8O τι γαμ;ατοι ρε φιλε…δεν τους ηξερα…
παντως αυτο το τοπικ ειναι θυσαυρος γνωσης…απο τα πιο ενημερωμενα στα ιντερνετς για το stoner που εχω πετυχει γενικως…
8O τι γαμ;ατοι ρε φιλε…δεν τους ηξερα…
παντως αυτο το τοπικ ειναι θυσαυρος γνωσης…απο τα πιο ενημερωμενα στα ιντερνετς για το stoner που εχω πετυχει γενικως…
να συμβαλλω και γω λιγακι
Herba Mate απο Ιταλια μερια
1)Ειναι Σουηδοι
2)Οσοι γουσταρετε Fu Manchu και προσκυνατε το The Action Is Go τοτε θα τους λατρεψετε
3)Στο Fuelle θα απολαυσετε ενα απο τα καλυτερα stoner ριφς
4)Εδω θα ακουσετε ατοφια Stoner πορωτικη αρχιδατη μουσικη αρα οσοι περιμενετε να ακουσετε κατι διαφορετικο απλα κλειστε την πορτα.
5)A Countrydelic and Fuzzed Experience in a Colombian Supremo.Ειναι κριμα να μην νιωσετε μια τετοια εμπειρια.
6)Το εκλεισαν το μαγαζι και ο τραγουδιστης μαζι με τον μπασιστα δημιουργησαν τους Matadors απο τους οποιους θα ακουσετε ενα μιγμα Rock n Roll-Punk-Stoner,τιποτα το σπουδαιο εχουν φυσικα κατι καλα ριφακια και σε καποια τραγουδια σε κανουν να θελεις να ριξεις ενα χορο,τιποτα παραπανω(και μαλλον εχουν διαλυσει)
7)Ακομα να αναφερω τους WEDuo που σχηματιστηκαν απο μελη των Matadors και οπως γραφουν στο Myspace τους εχουν επιρροες απο JOHNNY CASH KYLIE MINOGUE μεχρι και KYUSS!!!
8 )http://www.youtube.com/watch?v=e3GHqlFskK0
http://www.youtube.com/watch?v=fxuWzaq-qTo
http://www.youtube.com/watch?v=-GbiSpHYyGk
ωραιος ο void!! τσεκαρεται παραυτα ο δισκος!
εγω παντως ενα εχω να πω…ΧΟΛΥ ΣΙΤ!
βρειτε απαραιτητως να ακουσετε τον παρακατω δισκο
stoner rock ΟΓΚΟΣ, fuzzy οσο δεν παει, καραvintage ηχος και… δωσεεεε…
Μιλαμε για τους Ιταλους Fat Rat Grumble, και το δισκο τους Liquid stones…
παρτε και κανα λινκ
[B]Karma to Burn - V (2011)[/B]
βγηκε λοιπον το καινουργιο καρμα το μπερν (θνξ στον βοιντ για το χιντ)
πολυ ωραιο με ωραιους στονερ ρυθμους αλλα πιστευω πως αυτο το σι ντι ειναι λιγο πιο χαρντροκ σε σχεση με το προκατοχο του…
γενικα ισως ενα βημα πισω απ το φοβερο απαλαχιαν ινκαντεησιον αλλα παρολα αυτα αξιζει τα ακουσματα του
[B][SIZE=“2”]Tuber [/SIZE][/B]
από χ8ες που το πήρα χαμπαρι το έχω λιώσει
μην βαρε8ειτε να πατησετε ενα play, ειναι μπανταρα
"its like if [B]colour haze[/B] and [B]kyuss[/B] and [B]earthless[/B] had a party and decided to sexually experiment with each other after dropping some acid ?.
ps:παιζουν και live αυριο six d.o.g.s:hippy:
Επ, τι γίνεται, τα doom/stoner/heavy rock τσακάλια του ρόκιν’ πώς και αγνοούν προς το παρόν? Όχι τιποτ’ άλλο, αλλά ανήκουν και στην MeteorCity.
[B]Chronicles [2009][/B]
[B]The Calydonian Hunt [2011][/B]
Το πρώτο είναι compilation των δύο EPs,το 2ο που δεν έχω ακούσει ακόμα είναι το ντεμπούτο full-length.
Καταχρηστικά το βάζω στο παρόν τόπικ, γενικά ορμήστε όσοι θεωρείτε δισκάρα το 2ο DOWN, όσοι ψήνεστε με BIG BUSINESS καθώς και όσοι θέλετε λίγη bluesy αλητεία στις (πάντα fuzzy) κιθάρες του heavy rock σας.
[I]Masterclaw[/I]
[I]Rise Of The Lizard King[/I]
[I]The Three Headed Cow[/I]
Τώρα ακούω(πρώτη φορά) τους New Keepers Of The Water Towers…τι μπαντάρα!! Θα τους ψάξω εκτενέστερα!!
