Η μαλακία είναι που χάσατε το live.Το άλμπουμ βρίσκεται,το ακούς κάπου,το κατεβάζεις,αλλά τέτοιο live μία φορά γίνεται.
Και μάλιστα ο Spice έχει έλληνα τουρ μάνατζερ. Αυτός τον έφερε και στο τρομερό live που λέει ο Hopeto.
Για ρίξτε μια ματιά στα καινούρια φυντάνια της Season Of Mist και να ακούσω γνώμες. Ψιλοκόπια Down είναι αλλά not so bad…
Left lane cruiser σας λέει κάτι?Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναποστάρει εδώ.Δεν είναι ακριβώς stoner βέβαια,πιο πολύ blues με βαριές,βρώμικες κιθάρες και παραμορφωμένα φωνητικά που φέτος κυκλοφόρησαν το 3ο άλμπουμ τους.Τα πρώτα δεν έχουν εντοπισθεί ακόμα αλλά το Αll you can eat(2009) προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Fu Manchu - Signs of Infinite Power
Κυκλοφορεί σύντομα!
Το άκουσα μια φορά, στο κλασικό ύφος των Fu Manchu.
το καλο με τους Fu Manchu ειναι οτι δεν σε απογοητευουν. ξερεις τι να περιμενεις χωρις περιεργους πειραματισμους κτλ. κανουν αυτο που ξερουν καλα τα παιδια
Ωραίο!Not bad at all!Απαραίτητες οι μπύρες βέβαια κατά την ακρόαση!
Αυτό δεν εννοείται για κάθε metal κυκλοφορία; Χαχαχαχα!:lol:
Σε μιά χρονιά που το ιδίωμα απλά δεν το έχει, ένας από τους καλύτερους φετινούς δίσκους:
Astrosoniq - “Quadrant”
Εχω μείνει άφωνος…απλά.Ούτε κατά διάνοια περίμενα κάτι τόσο καλό από Astrosoniq.Ok,πολύ καλές δουλείες ως τώρα αλλά με αυτό μου φαίνεται ανέβηκαν κατηγορία.Οι ακροάσεις συνεχίζονται.
Δεν νομιζω να μας ξεφυγε…
http://www.rocking.gr/review2341.php
Και θα συμφωνησω με την κριτικη. Μου φανηκε καπως ανευρο αν και αφηνει πολλες ελπιδες για κατι καλυτερο στο μελλον. Για πιο γκαζια προτιμω Kayser, ισως οχι τοσο stoner αλλα δυναμη!
έρχεται
Αυτα ειναι!!! ΥΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗ!!!
το Mustasch τα σπαει. χεβυ. το λες μεταλ δλδ.
Μy Road.Kαινούριο τραγούδι Freedom Hawk!!!
Ναι μωρή αρρώστια, μόλις ακούσουμε και το δίσκο θα χεστούμε. Έχω ήδη αφήσει μια θέση κενή για τα καλύτερα της χρονιάς…
καλως σας βρηκα κ εδω περα…
Haiabusa λεγονται και εβγαλαν ομονυμο EP που τα δινει κυριως στα 4 πρωτα κομματια…
gas giant …for stoner bro
Monkey3 - Undercover
Λογικα το εχετε ακουσει αρκετοι. Πειτε ομως. Απιθανος δισκος, πολυ καλες και εμπνευσμενες διασκευες. Αγαπημενο κομματι ισως η διασκευη του Watching you (kiss) που συμμετεχει και ο ερωτας, John Garcia. Νταξει, το kashmir παντα θα χανει πιστευω γιατι ειναι το kashmir, δεν φταινε οι monkey3 σ’ αυτο Κατα τ’ αλλα διασκευες σε Archive, Pink Floyd, Moricone και μια τερμα αλλαγη σε Deep Purple. Οσοι δεν το ακουσαν να το ακουσουν καθως και γενικοτερα Monkey3.
Γαμω τις μπαντες
το νεο τους αλμπουμ ‘distance’ απλα σπερνει…8O
gomer pyle - idiots savants
δισκος που ξεκιναει με sample απο timothy leary
+
μπαντα που εχει το ονομα διασημου χαρακτηρα απο ταινια του ΘΕΟΥ stanley kubrick (ο στρατιωτης που αυτοκτονει στην αρχη του full metal jacket)
=
στατιστικα δε μπορει να ειναι χαλια
πρεπει να εχουν καψει αρκετο κοσμο εκει στην ολλανδια