Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

και το ομωνυμο(2005) και το In Blood We Rock(2007) ειναι παρα πολυ καλα δισκακια και απο τα λιγα κομματια που εχω ακουσει απο το καινουργιο τους τα σπαει οντως…
παμε και σε ενα αλλο καθαροαιμο στονερ τους Ponamero Sundown(Σουηδια),παρτε μια γευση απο δω

Ακομα ενα φοβερο σουηδικο στονερ συγκροτημα που τα σπαει ειναι οι Blowback

γαμω τα avatar!

Core - The Hustle Is On

Το 1999 κυκλοφορησε ο δισκος,εχουν ακομα αλλη μια κυκλοφορια το Revival(1996)…απλα προσωπικα θεωρω καλυτερο το The Hustle Is On.
ακομα τσεκαρετε τους ιταλους That’s All Folks με 2 δισκακια ‘‘Soma…3rd Way to Zion’’(2000) και ‘‘Psyche As One of the Fine Arts’’(2002) και παιζουν psychedelic, stoner rock
και τελευταιο τους Terraplane και το δισκο Into the Unknown

Εχουμε καινουργιες κυκλοφοριες απο siena root και the atomic bitchwax,οποιος εχει ακουσει ασ πει γνωμες(εγω δεν εχω προλαβει ακομα να τα ακουσω)

Tενκιου!:smiley:

Μολις τωρα το μαθαινω… Μπες στο myspace, εχουν κομματι απο το καινουριο αλμπουν. Λεγεται 4. Ελπιζω να μην ειναι το καλυτερο τους.

Βασικα τα χω και τα 2 δισκακια απλα δεν τα εχω ακουσει ακομα(αχ να χαμε περισσοτερο ελευθερο χρονο)τελοσπαντον αν τα ακουσεις πες καμια γνωμη εδω(εγω μαλλον θα αργησω)

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ακούσει το καινούργιο album των ufomammut - “Idolum” Μπορεί να το κάνει εδώ:

Οι τύποι είναι απλά θεοί, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαίου

Loipon guys,
Xairomai pou anakalipsa ena tetoio thread
I stoner mousiki einai pantou…
G mena mia apo tis kaliteres mpantes einai oi acid king

To mono pou exo n protino g to sigekrimeno post einai tous diskous pou leme n tous anevazoume s ena rapidshare prokeimenou n tous antallazoume…Dioti kati mpantes opos asg kai positiva pou t spane oute kan tis iksera kai oute kan tis vrisko…

Etsi loipon g n kano mia kali arxi sas paraxoro ton teleutaio disko ton Ufomammut me titlo Idolum

Ufommamut - Idolum (2008)

http://rapidshare.com/files/111020046/2008_-_Ufomammut_-_Idolum.rar

οκ…
Εκανα ενα ποσταρισμα …
Διαγραφτικε
σας παραχωρω τ δυο λινκ γ ν βρειτε καποια πραγματα

http://www.warezakias.info/index.php?showtopic=43891

κ

http://www.warezakias.info/index.php?showtopic=57529

ειμαι και γω φαν της stoner
στο προηγουμενο ποστ μου σας παραχορουσα το ψδ των ufomammut το οποιο θα το βρειτε εκει

τελος τσεκαρετε την υπερμπαντα across tundras

Κομματακι δυσκολο γιατι δεν τα βρισκω στο νετ και γιατι τα money τελειωσαν. Ειδωμεν…

3 full length δεν ειχαν εως τωρα; Γενικα δε τους εχω πολυψαξει, ενα αλμπουμ που χα ακουσει (το ΙΙ νομιζω) εδειχνε αρκετα κομπλε αλλα καπου χαθηκε στον περασμα του χρονου…

Αν τυχον βρω και το CD θα επανελθω.

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Η επιστροφή του γκουρού της ερήμου είναι γεγονός!

Brant Bjork - “Punk Rock Guilt”[/SIZE][/FONT]

δεν το εχω ακουσει ακομα φιλε,πες καμια γνωμη για το δισκο εδω(αν και οτι εχει βγαλει ειναι παραπανω απο αξιολογο)…

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Συνεχίζει την παράδοση του να μην κυκλοφορεί μετριότητες. Ίσως όχι τόσο κολληματικό σαν το “Somera Sol”, αλλά εξίσου καλό και έχει και δύο 10λεπτα(!!!) τραγούδια που πρωτοστατούν. Μου αρέσει αρκετά και θα το ξανακούσω πολλές φορές ακόμα. Βουτήξτε άφοβα…[/SIZE][/FONT]

Μου κινησες τη περιεργεια με τα 2 δεκαλεπτα:-k (ενδιαφερον)…και συμφωνω για το Somera Sol,πολυ κολλημα,φοβερο δισκακι

Λοιπον το ακουσα. Πολυ ωραιο, ακουγεται αρκετα ευχαριστα. Τιποτα λιγοτερο απο αυτο που περιμεναμε. Ενας πολυ ωραιος δισκος λοιπον!8)

Τουτους τους ανακαλυψα τις προαλλες μεσω μιας συνομιλιας στο μσν…
Ακουστε τους (οσοι δεν γνωριζουν) λενε ασχημα. Οσοι ξερουν η ακουσαν ακουω γνωμες! :Ρ

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Το περσινό τους “Heaven’s Burning” είναι δισκάρα αν και λίγο τραχύ κι αφού σ’ αρέσει να ψάχνεις κάνε μια βόλτα στη Βραζιλία να ακούσεις το φετινό “Soul Hunter” των Flaming Moe. Όλο και κάπου θα το πετύχεις 8) [/SIZE][/FONT]

Tι υπερθεϊκή μπαντάρα οι Floating Goat…

Το πετυχα :stuck_out_tongue:
Αρκετα ωραιος δισκος. Απο τα τελευταια ακουσματα βεβαια πιο πολυ μ’ ενθουσιασε των floating goat αλλα κι αυτο ειναι ενα μικρο διαμαντακι 8)