Οι ελβετοί ξαναχτυπούν με νέες διαστημικές στονεροψυχεδέλιες…
[B]Monkey3 - Beyond The Black Sky [/B]
trip out !! 8)
Δεν ξέρω αν έχουν ξαναπροταθεί-με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι.
Εκτός από τον εαυτό μου με το στόμα ανοιχτό όταν τα άκουσα και τα δύο, that is.
Οι Wizard Eye είναι Αμερικάνοι αν δεν κάνω λάθος, stoner και ολίγη από doom ρυθμούς σε φάσεις και αλητοφωνητικά τύπου Planet of Zeus. Βασικά είναι σαν πιο jammαρίζοντες P.o.Z.
Οι Ramon Zarate είναι Βέλγοι (!) και είναι εξίσου ισορροπημένοι ανάμεσα σε γκάζια και χάσιμο. Μετά την Anderlecht και τις βάφλες, ετούτοι.
Sons of Otis λοιπόν, πρώτος δίσκος ως σκέτο Otis, το '94.Θα μπορούσε να μπει και στο ντουμοθρέντ, αλλά δεγαμιέτ.
Δεν θα πω πολλά (βαριέμαι κιόλας), απλά ακούστε και ΚΩΛΟΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
φοβερο αλμπουμ αν και το αγαπημενο παραμενει το σπεηστζαμποφατζ
8O8O8O Μα τον τουτατή αυτοί γαμάμε σύμπαντα…!!!
Kαπου πηρε το ματι μου και νεο Across Tundras.
καλό το νέο Monkey3. το artwork λέει το έφτιαξε ο Malleus, που έχει κάνει των Ufomammut.
ακούσαμε και κωλογουστάραμε. δυνατό κομμάτι, τον δίσκο δεν τον είχα υπόψην.
[SPOILER]κατεβαίνει.[/SPOILER]
Ωραιος ο Ignorant που αναφερθηκε στους Sons of Otis και εκτος απο τα Paid to Suffer και SpaceJumboFudge λιωστε τα Templeball και Songs for Worship.
Τον Tobias Larsson τον γνωριζετε?ειναι ο κυριος που συμμετεχει στους Ocean Chief(τι δισκαρα το Tor ε?)και στους Catapult the Smoke(βρειτε και λιωστε το Unearthed τωρα).
Το 2002 δημιουργησε τους Fluidage κι εδω τα κανει ολα μονος του.
Οτι εχει κυκλοφορησει αξιζει να ακουστει.Εδω εχουμε περισσοτερο ψυχεδελικο ροκ και λιγοτερο(πολυ λιγοτερο)στονερ.
Επιρροες απο Pink Floyd,Colour Haze και 35007
[B]Gomer Pyle[/B] Idiots Savants[B]2008[/B]
ενα ινστρουμενταλ το’χω συνδιασει πολυ για καφε,απογευμα και τσιγαρο
κ δειγμα με φωνη
υ.γ:η φωτογραφια που εβαλα ειναι απο το EP αλλα μαρεσε η κλασσικουρα παρουσιαση του ονοματος:p
το αλμπουμ ειναι αυτο
[B]Hailing from the southern parts of the Netherlands, here is Gomer Pyle, nice and clean, very smooth… [/B]
αυτο οπως το’πε
Μια παρέμβαση. Άκουσα το δίσκο των Wizard Eye που πρότεινε παραπάνω ο φίλος μας και έπαθα λιγάκι ε??
Τρομερά τραχύς ήχος stoner-doom, μάλλον κόλλησα και κάηκα συγχρόνως. Ας πει κάποιος αν υπάρχει και άλλη δισκογραφία να ασχοληθούμε.
Επίσης φαίνονται τρομερά ψυχεδελικοί και οι Monkey3, αν και ακόμα δεν τους έχω ακούσει εκτενώς. Μάλλον εγκρίνονται ΚΑΙ αυτοί…
Mermaid - Red Led or Death
Οι Mermaid μας ερχονται απο την Ισπανια και ροκαρουν ασχημα,μιλαμε για δισκαρα με επιρροες απο 70s Hard Rock και Stoner Rock με καποιες psych πινελιες και pop αισθητικη(μην σας ξενερωσει αυτο)
3 διαμαντια εχουν βγαλει απλα το Red Led or Death το εχω λιωσει παραπανω.
Κριμα που διελυσαν…
Don Fernando - The Banquet of…
Οι Αυστραλοι Don Fernando(χαζο ονομα)αντιγραφουν ομορφα τους Queens of the stone age,kyuss,fu manchu και Therapy και μας προσφερουν ενα καλο δισκακι με αρκετες ομορφες fuzz στιγμες
και τελος θα παρουσιασω 2 ΕΡ
Πρωτα τους Ολλανδους Barbarella με το πορωτικο-πιασαρικο Hard-Stoner rock του Neon City
Και τελος τους Firestone με το Stonebeliever
Οσοι γουσταρετε το Gravity X απο Truckfighters τοτε θα λατρεψετε αυτο το ΕΡ
Έχετε να προτείνετε καμιά καλή φετινή stoner κυκλοφορία?