έτσι για να γουστάρουμε
μόλις κατάλαβα οτι οι down γαμάνε
Routes ειναι θεοι!Τους ειδα και live!Γαμω!
TONER LOW
όπως λένε και οι ίδιοι…
stoner/space/guitarrock-band they gradually evolve into doomy psychedelic droners that emphasize on repetitive riffing and minimalism with an overwhelming massive and heavy sound…
Toner Low
II
Πολύ καλοί, ειδικά ο δεύτερος δίσκος τους γαμάει.
oh yes…
πόσο γαμάει το Heavy Sputnik των Asteroid…
Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει 30 Νοέμβρη!Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω το πρώτο άλμπουμ?Cd ή lp,μην αρχίσετε να στέλνετε links.
Μόνο ιντερνετικά ε?Θα δούμε…
Ίσως να μην ταιριάζει ακριβώς εδώ αλλά υπάρχει Stone Axe Ep.
Αν το εντοπίσει κανείς ας στείλει ένα pm γιατί το άλμπουμ με ξετίναξε.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά μόλις τον τελευταίο καιρό ακούω το καινούριο Ponamero Sundown. Δεν είν’ κακό…
Τσιμπάτε και cover artwork…
Stonewall Noise Orchestra από Σουηδία
το Venus Travel Agency τα σπάει… 8)
Αυτούς τους θεωρείς Stoner?
δε ξέρω, πάντος νομίζω οτι εδώ ταιριάζουν
βάλε οτι ταμπέλα θες…
Είναι δύσκολο να τους κατηγοριοποιήσεις.Οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στα blues αλλά δεν τους λες και καθαρό blues.Σημασία βέβαια δεν έχουν οι ταμπέλες αλλά η μουσική τους που συμφωνούμε πως gamay!
Με την καμία stoner, αλλά εντάσσεται στην γενικότερη κατηγορία του heavy rock:
Spice & The RJ Band “Shave Your Fear” (2009)
Τι έγινε ρε παιδιά, πώς μας ξέφυγε αυτό εδώ τόσους μήνες? Όχι τίποτα άλλο, αλλά εδώ μιλάμε για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διάδοχο του Ad Astra. Ντάξει φυσικά οι κιθάρες του Ammott λείπουν και ο Spice εισάγει κάποια πιο αμερικάνικα στοιχεία, αλλά στην τελική έχουμε έναν γαμημένα καλό δίσκο γεμάτο τραγουδάρες, άλλοτε πιο γκαζωμένο άλλοτε πιο mainstream αλλά πάντα εμπνευσμένο.
Για φωνή και στίχους, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι, το ότι είναι του SPICE τα λέει όλα.
Κορυφαίες στιγμές:
The Lure
No One Told Me
Tonite
Far And Away
Walking On Water
The Man In The Mirror
Κάθε άλλο παρά ξέφυγε, ίσα ίσα το απολαύσαμε και ζωντανά κιόλας φέτος και live ήταν ακόμα πιο όμορφο! Καλά κάνεις και το αναφέρεις. Ίσως να προτιμώ ένα κλικ περισσότερο το 1ο, αλλά είναι πολύ ωραίο και το 2ο…
Γιαχου!Ο spice!Αγαπαμε spice!