Έκατσα μέσα και έλιωνα με Hotel Wrecking City Traders!!!Και στα διαλείμματα ,πάνω που έλεγα να ακούσω κάτι διαφορετικό, έβαζα …Karma to Burn!Ξέχασα τι θα πει lyrics,singer,vocals κτλ!Thumbs up once again!Cheers!
Και γω αυτό το Σκ έμπλεξα με το πρώτο των Karma to Burn …δύσκολα πράγματα To Semen το συστήνω ανεπιφύλακτα . Προτείνω δε, να τους δείτε live γιατί σαρώνουν( παίζουν στις 17/10 στο ΑΝ).
Κάποιος ανέφερε τους Catapult The Smoke.Εγώ μετά από καλό ψάξιμο βρήκα τα 2 δισκάκια αφού είχα μόνο ένα demo τους.Όποιος ενδιαφέρεται pm και θα τους στείλω το link του blog ή τα ανεβάζω σε rapidshare.
Sorry για το Σ.Κ. αλλά μερικά πράγματα παραείναι καλά για να μένουν μυστικά.
Ένα από τα πιο αξιόλογα σχήματα στο χώρο είναι οι Sixty Watt Shaman. Φωνή με γρέντζο, Heavy southern καταβολές , ότι πρέπει δηλαδή… Το 1998 έβγαλαν το “Ultra Electric”, το 2000 το “seed of decades” kai to 2002 to “Reason to Live” στο οποίο μάλιστα σε ένα κομμάτι τζαμάρουν Wino και Reeder( All things come to pass) . Τσεκάρετε τους είναι μπαντάρα 8)
Potofgold το ανακάλυψες ή να σου στείλω link για να το κατεβάσεις.Παιδιά δυστυχώς για τις επόμενες 2 μέρες προτείνω μόνο AC/DC.
Wretch ο νηστικός …(και εγώ μέσα σε αυτούς) καρβέλια ονειρεύεται.
Εγώ πάντως βολεύομαι και με TREASURE CAT αντί για Κ2Β.
Ε,wtf τότε;
Με δουλεύετε και με πληγώνει αυτό.
Τεσπά επειδή είμαστε μια οικογένεια νομίζω ότι πρέπει να δώσετε στο this hurts των bull doza μια ευκαιρία ! Ο δίσκος δεν με τρελαίνει αλλά το κομμάτι είναι διαμάντι και είναι ότι πρέπει για πόρωση 8)
Ας ξανακούσουμε τα EΡ των Dozer και Unida που βρίσκονται μαζί, στον ίδιο δίσκο και να χαρούμε!
Wretch just smile (Semen of the Sun-κάτι σαν ελληνικό γκρούπ πρόταση για άκουσμα οκ!!!).
Το διήμερο είναι μόνο ΑC/DC τέρμα.
I can be in a rock n’ roll dream
Μπράβο ρε STONELUTION χαίρομαι που και κάποιος άλλος έχει την ίδια γνώμη με μένα για τον καινούργιο των DOZER.Σαν οπαδό τους με απογοήτευσε και αναρωτιέμαι που είναι o ήχος τους.
Σαν κάποιον που τους άκουσε για πρώτη φορά ίσως και να είναι πολύ αξιόλογος ο δίσκος.Βέβαια νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η εταιρία (SMALL STONE RECORDS) και κυρίως ο ιδιοκτήτης της (JACK HAMILTON) που έχει μία περίεργη αντίληψη (από προσωπική πείρα το ξέρω λόγω γνωριμίας) για την σκηνή του STONER.
Παραδείγματα πολλά όπως οι ΗALFWAY TO GONE,οι RED GIANT με φοβίζουν για το μέλλον των DOZER.Anyway ελπίζω να είμαστε η μειοψηφία και το γκρούπ να τα καταφέρει στην Αμερική.Απλώς φοβάμαι για τους SOLACE, τους BRIAN POLICE & τους TIA CARRERA που είναι από τα αγαπημένα μου γκρουπ και που όλοι έχουν κοινό την ίδια εταιρία.:-k
Potofgold τι λες για το δισκάκι.Νομίζω ότι άξιζε η αναμονή.Αρκετά καλή η παραγωγή αν και δεν θα με χάλαγε λίγο βάθος στο rhythm session.Πάντως σε σχέση με τα τελευταία τους η νύχτα με την μέρα.
War machine:wink:
Δεν σε δουλεύουμε ωρέ!!! Και ο Brant έρχεται και οι Semen παίζουν live. Επίσης live παίζουν και οι Schock Absorber( στους οποίους τραγουδάει ο τύπος των Bulldoza). Heavy Black label society/Trouble rock. Ωραίοι!
Από bulldoza γμτ μόνο το Devil’s Inside έχω ακούσει.[-X
Zouglau ελπίζω να μην το κάψουμε με τον Brant άντε για να ορίζουμε ημερομηνία να πάρουμε και άδεια από το τέρας (όπου τέρας γυναίκα & παιδί).
Ελπίζω να μην είναι στο ΑΝ γιατί έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 6 μήνες και είμαι στην φάση που με χαλάει αφάνταστα και δεν μπορώ να σταθώ πουθενά που να είναι ντουμάνι άσε που κάνω σαν την παρθένα στο κρεββάτι.Γάμα τα.
Ξέρει κανείς εγγυημένα αν παίζει τίποτα για CLUTCH γιατί κάτι μου σφύριξε ένα πουλάκι αλλά φοβάμαι ότι είναι ράδιο-αρβύλα ως συνήθως.:-k
Το άκουσα 3 φορές, αλλά το εγκαταλείπω για καμιά 10αριά μέρες να μου λείψει, να το ξεχάσω και να επανέλθω σ’ αυτό. Μέχρι τότε θα έχω καλή -ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ- παρέα, τους Taliban Airways με το “Blues for the Almighty”
Σάββατο 29/11 βράδυ κάνεις τρία πράγματα:
[ul]
[li]παίρνεις ρεπό από γυναίκα και παιδί
[/li][li] 1 πακέτο τσιγάρα και
[/li][li] έρχεσαι στο ΑΝ.
[/li][/ul]
Μόνο ένα από αυτα τα 3 μπορείς να ΜΗΝ κάνεις. Διάλεξε
Για Clutch δεν έχω ακούσει κάτι. Κάποτε είχε ακουστεί στα πέριξ πως ήθελαν να τους φέρουν οι Psychograndmamas αλλά στράβωσε η δουλειά. Φέτος δεν είχαν την Ελλάδα στα σχέδια τους αν και βρισκόντουσαν σε περιοδεία το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Βγαζουν live dvd/cd όμως οπότε ας βολευτούμε.