Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

Όχι φίλε μου, αλλά κατάλαβα πως πρέπει οπότε βάζω μπρος…:smiley:

Προσπαθουσα να θυμηθω απο χτες αυτη την μπαντα…Παιζουν πιο κοντα στο υφος των Hellacopters αλλα ειναι αρκετα καλοι.
Λεγονται Smile ειναι απο την Καλιφορνια και εχουν βγαλει 3 δισκους. Το ομωνυμο Smile (1994),Maquee (1995), Girl Crushes Boy (1998 ) και ενα E.P. το 1995 το Splendid.
Ελπιζω να σας αρεσουν και δεν ξερω και πολλους που να τους ξερουν…

παιδια σας ευχαριστω,πολυ.ακουσα αυτα που μου προτεινατε.ιδιαιτερα μου αρεσαν οι Assemble head
αλλα οι καλυτεροι που ακουσα ηταν οι black angel.κορυφαιοι.αδερφε κατι τεοιο εψαχνα.αλλη προταση στο ιδιο στυλ με αυτους εχεις.

Παρακαλούνται οι αναγνώστες του παρόντος ευγενούς τόπικ, να έχουν το βράδυ τους ελεύθερο για τις 29 Νοέμβρη…8)

Επιπλέον επειδή δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί εδώ θα πρότεινα τον δίσκο των Che-“Sounds Of Liberation” , στο οποίο παίζει τύμπανα ο Hernandez( ο τελευταίος μπασίστας των Kyuss), κιθάρα και φωνή ο Brant Bjork και μπάσο ο Dave Dinsmore των Unida. Κυκλοφόρησαν αυτό το δισκάκι το 2000 και τίποτα άλλο. Αξίζει…

καταπληκτικοι οι τσε[SIZE=“1”](ισως και καλυτεροι απ’ τα προσωπικα του μπραντ)[/SIZE]

να τσεκαρετε Catapult The Smoke(οπωσδηποτε ο ποτοφ και ο zouglau), ψαχνω το σιντι τους(για αγορα) και πουθενα.

Όταν πρωτοάκουσα το “Devil’s Spell” είχα μείνει 8O κι ακόμα έστι μένω όταν το ακούω. Ύμνος…

Τώρα για 29 Νοεμβρίου, ο κόσμος να χαλάσει θα είμαι ελεύθερος και cool 8)

malteaserιάρικο αγόρι… free θα μαστε!:wink:

Δεν έχουν γράψει και πολλοί τύποι κομμάτια σαν το Greenmachine έτσι…29/11

Τι είναι 29/11 ρε παιδιά;;

Τι δισκάρα :!:
pray for rock το αγαπημένο μου κομμάτι!
Τι είναι στις 29/11 ρε παιδιά; :-s

Σουρπρήζ…καλού κακού ετοιμάστε τα σομπρέροζ & τις Corones σας…

…και τις τεκίλες μας!!!Χωρίς πάγο και αηδίες!!

ΥΓ :Απ’ότι κατάλαβα μάλλον θα φτύσω αίμα μέχρι να βρω Che…:frowning:

Για τσεκάρετε http://www.myspace.com/brantbjorkandthebros

Αν δε δω αφίσα δεν πιστεύω τίποτα…[-X

Εγώ πιστεύω. Πιστεύω στον Brant Bjork. Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. 8)

πολυ καλοι οι Catapult the Smoke, μπραβο καλη προταση…

λοιπον απ’ οτι βλεπω δεν εχουν αναφερθει στο thread οι Slo Burn…
(για αυτους που δεν ξερουν) ειναι η παντα που τραγουδισε ο John Garcia μετα τους Kyuss
Δυστυχως εβγαλαν μονο ενα demo και ενα δισκο - Αmusing the Amazing - o οποιος τα σπαει

John Garcia ? vocals
Chris Hale ? guitar
Damon Garrison ? bass
Brady Houghton ? drums

και παραγωγη (ποιος αλλος ?) Chris Goss

επισης υπαρχει και ενα video clip http://www.youtube.com/watch?v=ktjPv9lMYo0

Πολύ ντόρο έκανε αυτό, όντως, αλλά αν δεν υπήρχαν το Pilot the Dune, July και ο Garcia να δώσει το κύρος, θα ‘ταν κατα τ’ άλλα ένας αδιάφορος στονερ δίσκος στους χιλιάδες.

Η αλήθεια είναι ότι αγαπάμε τις δουλειές του Garcia! :Ρ
Τι είναι αυτά ρε;;; Brant Bjork;;;; Θε μου! Μagnet + Βjork τον χειμώνα; :vibrate:

Βασικά bjork το Φθινόπωρο :stuck_out_tongue: Keep your Cool

Πρόταση για σήμερα οι Biblical Proof Of Ufos . Αυτοί οι τύποι είναι αν μη τι άλλο περίεργοι. Ακούστε τους…
http://www.stonerrock.com/mp3/index.asp?Band=Biblical+Proof+of+UFOs&SortBy=BandName

Artiu για ψυχεδελική πρόταση ( αν και off topic) σε στυλ early days of Pink Floyd τσέκαρε απαραίτητα αν και δεν σου εγγυώμαι ότι θα βρείς δίσκο τους στην Ελλάδα Wooden Shjips.
Ρε zouglau που τους θυμήθηκες τους Biblical Proof.Μεγάλη μπάντα αν ψάχνεται για spacerock μπορώ να βοηθήσω με κάτι γκρουπάρες.
Πρόταση για Σαββατοκύριακο
1.Hotel Wrecking City Traders-Black Yolk είναι instrumental μπάντα από Αυστραλία και θα σας θυμίσουν KARMA TO BURN.Επίσης αυτός είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος καθώ έχουν και ένα E.P.
2.Δεύτερη πρόταση όχι τόσο stoner αλλά παπούτσι από τον τόπο μας και άξιο αναφοράς Semen of the Sun-Radio Adult, Slow Songs, Cheese & Wine

Καλό Σ.Κ.