Steven Wilson

και η Ninet Tayeb

o Aviv Geffen εγραψε κι αυτο

The IDF is the most moral army in the world, one that avoids hurting Palestinian civilians who are put in severe danger by the hamas!

Δηλώσεις και από Rush.

Γενικά δεν βλέπω να αναφέρει κανένας για το πώς περνούσαν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί εκεί στην Γάζα. Λίγο στριμόκωλα βέβαια, αλλά κατά τ 'άλλα σούπερ.

1 Like

Ε καλά, ο Geddy Lee είναι Εβραίος.

Ο λεγόμενος και Γεδεών Λι.

Συγγνώμη, μ’ έπιασε παργαλατσίαση βραδιάτικα μάλλον.

3 Likes

Είναι Εβραίος ο ένας, είναι Εβραία η άλλη…

Εβραίος δεν σημαίνει αυτόματα σκατόψυχος και υπέρ γενοκτονίας, δεν καταλαβαίνω τι επιχείρημα είναι αυτό…

1 Like

Είναι ένα επιχείρημα που δικαιολογεί απόψεις που μπορεί να υπάρχουν και τίποτα παραπάνω. Θες να πιάσουμε γεγονότα “δικά μας” όπως ας πούμε η Μικρασιατική Καταστροφή ή το Κυπριακό και να δούμε αν οι απόψεις εξαρτώνται από την εθνικότητα, για παράδειγμα;

Να τις αιτιολογεί ας πούμε το δέχομαι (που δεν το δέχομαι), αλλά δεν τις δικαιολογεί ούτε κατά διάνοια…

Σωστή παρατήρηση. Τις αιτιολογεί λοιπόν.

Το θέμα είναι ότι ο Wilson δεν είναι Εβραίος :joy:

Δεν ξέρω αν θα χαρακτήριζα “σκατοψυχια” αυτά που γράφει ο Wilson. Μάλλον άποψη νοικοκυραίου είναι, που δεν την διατύπωσε όπως θα έπρεπε. Σίγουρα έχει δίκιο στο ότι η Χαμάς (με τα λεφτά του Ιράν) είναι το πρόβλημα. Από κει και πέρα εννοείται σκατά στον Ισραηλιτικό στρατό και στην κυβέρνηση τους. Εγκληματιες πολέμου είναι.

Ο Γουίλσον απλά έχει μια συναισθηματική αντίδραση σε δολοφονίες αθώων πολιτών, που μάλλον είναι και ανενημερωτη εν μέρει.

εγω συμφωνω οτι τις αιτιολογει και γι’ αυτο και δεν με εκπλησσουν πολλες απο αυτες. Του geddy lee την βρηκα σχετικα mild και το θεμα με τον Wilson ειναι αυτο το has been left with no alternative (+λιγο πριν και μετα)

θα ηθελα να μαθω παντως αν ξερετε καποια δημοσια προσωπα που εκαναν πιο σωστες για εσας δηλωσεις. Μονο την Gigi Hadid εχω στο νου μου αλλά κι αυτη εχει ριζες απο Παλαιστινη

Ο Καντονά π.χ., αλλά πες αυτός στάνταρ

Ο Τζον Κιούζακ

3 Likes

Ο Waters :stuck_out_tongue:

6 Likes

Μέχρι και η Mia Khalifa τοποθετήθηκε υπέρ της Παλαιστίνης…

2 Likes

@furor

Οπως ειδα και σε ενα meme εν συνεχεία του απο πάνω.

Ε, τη χαμάς ή δεν τη χαμάς??? :rofl: :rofl:

1 Like

Ήρθε η ώρα να αλλάξω avatar νομίζω ε;

2 Likes

Μια χαρα ειναι η μουτζα

3 Likes

Περιμένουμε post από τον Στεφανάκο που θα καταδικάζει τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα από το Ισραήλ. Τι όχι;

2 Likes

Τώρα διάβαζα κι αυτή την εκδοχή.

Ναι, σίγουρα έτσι έγινε. Είναι γνωστοί φιλάνθρωποι άλλωστε οι του Ισραήλ, ενδιαφέρονται πολύ για την ανθρώπινη ζωή.

3 Likes

Βασίζομαι στους μύστες να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες. Σε τι ύφος είναι τα How Big The Space, Eminent Sleaze και 12 Things I Forgot σινγκλάκια? Έχουν κάποια κομμάτια που βρίσκονται αποκλειστικά σε αυτά, με λίγα λόγια αν αξίζει τον κόπο να τα πάρει κάποιος. Δίνει ένας τύπος κ τα 3 σε 12" φορμάτ, ένα δεκάρικο το ένα περίπου.