Stranger Things

Δε νομιζω πως ισχυει. Οι σκηνες που προηγουνται του DnD ειναι προς αλλη κατευθυνση. Ισως ειναι ατοπημα των δημιουργων η απουσια των σημαδιων της μαμας.

1 Like

Ενοειται ειναι απλα μια θεωρια… αλλα οτι η σειρα τελειωνει με αυτο …

οτι ολα ηταν στη φαντασια του story teller

1 Like

εγω περισσότερο για teaser οτι θα βγει pen & paper το κοβω…

Ωραιο κλείσιμο η σειρα. Μια χαρα.

5 Likes

Το τελευταιο μισαωρο ειναι ακριβώς αυτο που έπρεπε να ειναι.

4 Likes

Ασε τις αχρειαστες σαλτσες και παραδεξου απλως οτι με το που βαλανε Trooper, αυτοματως ανεβηκαν στο Πανθεον :stuck_out_tongue:

8 Likes

Quintom has left the building στο μειντενικο φινάλε. Πρωτοχρονιάτικος εφιάλτης :grinning:

3 Likes

Το Trooper ειναι γαμω τα τραγουδια. Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σας.

Οταν εχει παιξει τετοια σκηνη στην 4η σεζον με το Master Of Puppets, τα υπολοιπα περιττευουν.

3 Likes

Είχα μια μικρή αγωνία μην τα σκατώσουν στο τέλος, το έχουμε δει να συμβαίνει, αλλά πραγματικά εκπληκτικό φινάλε που τα είχε όλα σε υπερθετικό βαθμό . Θες μεγαλείο στην οθόνη; Θες να συγκινηθείς; Θα στα δώσω όλα

με τα στραβά του (που προσπερνάμε γιατί είναι φάντασι) αλλά έχουμε να κάνουμε με σειρά έπος . Και ναι, όπως λέτε όλοι, είχε τέλος . Απόλυτα ταιριαστό

5 Likes

Είναι συγκλονιστικό πολιτιστικό κατόρθωμα, να υπάρχει σειρά σε αυτή την εποχή, που καθήλωσε τόσο κόσμο στις οθόνες του, μετά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Θυμάμαι παρόμοια κατάσταση στην ποπ κουλτούρα, μόνο με το the long night, του Game Of Thrones.

3 Likes

Κατάφεραν κ μάζεψαν μέσα σε 2 ωρες όλα τα αμερικάνικα κλισέ… .

Καλά δεν νόμιζε κανένας ότι βλέπαμε Κισλόφσκι.

3 Likes

Α εγω αυτο νομιζα, μια χαρα για Κισλοφσκι

1 Like

Ωραιο φιναλε μας εδωσαν τα αδέρφια δεν εχω κανενα παράπονο. Πολλες οι συγκινητικές στιγμές και η γαματη δραση.

Και οπως ειπε ο Κουιντομ επιτελους ενας κακος κακός και οχι ενας παρεξηγημένος που τον αδίκησεη ζωη…

9 Likes

Δεν εχω να προσθεσω πολλα, φανταστικο φιναλε με ωραιο closure για ολους τους χαρακτηρες και αρκετες πολυ δυνατες σκηνες.

Καλη χρονια σε ολους!

3 Likes

20 Likes

Φανταστικό φινάλε με θεωρίες πάνω σε υπαρκτά στοιχεία για να διαλέξεις την τελική εξέλιξη, όπως γουστάρεις.

Α, Hellfire Lives!

3 Likes

Ισχύει!

Αλλά το εξίσου, ή και περισσότερο ιστορικό γύρισμα τραπεζιού του Τσάκα, ήταν πριν 25 χρόνια! Άλλος κόσμος άλλη Ελλάδα

2 Likes

Αφου αποθεωσα ας γραψω και λιγες αρνητικες εντυπωσεις σχετικα με το πως χειριστηκαν καποιους χαρακτηρες οι σεναριογραφοι:

Lucas: Σε σχεση με τους original 5 πιτσιρικαδες ηταν αυτος που επαιξε τον μικροτερο ρολο στις εξελιξεις σε αυτη τη σεζον. Υπηρχαν στιγμες που εμοιαζε ως ενας δευτερευων και αδιαφορος χαρακτηρας. Τουλαχιστον στα ματια μου.

Steve: Το screening time του (my personal favorite) Steve ηταν ικανοποιητικο. Δε μπορω να πω το ιδιο ομως για το αντικτυπο που αφησε σε αυτη τη σεζον. Νομιζω πως δεν τον εκμεταλλευτηκαν οσο θα μπορουσαν οι αφοι. Περασε και -σχεδον- δεν ακουμπησε κοινως.

Murray: Ενας τυπος με τον οποιο εκλαιγα κυριολεκτικα απο τα γελια στις προηγουμενες σεζον και ο οποιος ηταν απο τους κρυφους ασους της σειρας, σε αυτη - αν και του δωθηκε αρκετος χρονος για τον ρολο του - ηταν τερμα αδιαφορος.

Joyce: Πρωταγωνιστρια της σειρας;; Τουλαχιστον η iconic στιγμη του αποκεφαλισμου του Vecna εχει την υπογραφη της.

Robin: Εδω νομιζω πως το παρατραβηξαν. Ενας χαρακτηρας ο οποιος μου ηταν αρκετα βαρετος και προσπαθουσε με το ζορι να βγαλει γελιο ο οποιος πηρε πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι του αναλογουσε. Παντα κατα τη δικη μου αποψη.

Οσον αφορα την εικονα που αποκομισα τωρα που τελειωσε η σειρα και σαν ερμηνεια και σαν σημαντικοτητα χαρακτηρα δε νομιζω οτι χωραει αμφιβολια πως νικητης μπορει να ειναι καποιος αλλος περαν του Matarazzo. Το παιδι εσκισε τωρα, τι να λεμε. Μου αρεσε επισης πολυ και η Eleven των πρωτων 3 σεζον, οπως και ο Hopper.
Απο τους 2ους χαρακτηρες φυσικα ρισπεκτ στον Bower. Ο τυπος παρεδωσε εναν κακο ο οποιος θα μνημονευεται ως ενας απο τους κορυφαιους που ειδαμε ποτε στη μικρη και μεγαλη οθονη. Απο κοντα φυσικα και ο Montgomery ως Billy οπως και ο Quinn ως Eddie.

5 Likes

Jamie Campbell Bower ψηφίζω κι εγώ . Ο τύπος δίνει ρεσιταλ και κλέβει κάθε σκηνή, πολύ σπουδαίος ειδικά στις εκφράσεις προσώπου και κινήσεις σώματος που είναι και η επιτομή του καλού ηθοποιού

4 Likes

Έχουν λυσσάξει παντού με το Conformity Gate…

1 Like