Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

Ώστε είναι οριστικό.Ok θα κάνω όλα τα άλλα εκτός από το κάπνισμα και ας μου έχει στοιχίσει 10 κιλά παραπάνω.Οι CLUTCH βγάλανε το CD/DVD τον Σεπτέμβριο και το έχω ήδη δει και ακούσει.Κρίμα που δεν μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί για αυτούς αφού είναι γκρουπάρα και από ότι ξέρω δεν ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους σε φράγκα για live στην Αθήνα.
Anyway παιδιά ROUTES ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΨΟΓΟΙ!!!

ισχυει.

επισης καντε ενα πιεμ στον κυριο αυτον για τις 2 δισκαρες απο Catapult The Smoke, δεν βλαπτει.

Φίλε, άκουσα το φετινό “Satya” και ψιλο-χοντροξετρελάθηκα. Ψήνομαι άσχημα για το προηγούμενο + tshirt :smiley:

Αυτά είναι, τα στονερο-ψυχεδολο-γκρουβιάρικα που σε κάνουν να κουνιέσαι μες στο λεωφορείο και να σε κοιτάνε όλοι. Groovy Baby!

Σας ευχαριστούν για τα καλά σας λόγια. :slight_smile:

edit: Βtw, σήμερα (Παρασκευή) παίζουν στο μαγαζί συχνότητες live, 2 ευρώ είσοδος, να έρθετε όλοι.

Groovy είναι οι Eighteen Wheels Burning.Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και κάτι παλιό που είναι στο hard-rock mood των προτάσεων SCORCHED EARTH-FED TO YOUR HEAD.Αυτοί οι τύποι ξεπετάχτηκαν από το πουθενά βγάλανε μία δισκάρα και χαθήκανε στο διάστημα.
Παίδες ψάχνω απεγνωσμένα και θέλω βοήθεια από όποιον μπορεί για τους δίσκους των Ολλανδών BOREHOLE (oι 2 πρώτοι που ψάχνω είναι το “21mm” & το “Dusty Minded”) & REPOMEN (Roadkill 12").
Στην παραγματικότητα οι δεύτεροι προήλθαν από τους πρώτους.
Ακούστε τους

Kαι για αντάλλαγμα γιατί σε αυτή την ζωή πρέπει να δώσεις για να πάρεις σας δίνω το λινκ
(http://www.generated-x.de/download.htm) από το γερμανικό fanzine Generated-X όπου έχει για κατέβασμα ελεύθερα με ένα πάτημα από rapidshare 3 υπέροχες συλλογές.
Καλημέρα:)

Potofgold αν διανοηθώ ότι αυτό που άκουσα δεν είναι AC/DC θα αυτοκτονήσω.Χαχαχαχα

Χαχαχαχαχα, εγώ που διανοήθηκα πως ο manager του Brant Bjork είναι μέλος των My Sleeping Karma, τί να κάμω;

Mήπως στις 29 του μηνός αντί για Brant Bjork δούμε live AC/DC???
Πωπω με πείραξε η πτώση στο χρηματιστήριο.Κανένας να βοηθήσει με αυτά που ψάχνω?
BAN live ROUTES λες ε για Παρασκευή βραδάκι pas mal!!

βγηκε το satya;

Πόσο φανταστικό είναι?

Ψυχεδέλεια!

Κατά κάποιον τρόπο :wink:

ωραια, πως θα το ακουσουμε κι εμεις με καποιο τροπο να ψιλο-ψοντροξετρελαθουμε;

Τέλειο 8)
Όπως επίσης και το…

το Satya με αρρωστησε. δλδ οκ. τι φτιαξαν παλι.

Για τσεκάρετε εδωπά…www.myspace.com/winoschopper
Ο θεός θα βγάλει δίσκο και έχει βάλει ένα δείγμα. Απλά μία από τις μεγαλύτερες μορφές έβερ στη μουσική. Απύθμενος σεβασμός…:respect:

Καλησπέρααα!!

El Caco κυρίες και κύριοιhttp://www.myspace.com/elcaco

Εκ Νορβηγίας παρακαλώ.Εύπεπτο stoner,μελωδικοί και τραχείς όποτε πρέπει,ιδανικοί για την άποψη μου και για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο είδος.
Tέσσερα άλμπουμς στο ενεργητικό τους με το πέμπτο αν δεν έχει κυκλοφορίσει ήδη να είναι σχεδον έτοιμο.Προτείνω το δεύτερο,Solid Rest (2003).Enjoy!Cheers!

Φοβερη Μπαντα οι El Caco!!
Μπραβο σου που τους θυμηθηκες!!

το "i’ll play " μεγάλο χιτάκι :stuck_out_tongue: Πρόσφατα τους συζήταγα με ένα φίλο. Χρόνια έχω να ακούσω

…τώρα το ακουσα…
απλα τα έσπασε όλα ο δίσκος… Headbanging yeah!!

Ναι συμφωνώ, ο δίσκος είναι σκέτη πώρωση :smiley: