Χμ έχω να γράψω πραγματακια για χαρακτήρες. Θα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα για να γράφω ελεύθερα και θα επανέλθω με σχόλια για τους βασικούς χαρακτήρες και ενδεχομένως ranking
Έχω δει το μισό, και νιώθω ότι όπως και στον προηγούμενο κύκλο, η υποβάθμιση του will συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες είναι κρίμα. 3rd wheel indeed
Καλό, βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν τραβάει άλλο και έχει ήδη αρχίσει να χτυπάει έντονα η αίσθηση της επανάληψης, ευτυχώς οι δημιουργοί θα τηρήσουν τα σχέδια τους και θα το κλείσουν σύντομα όπως ήταν ο αρχικός τους στόχος, και όχι σε 10 κύκλους, όπως σίγουρα θα ήθελαν εκεί στο νετφλιξ
Μολις τελειωσα το Vol. 1 και εχω μεινει μακακας! Εξαιρετικη σεζον ως ωρας. Καποιες σκεψεις μου παρακατω:
-Πολυ τιμιες οι διαρκειες των επεισοδιων. Μπορει να περιμεναμε 3 χρονια αλλα αξιζε το κοπο.
-Δεν συμφωνω για την αισθηση της επαναληψης που λεει ο φιλος απο πανω. Ισχυε αυτο οσον αφορα 2η και 3η αλλα η 4η το πηγε αλλου. Σε καθε περιπτωση σιγουρα θα προτιμουσα να τελειωνε με το s4vol2 η σειρα αλλα αφου εχουν υπολογισει να το τραβηξουν στις 5 σεζον ας ειναι. Αλλα μεχρι εκει.
-Απο χαρακτηρες φοβερη προσθηκη ο Εντι (η εισαγωγικη σκηνη του ηταν ολα τα λεφτα).
Δεν θυμαμαι απο ποτε ειχα να γελασω με χαρακτηρα σε σειρα τοσο πολυ οσο με τον Μαρει. Στιβ ο αφανης ηρωας της σειρας. Η μελαγχολικη Μαξ μου αρεσε πολυ επισης. Δεν σχολιαζω τους 5 βασικους πιτσιρικαδες πρωταγωνιστες. Σταθερες αξιες αν και με εμφανως μειωμενο ρολο ολοι τους ως ωρας εκτος της Ελ. Εξαιρω τον Γουιλ επειδη τον αναφερατε παραπανω ο οποιος εφτασε στο σημειο να ειναι ο πιο αδιαφορος χαρακτηρας.
-Οσον αφορα το 7ο επεισοδιο. Γουσταρα και το twist αλλα και το οτι επιτελους αρχιζουν και συνδεονται ολα. Και συνδεονται πολυ καλα εχω να πω.
Το ένοιωσα και εγώ αυτό η αλήθεια είναι
Ναι σε όλα σχεδόν. Για τους 5 original Will, Mike & Lucas ήταν ψηλοαδιάφοροι για μένα. Περισσότερα στο αναλυτικό review που θα κάνα από βδομάδα
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Ψιλοπεριορισμενος ο ρολος του Μαικ μεχρι στιγμης σε αυτη τη σεζον. Απο σταρ της παρεας εχει περασει σε πιο δευτερο ρολο. Αλλα και παλι δε τον θεωρω τοσο αδιαφορο χαρακτηρα οπως τον Γουιλ. Οσον αφορα τον Λουκας και αυτος εμεινε λιγο πισω αλλα τουλαχιστον εχει ωραιο character development. Απο τους οριτζιναλ 5 Ελ και Νταστιν πουλανε και για αυτο τους βλεπουμε και περισσοτερο θεωρω.
Για μένα οι star της σαιζον ήταν οι Max, Murray, Eddie. Πολλοί σε υψηλά στάνταρ, μερικοί πιο αδύναμοι από προηγούμενες σαίζον αλλά και πάλι καλά και τέλος μερικοί ψηλοαδιάφοροι. Καλογραμμένοι σχεδόν όλοι πάντως
Αυτό νομίζω ότι είναι αλήθεια για κάθε σεζόν όμως. Τόσο που στις πρώτες δύο σεζόν αν δεν κάνω λάθος ήταν “also starring” κι οχι βασικός ρόλος. Πότε είδαμε δηλαδή τον Will πολύ για να τον δούμε τώρα? Πιο πολύ ως plot device για την ανάπτυξη της Joyce είναι νομίζω
Στις 2 πρώτες σαιζόν έχει λόγο ύπαρξης στην σειρά τουλάχιστον . Στην τρίτη σαιζόν η Joyce ασχολείται με μαγνήτες και στην τέταρτη well θα δεις
Δεν εχεις και αδικο. Ανεκαθεν ηταν πιο πισω σε σχεση με τους υπολοιπους 4. Πλεον ομως εφτασε στο σημειο απλα να υπαρχει χωρις να παιζει καποιον ουσιαστικο ρολο στη πλοκη. Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω αν και πως θα τον αξιοποιησουν απο εδω και περα. Πιστευω πως δεν σποιλεριαζω κατι, σωστα;
Και γω τα ίδια, μαζί με το plotline των Ρώσων. Εξαιρείται και στις 2 περιπτώσεις το τελευταίο επεισόδιο.
Γενικά συμφωνώ, η Μαξ κλέβει εύκολα την παράσταση, ειδικά σε επίπεδο ερμηνείας. Επίσης, ενώ συμπάθησα πολύ τη Ρομπιν στον προηγούμενο κύκλο, εδώ την έβρισκα συχνά ανυπόφορη. Τη φόρτωσαν μόνο με εξυπναδίστικες ατάκες Wheadon για κάποιο λόγο, φουλ κριντζ.
Συνολικά μάλλον είναι άδικο να το κρίνω ακόμα, καθώς πρόκειται για το 1ο μέρος και είναι ένα μεγάλο set-up, αλλά με εξαίρεση τα 2 πρώτα εξαιρετικά επεισόδια και μεμονωμένες στιγμές στα υπόλοιπα, δεν μου άρεσε νομίζω. Σε κάνα μήνα που θα έχουμε και το 2ο μέρος θα δείξει.
Περίπου το μισό τέταρτο επεισόδιο παίζει να πήγε standing ovation τι εννοείς
Πλέον αναμένουμε τα 2 τελευταία επεισόδια και μετά τέλος ή θα βγει και 5η σεζόν ;;;;
H 5η θα ειναι και η τελευταια.
Τα δυο τελευταία επεισόδια της 4ης θα εχουν συνολικα 4 ωρες διάρκεια! (1.30 και 2.30 ωρες)
Α, ωραία !!! Οπότε και τα 2 επεισόδια και 5η σεζον !!! Σούπερ !!!
Καλά διαφωνώ για standing ovation αλλά ναι, το 4ο προς το τέλος που λες είναι στις δυνατές μεμονωμένες στιγμές που αναφέρω, στο άλλο μισό έπρεπε να υποστώ τον νέο quirky Ρώσσο και τη Ρομπιν να λέει τις μαλακίες της παρέα με τη Νάνσυ, δηλαδή το χειρότερο χαρακτήρα της σειράς
Συμφωνω και επαυξανω για Ρομπιν και Νανσι. Πανε να βγαλουν βεβιασμενο γελιο με τη πρωτη αλλα φευ. Η δε Νανσι πραγματι και εμενα μου τη σπαει αν και παιζει σημαντικο ρολο στη σειρα. Σε αυτο το παρεακι ολα τα λεφτα Στιβ και Εντι. Προσωπικα θεωρω τον Στιβ ως το πιο καλοδουλεμενο χαρακτηρα. Οσο για τους Ρωσους να σου πω την αληθεια γελασα με τον Γιουρι, οσο και αν θεωρω επιτηδευμενο το χαρακτηρα του, και την αλληλεπιδραση του με Μαρει και Τζοις.
Και οκ, μια από τις καλύτερες σκηνές ανήκει στη Νανσυ, στο φινάλε. Απλά δεν την παλεύω σα χαρακτήρα.
Συμφωνώ, σαν duo θα δώσουν καλά πράγματα στο 2ο μέρος (ελπίζω). Ο Στιβ είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες σίγουρα, έχει χημεία με όλους.
Hit or miss για μένα, αλλά γενικά όλο το σκηνικό με τους Ρώσους δεν μου αρέσει όποτε σίγουρα παίζει και αυτό το ρόλο του.
Προσδοκούσα κι εδώ μεγαλύτερο και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και το κορίτσι είναι γεννημένο για σπιν οφ:
Ρόμπιν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και Νανσι μια χαρά
Γαμάτη η Ρόμπιν της 3ης σαιζόν, στην 4η υπήρξε downgrade αλλά και πάλι μου είναι συμπαθής.
Για Nancy δεν έχω αποφασίσει ακόμα η αλήθεια είναι