Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

Δισκάρα μέγιστη. Και μόνο το Trigger Happy να είχε μέσα πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ακόμα πιο μέγιστο (τρισμέγιστο?:stuck_out_tongue: ) είναι το Use βέβαια. Τι να λέμε τώρα, οι Nightstalker είναι μέσα στα κορυφαία stoner-heavy rock groups παγκοσμίως για μένα.

***Καθυστερημένη απάντηση σε αυτό που είπες πιο πάνω για Beggars: Δεν είναι κακό το On Fire, ίσα ίσα, απλά μου φαίνεται πολύ λίγο σε σχέση με τα προηγούμενα 3 (ειδικά το Mantra III που είναι το αγαπημένο μου, κομμάτια σαν το Euphoria και το Lack Of Prozac δεν γράφονται κάθε μέρα). Και βέβαια πιστεύω οτι σε αυτό η φυγή του Spice έχει παίξει καταλυτικό ρόλο. Έχει χαθεί η βρωμιά και η αλητεία τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους. Λες και οι Beggars μετατράπηκαν απο rock n’ roll δυναμίτη σε άλλο ένα τυπικό heavy metal group.

What your name is και keep knockin’, με δουλευεις; :Ρ Ο καλυτερος δισκος τους και απο τους καλυτερους stoner δισκους γενικα. Ειναι τρελη πορωση.

Ισχυει αυτο που λες αλλα δεν μπορω να μην συνεχισω να τους παραδεχομαι οσο πιο καθαρο stoner το κανει η αλητεια και η βρωμια.
+1 για το euphoria - με τρελαινει.

δεκτον οτι υπαρχουν καποιες λιγες stoner επιρροες
αλλα ξεχνατε μαλλον οτι προυπειρχε μουσικη και πριν το stoner.

απο το myspace τους
"
Before forging the blade, the swordsmiths underwent fasting and ritual purification. They then worked at their anvils in white clothes, like the robes of the priests. Their efforts were well rewarded. The final result was a blade of unparalleled craftsmanship. Its edge is made of metal so hard that it holds a razor sharpness even after repeated use in battle. "

αμα ειναι αυτη περιγραφη για μπαντα που εχει σχεση με το stoner τοτε να αναθεωρησουμε μερικα πραγματα!

η βαση τους ειναι το metal
ακουστικη εισαγωγη
μεταλ ριφς
σολο
ταχυτητες
φανταστικη στιχουργια
maiden,sabbath,trouble,metallica,led zeppelin,70s metal
αυτα βλεπω προσωπικα εγω

Γι αυτο εγραψα φιλε μου οτι παιζουν heavy-doom-stoner…και η σειρα δεν ειναι τυχαια…και κατι ακομα και το ξαναλεω μην κολλαμε σε ταμπελες…ασ κολλαμε αν ειναι καλη μουσικη για τα αυτια μας…και ασ παιζουν power stoner με χορευτικα θωδη…

ναι βρε παιδι μου
δεν κολλαμε στις ταμπελες

αλλα με μια τετοια λογικη
εδω θα μπορουσαμε να βαλουμε απειρες μπαντες απο hardcore μεχρι doom επειδη εχουν stoner επιρροες

και μετα θα χαθει ο μπουσουλας

εγω προτεινω και οπως βλεπω ολοι εδω μεσα δισκους που μπορει να ακουσει ενας στονερας…

Νταξ θα μπορούσαμε να λέμε σ αυτό το θρεντ και για τους High On Fire.

Ή τους Sahg θα μπορόυσαμε να τους αναφέρουμε στο Doom θρεντ.

Η κατηγοριοποίηση δεν είναι αυστηρή και γίνεται καθαρά για χρηστικούς σκοπούς

οκ

οπωτε μπορουμε να προτεινουμε και τους

keelhaul
mastodon
crowbar
alabama thunderpussy
corrosion of conformity
pantera
down
black sabbath
trouble
celestial season
isis
cult of luna
pelican
callisto
eyehategod
kylesa
soilent green
lair of the minotaur
baroness
karma to burn

Καταλαβαινω πως το εννοεις αλλα πιστευω πως ο,τι μπηκε εδω περα που δεν ειναι καθαρο stoner μπορεσε να μπει γιατι αποτελει εξαιρεση λογω ηχου κτλ… Στους sword πχ φαινονται εντονα οι επιροες ενω σε καποιους αλλους που ναι μεν εχουν επιροες μπορει να μην φαινοταν τοσο. Και παλι σκεψου αυτο: με τοσα διαφορετικα “πραγματακια” οι sword που θα μπορουσαν να μπουν; στο σουβλακομεταλ επειδη ειναι μονοι τους;

σωστος…και εαν δεις στο σαιτ stonerrock,τα συγκροτηματα που προτεινες ειναι ψηλα στις λιστες τους…αυτο προσπαθουσα να σου εξηγησω…

οκ

οπωτε καλυτερα να αλλαχθει το τοπικ σε heavy\doom\southern\stoner metal\rock κυκλοφοριες

εαν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα να το αλλαξουμε φιλε,ετσι κι αλλοιως αυτο που μας ενδιαφερει ολους εδω ειναι η καλη μουσικη και οχι οι ταμπελες και εγω θα συνεχισω να προτεινω δισκους που εχουν συγγενεια με την στονερ μουσικη,και οσοι εχουν προτεινει μεχρι τωρα δισκους αρκετα δεν ειναι καθαροαιμα στονερ(μιας και κολλησαμε μονο στους sword)…
προτιμω να λεμε αποψεις για δισκους παρα να ασχολουμαστε με το εαν ειναι λιγο η’ πολυ στονερ ο καθε δισκος…

ok man

Απο την Σουηδια αυτη η πολυ καλη μπαντα,εχουν πολλα στοιχεια απο τα 70’ς,heavy rock,με acid τζουρες και psychedelic ατμοσφαιρα…

thevoid, παρα πολυ ωραιοι οι κυριοι… δεν τους ηξερα και ακουσα καποια κομματια στο myspace τους. Mακαρι να βρω το cd να περιπλανιεται στο internet αλλιως φυγαμε για rhythm records :wink:
Και για να μην ξεχνιομαστε… πολυ καλοι πολυ καλοι :Ρ Αρκετα ψυχεδελικοι θα ελεγα.

Οντως παρα πολυ καλοι,παρατηρησα οτι στο myspace τους λειπει και το φοβερο κομματι που λεγεται ''Vega"…
ακομα ενα φοβερο psychedelic συγκροτημα απο την γερμανια ειναι οι Spaceship Landing και το ομωνυμο δισκακι τους που κυκλοφορησε το 2006

Περασα μια βολτιτσα λοιπον χθες απο rhythm αλλα τιποτα. Πηρα το καινουριο των sword ομως και το spine of god των monster magnet που δεν μπορουσα να το βρω. Νταξει για monster magnet δεν σχολιαζω, τα ξερουμε… :wink: Ολοκληρωμενα τωρα ο δισκος των sword ειναι στανταρ καλυτερος απο τον προηγουμενο… Αξιζει να τον εχετε (και να τον ακουτε φυσικα :Ρ). Αυτα.

ΩΠΑ.

Αυτοι εχουν αναφερθει;

http://www.myspace.com/bloodofthesun

Νταξ. Για τσεκαρετε μια το “Death Ride”.

και να εχουν αναφερθει δεν μας ενδιαφερει,μας ενδιαφερει οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο συγκροτημα…σωστος ο angmar

Τους ξανακουω τωρα.

Εν το μεταξυ δε πρεπει να χουν hammond, αλλα κατι παρομοιο. Ρε, τα σπανε ασχημα! Τι groove ειναι αυτο!

Βλεπω τον Pot (σε περιπτωση που δεν εχει τσεκαρει ακομα) να παθαινει χοντρο τραμπακουλο.