Λοιπόν επειδή με έχει πιάσει κρίση αναμνήσεων τσεκάρετε 3-4 μπάντες που θα σας θυμίσουν πολλά
1.Βέλγοι οι κύριοι και ο δίσκος νομίζω είναι του 2008 Creature With The Atom Brain και το site τους http://www.myspace.com/creaturewiththeatombrain
2.Blood Ceremony-Self Titled Καναδοί άψογοι αναβίωση SABBATH-JETHRO TULL-URIAH HEEP-PURPLE http://www.myspace.com/bloodceremony
3.Darediablo ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ANEΠΙΦΥΛΑΚΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ OPEN-MINDED)INSTRUMENTAL BAND ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ www.darediablo.com
Τους Astrosoniq που τους είχατε κρυμμένους τόσο καιρό!!?!?Α να χαθήτε!Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη τους
αλλά πλέον δηλώνω fan!
Για τους Darediablo.¶κουσα τα Feeding Frenzy & Twenty Paces από μία φορά και το 2ο μου ακούστηκε λίγο πιο ενδιαφέρον…δεν ξέρω…ίσως ο ήχος.Πάντως βλέπω να τα λίωνω μέσα στο χειμώνα!
Όσο για τους Fireball Ministry μπορώ να πω ότι είναι ίδια περίπου περίπτωση με sHEAVY.Τρελαίνομαι και με τους δύο μετά από μερικές μπύρες!Η ομοιότητα με Ozzy στα φωνητικά κάποιες στιγμές δεν μου κάθεται καλά.
Αυτά.Keep posting dudes!Πολύ καλές προτάσεις απ’ όλους!Cheers!
καλησπερα σας…αν κ ειμαι αρκετα ασχετος με το stoner γενικα να σας κανω μιαν ερωτησην:
ειχα την τυχη μετα απο 15 περιπου χρονια να ακουσω πρωτη φορα WARRIOR SOUL-Salutations From The Ghetto Nation…ειναι ή δεν ειναι stoner αυτο?? βασικα εγω θα το αποκαλουσα hard rock αλλα εχουμε λιγο μπερδεψει τα μπουτια μας:lol: με τις ονομασιες…
καλησπεριζω και εγω.
παιδια καταρχην συγχαρητηρια για το thread.πολυ ενημερωμενο(ειδικα τα link βοηθανε παρα πολυ)
λοιπον, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.ψαχνω για κατι που να κυμαινεται σε psychedelic καταστασεις αλλα χωρις εντονη βαβουρα.δεν θελω πολυ "βρωμια"απο κιθαρες και μπασο.εχετε κατι να προτεινετε?
α και κατι ακομα.ακουσα τυχαια μια μπαντα που λεγεται motorpsycho.εχει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες για αυτην την μπαντα(εκτος και αν μουσικα δεν κολλαει στο συγκεκριμενο thread)
Πως; Καλά, αλλά να τους ακούσει κι αυτούς γιατί είναι πολύ ωραίοι ε! Και τους Blood on the Wall επίσης.
Πάντως αυτό το psychedelic καταστάσεις μας αφήνει περιθώρια να εκφραστούμε κι εκτός στόνερ τελείως ετσι;
Ας πούμε θα μπορούσε ν’ ακούσει πολύ εύκολα Mammatus, Black Moth Super Rainbow, Cloudland Canyon ακόμα και Circle.
artiu, τσέκαρε και τους 35007 (ή loose) αν θέλεις, ιδιαίτερα τις τρεις τελευταίες δουλειές (2001- Sea Of Tranquillity, 2002 - Liquid, 2005 - Phase V). εξαιρετικά όμορφη μουσική, έχουν βέβαια και heavy σημεία, αλλά έχουν και απίστευτα διαστημικά, τελείως trippy σημεία. και χωρίς φωνητικά, ε (οι συγκεκριμένες δουλειές).
Δεν θα πω για τοσο space μπαντες …
Αλλα οσον αφορα τις stoner ας αναφερω και μερικες ακομα…
Hellfueled: Volume One (2004), Born to Rock (2005), Memeories In Black (2007).
Solarized: Neanderthal Speedway (1999), Driven (2001)
Acrimony: Hymns to the Stone (1994), Tumuli Shroomaroom (1996)
Goatsnake: Goatsnake 1 (1999), Dog Days (2000), Flower of Disease.
Καλη ακροαση. Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας συμπληρωσει και θα επανελθω και με αλλες μπαντες.
Potofgold επειδή βλέπω το avatar σου και είναι και περίεργες ημέρες οι ημέρες της αναμονής του νέου δίσκου αυτό το tribute στους θεούς το έχεις ακούσει?
Εξαιρετικό όσο για ψυχεδελική μπάντα που ρώτησε κάποιος παραπάνω Black Angels και οι Velvet Underground ξαναζούν.
Πρόταση για σήμερα Iron Weed-Indian Ladder Γ*****ΜΑΝΕ