Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

χμμμμ. ήθελα να γράψω για τους Ufomammut (it) αλλά το πράττετε ήδη στο τόπικ των εφετινών κυκλοφοριών. Οπότε θα ασχολήθω με κάποιους άλλους κύριους λιγότερο γνωστούς ίσως…

Tarantula hawk (us)

Ένα instrumental ψυχεδελικό progressive group το οποίο συνδυάζει all the essential elements of
early Pink Floyd, Man Is The Bastard and
King Crimson with a new-school black metal sensibility, όπως λέει χαρακτηριστικά και στο site της neurot recordings.

links

http://www.neurotrecordings.com/artists/tarantula-hawk/index.aspx

http://www.lifeisabuse.com/tarantula_hawk/index.html

http://www.tarantulahawk.org/ (στην καρτέλα media θα γίνετε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι :slight_smile: )

Ωπ! Ωραιος. Τρελο καψιμο οι Tarantula Hawk, ειδικα το δευτερο. Ειχα (καποτε) γραψει και κειμενο για δαυτους…

Επισης, εδω και 4 χρονια γραφει στο site: "Tarantula Hawk is currently writing their third album. Please be patient’’. Τετοια υπομονη μεγαλε, ουτε ο Ιωβ δε την εχει…:lol:

Και εγω ακομα αυτο περιμενω…και οντως το δευτερο ειναι τρελο καψιμο

Άκουσα 1 τραγούδι από τούτο, το Blind Eye και όπως λέει και ο τίτλος είναι αρκετά μέταλ. Άσε που στα τελειώματα η χρειά θύμιζε Rob! Σίγουρα ταιριάζει στο stoner rock?

Πάντως μοιάζει να τα σπάει άσχημα, θα το ακούσω όλο σύντομα :thumbup:

[QUOTE=potofgold;331332][FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]είναι περισσότερο heavy rock, σα να τζαμάρουν οι Sabbath με τους Down
Οπως το χαρακτηρισε ο potofgold,τετοιο στυλ παιζουν ακριβως και ειναι κοντα στο μουσικο θεμα του τοπικ(ειναι και δισκαρος8)

Ολα τα λεφτα Psychedelic Rock για αυτους που γουσταρουν μονο instrumental,ειναι side-project απο μελη των
Eyehategod, Down και Crowbar
παρτε μια γευση απο δω

Πόσο ΔΙΣΚΑΡΑ είναι το ΙΙ 8O 8O 8O

Μιλάμε έχω πάθει πλάκα!! Ε ο κιθαρίστας είναι των Audrey Horne και ο μπασίστας ex-Audrey Horne τπτ δεν είναι τυχαίο!!

Μιλάμε απίστευτος!! Ο χρόνος θα δείξει αν θα “μεγαλώσει” μέσα μου ο δίσκος όπως των προαναφερθέντων ή αν θα μείνει στάσιμος. Αν και μάλλον προς το πρώτο το πάνε8)

To Sahg II ειναι δυνατο αλμπουμ.Μαρεσει τρελα και το ακουω πολυ συχνα.

Συμφωνω και εγω για Sahg…
και ενα περσινο πολυ καλο δισκακι Mother Misery - All Eyes On You
συμφωνω με την κριτικη του σαιτ
http://www.rocking.gr/review1652.php

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Το νέο δισκίο των Witch - “Paralyzed”, πως σου ακούγεται φίλε the void? Ψιλοαπογοητεύτηκα :-k [/SIZE][/FONT]

Δεν το εχω ακουσει παρα πολυ καλα για να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη,το ομωνυμο απο τα πρωτα ακουσματα με ειχε κερδισει ενω το paralyzed δεν με κερδισε.Εχει καποια (απλα)καλα κομματια(ειναι πιο fuzz,dark τραγουδια με αρκετες επιρροες απο Neil Young)αλλα δεν με εντυπωσιασε ο δισκος,νιωθω οτι κινειται στην μετριοτητα φιλε potofgold…
Οσοι δεν γνωριζουν τους Witch ασ ακουσουν το ομωνυμο δισκο τους(αξιζει)…

Ειδα οτι ειχα καιρο να τα πρηξω και σ’ αυτο το τοπικ 8)
Πω ρε σεις, τι βλεπω για gonzalez και witch;;;; Αυτα ειναι!!! Ειδα αρκετα που δεν ηξερα και θα τα ψαξω…
Το λεπον…Για sons of otis ,che και alabama thunderpussy μιλησαμε καθολου;;

Alabama Thunderpussy - River city revival

Sons of otis - Temple Ball

Che - Sound of liberation

Παιχτε μπαλα. Μ’ αρεσουν πολυ και οι 3 δισκοι αλλα εχω μια μικρη αδυναμια στον τριτο…

Θυμάμαι όταν είχα αγοράσει το Che , είχα διαβάσει και μια κριτική σε περιοδικό που του έβαζε 7 και έβριζα :smiley:
Από τους πιο χαλαρούς και cool δίσκους που έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου και πραγματικά κορυφαίο line-up.

Είναι πράγματι πολύ καλό. Μου άρεσε και εμένα πολύ. Ένας φίλος που μου έβαλε να το ακούσω άρχισε να μου λέει κάτι για μέλη των immortal :-s και δεν ξέρω τι άλλο, και πάνω που αναρωτιόμουν γιατί εμπιμένει να το ακούσω με πλάκωσε η σεβεντίλα και η ψυχεδέλεια και κατάλαβα… :smiley: 8)

Με μέλη των Gorgoroth βασικά! :stuck_out_tongue:

1. Δεν έχω σχέση με τη συγκεκριμένη σκηνή, δεν παρακολουθώ…

Αλλά αυτό εδώ μου έκανε εντύπωση! Πολύ καλό!

Και το Ι έτσι είναι;

Ακουσε αυτη την κομματαρα ειναι απο το ‘‘Ι’’ και θα καταλαβεις φιλε Mule…(παλαιοτερο ποστ απο τον Angmar)

Το Ι πάντως δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Το ΙΙ όμως είναι απίστευτο.

Αυτά είναι! Ακούω τα ίδια με Nihilist!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

To καινούριο The Sword το άκουσε κανείς?

Που;πως;ποτε; 8O