Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

Τσεκαρε τους Ισπανους Arenna και το δισκο Beats of Olarizu

Οι οποίοι έχουν βγάλει και split με τους Truckfighters.
Ουσιαστικά οι Truckfighters προήλθαν από τους Firestone καθώς απ’ ό,τι βλέπω ο αρχικός κιθαρίστας των Truckfighters και ο τραγουδιστής τους έπαιζαν στους Firestone.

ετσι οπως τα λες ειναι φιλε φορκ,ο Oskar Cedermalm επαιζε κιθαρα στους Firestone και στους Truckfighters τραγουδαει και παιζει μπασο

Ωραίος! Ευχαριστώ. Άψογη κυκλοφορία. Τον λιώνω από χθες. Από τα καλύτερα του 2011. Το morning light από τα αγαπημένα μου τραγούδια για το 2011

Μια καλη φετινη κυκλοφορια μας ερχεται απο Γαλλια και απο τους Mars Red Sky με το ομωνυμο ντεπουτο τους.
7 συνθεσεις ταξιδιαρικες με μια ονειρικη ψυχεδελικη-space ατμοσφαιρα,φωνητικα βγαλμενα απο τα 60’ς(τα οποια δεν με τρελλαναν αλλα ουτε με χαλασαν) και με καποιες λιγες stoner στιγμες.
Πραγματικα ενας ομορφος δισκος που ακουγεται ευχαριστα

Strong reflection

Curse

Marble Sky

Γεια σε ολους σας και σαν νεος στο φορουμ να σας πω χιλια μπραβο γι’αυτο το φοβερο τοπικ…Ας βαλω κι εγω λοιπον ενα λιθαρακι στις μουσικες μας προτασεις…Ελπιζω να σας αρεσει.Μας ερχονται απο γερμανια…

Περιμένουμε και καινούριο δίσκο από Sungrazer, ο προηγούμενος ΓΑΜΗΣΕ. Ο τίτλος θα είναι “Mirador” και θα βγει στις 8 του Ιούλη

ένα teaser [I][U]εδώ[/U][/I]

Black Pyramid - Black Pyramid.
Δεν ημουν σιγουρος που να το ποσταρω. Αμερικανικη Stoner/Doom μπαντα. Nομιζω ταιριαζει καλυτερα εδω. Απ’οσο ξερω αυτο ειναι το μονο full length που εχουν και ειναι και γαμω τα δισκακια. Εχουν βγαλει και κατι singles πιο προσφατα και ενα compilation.
Λενε πολυ οι τυποι.

Γιεπ μπαντάρα,έχει ξαναποσταριστεί 100% και αυτή την περίοδο ηχογραφούν

Τεσσερα χρονια μετα το πολυ καλο ντεπουτο τους(Lazy), οι Πολωνοι επιστρεφουν με το νεο τους πονημα ονοματι ‘‘Favourite State of Mind’’.
Το ‘‘Lazy’’ ειχε πολλες kyuss επιρροες και ηταν πιο κοντα στο Stoner rock,το καινουργιο τους διαφερει λιγο απο το ντεπουτο.Εμπλουτισαν τον ηχο τους με punk-garage στοιχεια,αφησαν λιγο στην ακρη τους kyuss(αν και υπαρχουν kyuss αναφορες στο ‘‘This Time’’) και ελιωσαν δισκους των Hellacopters,Turbonegro και Mondo Generator.
Τα φωνητικα ειναι βρωμικα και δυνατα που σε σημεια θυμιζουν του Nick Olivieri.Ακομα υπαρχουν psychedelic-blues ομορφες στιγμες(?Apocalypse Blues?),καλυτερη παραγωγη, heavy κιθαρες και πιασαρικες μελωδιες.
Πραγματικα ενας ομορφος Ροκ δισκος

Απολαυστε τον στο myspace τους
http://www.myspace.com/elvisdeluxe

Βγήκε! :stuck_out_tongue:

