησε τη γνώμη του!

Λες και κάποιος πρέπει να τους ρωτήσει όλους αυτούς :joy:! Ο Wilson πριν πολλά (ίσως και κοντά στα 20) χρόνια νομίζω ότι έζησε για κάποια χρόνια στο Ισραήλ ή περνούσε πάρα πολύ χρόνο εκεί. Πάντα τέτοιος ήταν λέμε.

Ναι όντως είχε ζήσει κάποιο διάστημα εκεί.

Κρίμα!

Και στους Blackfield,Ισραηλινος δεν ειναι ο συνεργατης-τραγουδιστης;