Ανακοινώθηκε περιοδεία για το 2025, περίπου ένα χρόνο από τώρα, μαζί με κυκλοφορία νέου δίσκου με ΔΥΟ ολόκληρα κομμάτια και θεματολογία το διάστημα.
Φυσικά δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας…
Ανακοινώθηκε περιοδεία για το 2025, περίπου ένα χρόνο από τώρα, μαζί με κυκλοφορία νέου δίσκου με ΔΥΟ ολόκληρα κομμάτια και θεματολογία το διάστημα.
Φυσικά δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας…
Για μια ακόμα φορά, Στήβεν, πήραμε Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!!
Το teaser παντως απο το νεο αλμπουμ που ανεβασε στο facebook ειναι πραγματικα δυνατο!
τόσο η μουσική, όσο και η ιδέα 2 κομματιών, μου έβγαλε πολύ Snowtorch vibes
Aυτή την φορά περίμενα να περάσει , αλλά παπαρια indeed
Σήμερα λογικά θα μάθουμε τις τιμές αφού ξεκινάει το fan presale.
Περιμένω σίγουρα 100-150€, οπότε το βρίσκω και λίγο λογικό να μην έρθει εδώ - δε νομίζω ότι θα ήταν βιώσιμη συναυλία με αυτές τις τιμές.
Επίσης, οι χώροι που θα γίνουν είναι κλειστοί και δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι στην Αθήνα που να καλύπτει 2-3 χιλιάδες κόσμο.
Μια χαρά υπάρχει. Το Θέατρο Μπάντμιντον, για παράδειγμα, παίρνει 2.500 κόσμο.
Δεν έχει γκρεμιστεί αυτό; Ή εν πάσει περιπτώσει, έχει αφεθεί στη μοίρα του;
Το Floyd παίρνει επίσης τόσους, αλλά όρθιους. Χώροι υπάρχουν, το Μπάντμιντον ήταν απλώς το πρώτο που σκέφτηκα γιατί είχε παίξει εκεί την προηγούμενη φορά ο Wilson. Και ένα σωρό σκυλάδικα υπάρχουν στα οποία μπορεί να παίξει.
Φαντάζομαι ότι οι χώροι που θέλει είναι τύπου Μπάντμιντον. Μόνο στη Λυρική του Νιάρχος αλλά δεν ξέρω αν θα το δίνανε για έναν εχμ, καλλιτέχνη τύπου Wilson (οκ, το είχαν δώσει σε Dead Can Dance αλλά εντελώς άλλες περγαμηνές).
Σιγά που δε θα τη δίνανε, τη δώσανε και στους “Tangerine Dream” πριν λίγο καιρό. Αλλά είναι μικρή, χωράει 1400 άτομα. Και στο Μέγαρο θα μπορούσε να παίξει, που χωράει 2 χιλιάδες. Το Παλλάς επίσης χωράει 1500. Δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χώρος.
Χμ, έχεις ένα δίκιο.
Άρα μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον φέρει λόγω τιμής;
Εκλεισα Μπερμπιγχαμ.Πολυ λογικες τιμες (54 λιρες/μαξιμουμ ηταν 67 νομιζω αλλα δεν προλαβα).
Χωρητικοτητα 2200
Τα εισιτήρια για Όσλο βγαινουν 28 Ιουνίου, θα τσεκάρω τιμές
Έχουν ήδη βγει.
Τα εισιτήρια μπροστά είναι γύρω στα 85€.
28 ρε γράφει η εταιρεία στο φβ
έντιτ. μόλις τσέκαρα, δεν μου δίνει την δυνατότητα να παραγγείλω, δεν έχει ανοίξει η προπώληση
Πήγαινε στο site και γράψου στη mailing list!
Μια χαρα τιμες δηλαδη αι χωροί υπάρχουν. Απλά τρομπαρουν