Ό,τι πρέπει για λιώσιμο το καλοκαιράκι…

Και ναι είναι τέλειο. 4ο βράδυ σερί που τριπάρω με την πάρτη του…

Πολύ καλός δίσκος,σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα πραγματικά.Μου άρεσε το blues feeling που υπήρχε διάχυτο, η φωνή,η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο δίσκος.
Το mirador για μένα είναι το αγαπημένο μου απο το δίσκο.+ το 34 and more+ octo γαμώ

Εντωμεταξύ είναι η ιδέα μου ή κάθε κομμάτι (σχεδόν) αρχίζει με εισαγωγούλα απο τα drums :lol:

Οι The Satellite Circle το 2001 ντεπουταρουν με το καταπληκτικο ομωνυμο δισκο τους(την ιδια χρονια ειχαν κυκλοφορησει και ενα ΕΡ ονοματι ‘‘Way Beyond the Portal of the Bone White Rubber Sun’’) και μας προσφερουν ενα αλμπουμ που ροκαρει και μας παιρνει τα μυαλα.
Λεπτομερειες εδω
http://satellitecircle.com/the-pv-544s

Όντως, πολύ ιδιαίτερος δίσκος. Άρχισα να τον ακούω και υπάρχουν διάχυτα αρκετά psychedelic/space στοιχεία, ότι πρέπει για καλοκαιριάτικο κάψιμο (και όχι μόνο). Μπράβο στους Ολλανδούς, καλή και δύσκολη δημιουργία.

Oι The Pharaohs είναι ένα τριμελές αμερικάνικο συγκρότημα από το Kutztown της Πενσυλβάνια και φέτος κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο The Black Throne.

[SPOILER][/SPOILER]

Είναι ορχηστρική μπάντα και δεν έχουν καθόλου φωνητικά, όπως δηλαδή κάποιες κυκλοφορίες των Karma to Burn. Παίζουν ένα κάπως βαρύ stoner, αποκλίνουν πάντως καθώς σε κάποια κομμάτια παρουσιάζουν ψυχεδελικές προεκτάσεις και πειραματισμούς. Μάλιστα, το Experiment 1 αποτελεί στην ουσία ένα συνεχές υπνωτιστικό ψυχο-τζαμάρισμα, ότι πρέπει για βραδινό κάψιμο.

Experiment 1:

Eric the Red:

Mosquito:

Μάλιστα στο site τους μπορείτε να ακούσετε το Experiment 1, αλλά και να το κατεβάσετε.
http://www.thepharaohsblackthrone.bandvista.com/

Los Disidentes Del Sucio Motel - Soundtrack From the Motion Picture

Οι Los Disidentes Del Sucio Motel απο την Γαλλια υπαρχουν απο το 2005 και εχουν κυκλοφορησει εκτος απο το Soundtrack From the Motion Picture(2010)και καποια EP’s.

Stoner Rock+Hard Rock+RocknRoll=Los Disidentes Del Sucio Motel
Επιρροες κυριως απο Kyuss, QOTSA,Eagles of death metal,Monster Magnet και Motorhead.
Καλα φωνητικα με δυνατα ριφς,southern στοιχεια,fuzzy στιγμες και πιασαρικες μελωδιες.

http://www.myspace.com/losdisidentesdelsuciomotel

έχουμε και καινούριο Atomic Bitchwax ε.
δεν το έχω ακούσει ακόμα αν και το κατέβασα.

περιγραφή γνωστού στονερομπλόγκ, που με έψησε με την μία:

“The only thing you need to know about this beauty: 1 song, 50 riffs, 42 minutes.”

διαφορετικό από το προηγούμενο με φαίνεται πως θα είναι.
θα επανέλθω για να επιβεβαιώσω

Ουτε εγω εχω προλαβει να το ακουσω αν και ειναι καιρο στη λιστα μου για να το τσεκαρω.
Το προηγουμενο τους ηταν μουφιτσα και για το καινουργιο εχω διαβασει καλες κριτικες.Θα επανελθω μολις το τσεκαρω κι εγω

Μέτριο. Έχει μερικά πολύ καλά θέματα και μερικά ριφς θερίζουν αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερες αδύναμες στιγμές και τελικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια καλή μετριότητα.