Τα μελη της μπαντας ειναι
Tina Grath (vocals)
Danny Haneberg (guitar)
Frank Stasi (bass)
Jurgen Wagner (drums)
Η μουσικη τους(ακομα και η παραγωγη τους) θυμιζει αρκετα Kyuss και Fu Manchu και η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν γυναικεια φωνητικα.
Τα φωνητικα της Tina Grath δεν ειναι ασχημα(προσωπικα δεν τρελαθηκα κιολας) αλλα σιγουρα οι συνθεσεις θα ικανοποιησουν τους φιλους του ειδους.
Να σας ενημερωσω οτι οι koyen ειναι η συνεχεια των Reeder οπου προλαβαν και εβγαλαν ενα ΕΡ(The Silver Soil το 2002)
Καλό είναι μωρέ, αλλά γενικά αυτή η φάση με τις Kyuss αντιγραφές έχει κουράσει. Και δεν το λέω μόνο για τους συγκεκριμένους, αλλά είναι πολλές μπάντες τις σειράς εκεί έξω που παίζουν έτσι.
Στο μεταξύ διάβασα το σχόλιο του Keyser για το TAB, με ξενέρωσε, και ακόμα να το ακούσω.
Δεν εχεις αδικο ιγκνοραντ.Πολλες μπαντες τωρα πια δεν πρωτοτυπουν και δεν προχωρανε μπροστα τη μουσικη τους και ειδκα στη Stoner μουσικη που ειναι δυσκολο να χωρεσουν και πολλοι πειραματισμοι.Γι αυτο και ακουμε πολλες αντιγραφες,καποιες ειναι εκνευριστιστικες και καποιες αλλες ακουγονται ευχαριστα
Δεν θυμαμαι αν τους εχω ξαναπροτεινει αλλα και να το εχω κανει σιγουρα παει πολυς καιρος.
Μιλαω για τους Cowboys & Aliens. Ειχαν σταματησει αλλα φετος επεστρεψαν με το Sandpaper Blues Knock Out το οποιο ομως δεν το εχω ακουσει.
Μπορει και να μην εχει κυκλοφορησει και ακομα αλλα αν καποιος το εχει βρει ας μου στειλει π.μ.
Περασαν και 6 χρονια απο το Language of Superstars!
Απλα τους θυμηθηκα σημερα και οριστε και δυο - τρια δειγματακια. Η διασκευη στο Sharp Dressed Man τα σπαει!!!
Δε ξέρω άμα το 'χει ποστάρει κανας άλλος αλλά η αναζήτηση δεν βρήκε τίποτα… Λοιπόν εδώ έχουμε τους [B]Aver[/B] από την Αυστραλία που παίζουν ψυχεδελοστονερ και βγάλανε τούτο το ωραίο δισκάκι φέτος.
Μπορείτε να τον κατεβάσετε απ’ το facebook έχουν λινκ.
Το 1999 δημιουργηθηκαν οι Greenhouse Effect εχοντας στο ενεργητικο τους 2 δισκους(2001 - Blast Shield Down και 2004 - Total Sonic Fuzzdom) και ενα ΕΡ(2008 - Ants in the Afterbirth).
Μιλαμε γα ενα δυνατο stoner-heavy rock συγκροτημα.
τσεκαρετε εδω http://www.youtube.com/watch?v=gaQxfj6iBqA
Να αναφερω την πολυ καλη δουλεια που εχει κανει στις κιθαρες ο Eric ‘Lando’ Hagen(κανει και τα φωνητικα) ο οποιος το 2008 δημιουργησε τους τρομερους White Witch Canyon(http://www.myspace.com/whitewitchcanyon)
Οι [B]Causa Sui[/B] μετά την εκπληκτική τριλογία των Summer Sessions μας υπνωτίζουν και μας τριπάρουν με το free rock τους. Αυτές είναι οι δύο τελευταίες δουλειές των δανών: