Μπορείς να το ακούσεις ολόκληρο εδώ
Λολ, τοσο απλο. Ευχαριστω μαν. Οταν τ’ ακουσω θα ποσταρω γνωμη. Μπορει να βρω και κανα λινκ να το κατεβασω. Αν κι εχω ακουσει καλυτερα συγκροτηματα απο τους sword. Τα ριφ μοιαζουν πολυ αλλα εχουν κατι γαμ@τες εμπνευσεις.
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Ναι και μπορώ να πω με σιγουριά πλέον πως μ’ αρέσει περισσότερο από το πρώτο. Ίδιο στυλ είναι, αλλά έχει κάτι το απροσδιόριστο που μου έκανε το παραπάνω κλικ.
[/SIZE][/FONT]
Λοιπον ακουσα κι εγω καποια κομματια που εχουν στο myspace τους… Πολυ ωραια. Ιδια πραγματακια με τα προηγουμενα-δεν ξεφυγαν δηλαδη αλλα καλυτερα μπορω να πω. To ακουω παλι τωρα που γραφω…
Δεν ξερω αν αναφερθηκε ο παρακατω δισκος αλλα παρτε και λιωστε…(ο μεγαλος spice απο spiritual beggars)
Spice and Rj Band - The Will
Καλά τρελή δισκάρα το απο πάνω. Όμως δεν θα κρατηθώ και θα πω το εξής…ό,τι και να βγάλει ο Spice, ό,τι και να βγάλουν οι Beggars, τίποτα δεν θα φτάσει εκείνες τις 3 θεϊκές δισκάρες Spiritual Beggars - Mantra III - Ad Astra. Τέλος.
Εκτός και αν επιστρέψει ο Spice εκεί που ανήκει…
λοιπον…αν θελετε ακουστε και μια ακομη θεσσαλονικια μπαντα που χει λιωσει στα ποτα κ τα τσιγαρα και παιζει παλιο καλο Stoner.(δεν κανω προωθηση…μια ακομα μπαντα ειναι οπως ολες.φιλαρακι ο ντραμερ.)
@witchfinder: μιλα ελευθερα δεν σε παρεξηγουν :Ρ συμφωνω περι ad astra. Αλλα αν επρεπε να ξεχωρισω εναν δισκο θα ελεγα- με δυσκολια - on fire. Χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο…
@camelspotter: πολυ καλοι!καθαρο stoner, παντα τετοια ν’ ακουμε.
τι σχεση εχουν οι the sword με το stoner???
Mr.Plow - Asteroid 25399
Καθαροαιμο stoner-desert
(συγνωμη για το λαθος πριν,καταλαθος πατησα submit και εφυγε κενο #-o
κι ομως εχουν σχεση,τα παληκαρια παιζουν heavy-doom-stoner…και στους 2 δισκους δειχνουν επιρροες απο στονερ συγκροτηματα(και εαν δεις οσουσ δισκους εχουν προτεινει εδω τα παιδια δεν ειναι ολα καθαροαιμα στονερ αλλα εχουν σχεση(μεγαλη)με τη στονερ μουσικη…αν και ποτε δεν μου αρεσαν οι ταμπελες(ασχετο,απλα επισυμανση)
και αυτο ισχιει και σε αλλα ειδη μουσικης(να μπασταρδεουν και να βαζουν στο μιξερ πολλα ειδη)
απλα πολυ ευκολα γινεται μπασταρδεμα με τα ειδη(stoner-doom-drone-sludge-post κτλ…)
παντα φιλικα…
Και για να μην ξεχνάμε την ελληνική σκηνή, σήμερα γιορτάζουν οι Planet Of zeus στο mO Better στα εξάρχεια. Ο δίσκος τους “11 the hard way” κυκλοφορεί από την casket records και αξίζει να τον ακούσετε όσοι γουστάρετε το είδος. Cheers8)
Σωστος ο zouglau,παρα πολυ καλο συγκροτημα και πραγματικα αξιζει…
Ακομα παρα πολυ καλα ελληνικα ειναι οι 1000Mods,Bull Doza,EngineV,Vibratore Bizarro,YELLOW DEVIL SAUCE,lord 13,low stone nothing,ludmila,mahakala,noiselust και αλλα πολλα(πρεπει να στηριζουμε και την ελληνικη σκηνη γιατι εχει καποια πολυ αξιολογα συγκροτηματα)
Ποιοι είναι οι low stone nothing και τι παίζουν? Πρώτη φορά τους ακούω. Για δώσε πληροφορίες άνθρωπε!
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Να αναφέρω επίσης και τους[SIZE=“3”] Routes[/SIZE] από τη Χαλκίδα που σήμερα κι αυτοί κάνουν το release party τους[/SIZE][/FONT]
signal ειδικα στις κιθαρες η stoner επιροη φαινεται ολοκαθαρα πιστευω. Αν και οπως ειπε o thevoid βλεπουμε πολλα μπασταρδεματα, οποτε. Αλλα δεν γινεται- εσυ αν θα τους ακουγες χωρις να ξερεις τιποτα γι’ αυτους δεν θα ελεγες οτι stonerιζουν εντονα;
oι planet of zeus εχουν πολυ καλο ντραμερ και γενικα τα σπανε! Τους ειχα πετυχει προς το τελος στους hermano που τους ανοιγαν… δεν εχω ακουσει τον δισκο βεβαια… ειδωμεν.
Παντως οτι ετυχε ν’ ακουσω απο ελληνικη stoner ηταν πολυ καλο. Και ειδικα αν σκεφτουμε απο που προερχονται τα μεγαλα stoner rock ονοματα και τα συγκρινουμε μ’ εδω περα… Ισως φταιει η δομη των κομματιων… ειναι καπως απαντητικα τα stoner κι ετσι βγαινουν ανετα σ’ ενα τετοιο περιβαλλον (μην με κραξετε αν δεν ειναι σωστη η παρατηρηση, σας παρακαλω- ετσι το βλεπω :Ρ)
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Από μικρό κι από τρελό -λένε- μαθαίνεις την αλήθεια
Για Planet of Zeus, ελπίζω να διαβάσεις σύντομα…[/SIZE][/FONT]
Οτι μπορουμε κανουμε :Ρ
Αυτο περι διαβασματος δεν το πιασα… #-o
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Έχε λίγη υπομονή…8) [/SIZE][/FONT]
Οκ… ο,τι πεις :Ρ
Και συνεχιζω - μιας και πιασαμε τις ελληνικες μπαντες… Για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ side fx των nightstalker τι γνωμη εχετε; Εγω προσωπικα εχω τυψεις αν δεν το ακουσω ολο.