Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

Οι ''Blood Island…" τα σπανε μπολικο. Αρκετα καλος δισκος indeed…

Δισκαρα!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ:!:

Μιλαμε τεραστια και αδικημενη μπαντα ε:!: Και πλακα πλακα το δευτερο ειναι το μονο που δεν εχω ακουσει απο δαυτους. Πρωτο & τριτο κατεδαφιζουν αβερτα, ειδικα το τρίτο. Το ειχα προτεινει και στις πρωτες σελιδες του τοπικ “Δισκαρες που Προτεινετε κτλ”

Φοβερη μπαντα ολα τα δισκακια τους ειναι τρομερα απλα το ΙΙ νιωθω οτι ειναι το καλυτερο τους,πραγματικα ηταν παρα πολυ αδικημενη μπαντα,κριμα γιατι οτι εβγαλαν αξιζε με χιλια να ανγνωριστει ακομα και το λαιβ τουσ ειναι φοβερο…πραγματικο διαμαντι αυτη η μπαντα…

Υποθετω πως εννοεις ετουτο:

Το οποιο οντως κοβει ασχημα. Παραξενο παντως, δε το χω βρει καπου για αγορα.

ναι αυτο εννοω και θα το βρεις μονο μεσω ιντερνετ
http://www.lionmetal.de/index.php?c=vtsuche&PHPSESSID=689d68190cc3ad04c7c6cf70
θα υπαρχουν και σε αλλα σαιτ λογικα με ον λαιν στορ
εαν θελεις πες μου μηπως βρω και αλλα σαιτ να σου προτεινω

Ώπα, είναι και Φινλανδοί :!:

Μου κινήσατε την περιέργεια, θα τους ψάξω αύριο-μεθαύριο που θα επανέρθει το ADSL! :slight_smile:

Ποσο καιρο θαμμενο…

There’s no shoulder to cry on when you have no shame
There’s no finger to point when you are to blame

Επος…

:bow2: :bow2: :bow2:

Και εna παρα πολυ καλο δισκακι το οποιο κυκλοφορησε το 2005 ειναι απο τους Gonzalez με το δισκο Torero

και εδω θα βρειτε καποιες πληροφοριες για το συγκροτημα http://www.buzzville.be/main/bands/Gonzalez/index.php

Ωραία εταιρεία η Buzzville, από αυτήν είχα ακούσει και Generous Maria και διάφορα άλλα καλούδια στην διπλή συλλογή που είχε κυκλοφορήσει πριν 2 χρονάκια. Πάντως πολύ καλό το δεύτερο των down, αλλά το πρώτο είναι απλά άπιαστο.

Οτι εχουν βγαλει οι Down ειναι παρα πολυ καλο απλα οντως το πρωτο ειναι απιαστο
τωρα για την εταιρια Buzzville εχει παρα πολυ καλα συγκροτιματακια τα οποια ειναι:
Artimus Pyledriver
Cabron
Cortez
Cowboys & Aliens
Generous Maria
Gonzalez
Mezzanine
Monkey3
The SemiTones
Sengir
Sideburn
Tim’s Favourite
πανω κατω ολα αυτα τα γκρουπακια εχουν αξιολογο υλικο(προσωπικα Artimus Pyledriver,Cabron,
Cortez,Cowboys & Aliens,Generous Maria,Gonzalez,Mezzanine,Monkey3,Sideburn)

Και μια δισκαρα απο το παρελθον(1970)

Psychedelic Rock τα παληκαρια απο την γερμανια Amon Duul II - Yeti
ασχετο αλλα εψαχνα thread με δισκαρες που κυκλοφορησαν τισ δεκατιες 60’ς και 70’ς αλλα δεν εβρισκα.μηπως δεν εψαξα καλα η’ οντως δεν υπαρχει(αμα ειναι να ανοιξουμε ενα):smiley:

Καλά μιλάμε το thread αυτό είναι χρυσάφι. Τσέκαρα τους Kingston Wall που αναφέρθηκαν πιο πάνω και έπαθα πλάκα. Τα σέβη μου guys.

Οι Kingston Wall που λες ειναι αρκετα respect ονομα για τη Φιλανδικη σκηνη. Αν δε κανω λαθος, μεχρι και οι Amorphis τους εχουν διασκευασει.

Παρολα αυτα, δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστοι παραεξω (εως καθολου) μιας και τ’ album τους δεν ετυχαν σωστης ‘‘μεταχειρισης’’. Εχω τα δυο απο αυτα, εκδοσεις της Zen Garden records… χ$%$ μεσα δηλαδη…

Και πλακα - πλακα, Φιλανδος μου τους προτεινε εξ αρχης…

αυτούς εδώ τους είχε αναφέρει κάποτε ένας χρήστης και μιας που έβαλα να το ξανακούσω, ας πω δυο λόγια, αφού πρόκειται για αξιόλογη μπάντα. samavayo λέγονται, απ’ τη γερμανία προέρχονται και έχουν μέχρι στιγμής 3 κυκλοφορίες (αν δεν κάνω κάποιο λάθος). το αποπάνω είναι το εξώφυλλο της τρίτης κυκλοφορίας τους (πρώτο full length), ονόματι “death.march.melodies!”. εξαιρετικός δίσκος κατά τη γνώμη μου, με ηχητική ποικιλία, έχει ως βάση το stoner βέβαια (βλ. kyuss, unida κ.λπ.), αλλά την ψάχνουν γενικά με τον ήχο και τις συνθέσεις τους, οπότε θα ακούσετε και κάποια ντουμορίφς, κάποιες πάνκικες ταχύτητες, ακόμα και κάποιες επιρροές από τουλ. έχει και τα ψυχεδελοσημεία του ως κερασάκι και γενικά πολύ ωραία πράγματα. α, και γαμάτα φωνητικά. τα δυο προηγούμενα (“131”, “Songs FroM The Drop Outs”) είναι επίσης αξιόλογα, αλλά για μένα κάθε κυκλοφορία τους είναι βελτιωμένη συγκριτικά με την προηγούμενη, πράγμα εξαιρετικό βεβαιώς βεβαίως. μέσα στον μάρτιο είναι να κυκλοφορήσουν ακόμα ένα ep, νομίζω “fuel” θα λέγεται, το οποίο θα ακολουθήσει και ολοκληρωμένος δίσκος. αναμένουμε.

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Και κάτι περσινό από Αγγλία, που είναι περισσότερο heavy rock, σα να τζαμάρουν οι Sabbath με τους Down, ή καλύτερα ο δίσκος που δεν έβγαλαν πέρυσι οι Sheavy.

Cavalar - “As a Metal of Fact”,
δίσκαρος!
[/SIZE][/FONT]

Πάντως είναι απίστευτο γκρουπ και κρίμα που δεν έχουν ακουστεί καθόλου.

Λοιπόν θα προτείνω κι εγώ κάτι αρκετά καλό. Λέγονται Hangnail και είναι (ήταν?) στην Rise Above, οπότε προφανώς πρόκειται για ανακάλυψη του Lee Dorian. Έχουν δυνατές stonero-στιγμές.

Ten Days Before Summer

Clouds In The Head

Το πρώτο μάλλον μου αρέσει περισσότερο, το εναρκτήριο κομμάτι τα σπάει απίστευτα. Αξιοσημείωτο στο 2ο είναι οτι τραγουδάει μερικές στροφές στο That There Soul ο Ben Ward των Orange Goblin.

Πραγματικα χαιρομαι που βρισκομαι σε αυτο το φορουμ=D> =D> =D> (τα σπαει ο δισκος)

Παρτε μια γευση απο τους φοβερους Hangnail