Μια χαρά bossy με ευαισθησίες είναι το κορίτσι για μας τα αγόρια.
Τόσο όσο.
Περνάει το πάσο.
εξαιρετικη σεζον.
Ακομα και επεισοδια οπως 5 και 6 που ηταν πιο fillers περνουσαν νερακι γιατι πραγματικα απολαμβανω τους χαρακτηρες σε καθε μετωπο και θα μπορουσα να τους βλεπω απλα να καθονται και να μιλανε χωρις καμια πλοκη. Οκ η πολλη επαναληψη με την Ελ κουρασε λιγουλακι αλλα κλαιν.
highlights για εμενα ο τροπος που πεθαινουν τα θυματα rise snap snap snap, το τελος του τεταρτου -εχω προσπαθησει αρκετες φορες να ακουσω Kate Bush αλλα δεν μου εκανε ιδιαιτερο κλικ, τωρα βαζω Running Up That Hill και με πιανουν my emotions troy gif- και το τελος του εβδομου που εξηγει ολες τις συνδεσεις 001-παιδακι-vecna-πυλη
Απο τους νεους χαρακτηρες μου αρεσε πολυ και ο ξανθος μπασκετμπολιστας λολ. Ξερει να βγαζει λογους το παλικαρι. Δυνατος leader
η Νανσυ θα ηθελα να πεθανει μονο και μονο για να μη δουμε τριο με Steve και Jonathan, ποιον θα διαλεξει. Ας τους εχουμε και τους δυο να θρηνουν.
Όταν έβλεπα τον ξανθό μπασκετμπολίστα για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μη σκέφτομαι ότι του είπαν να κάνει τον Τομ Κρουζ μικρό
Έπεσε μεγάλη βαρεμάρα οπότε ας γράψω σεντόνι για την δική μου άποψη πάνω στους χαρακτήρες. Θα τα γράψω χύμα και θα έχει απ όλα με σπόιλερ οπότε όποιος δεν είδε την σαιζόν να ΜΗΝ διαβάσει παρακάτω
Αρχικά να ξεπετάξω μερικούς side characters: Τίμιος ο Ρώσος σύντροφος του Hop μου άρεσε η δυναμική τους, πλάκα είχε και ο Γιούρι που ήταν ουσιαστικά ο Ρώσος Murray. Φανταστικός και ο χαρακτήρας του Englund που ήταν ουσιαστικά ο τραγικός ήρωας της ιστορίας. Σχετικά αδιάφοροι μου πέρασαν οι περισσότεροι side teenage χαρακτήρες όπως και οι Dr Owens και Brenner (ο δεύτερος ειδικά με τόσο hype μεγάλη απογοήτευση). Τέλος στην κατηγορία των αδιάφορών όπως σε κάθε σαιζόν άλλωστε οι γονείς του Mike
Οι All Stars
Max: Για μένα ο νο1 χαρακτήρας σε σε ανάπτυξη για αυτό το πρώτο μισό της 4ης σαιζον. Μου άρεσαν τα πάντα από την εξέλιξη του χαρακτήρα μέχρι την φανταστική ερμηνεία της πιτσιρίκας.
Dustin: Σταθερά ο αγαπημένος μου της ορίτζιναλ 4αδας κάτι που συνεχίζεται και εδώ. Όπως τον αγαπήσαμε με τις καυστικές ατάκες του, τις κρίσεις πανικού και το bromance με τον Steve. ΓΑΜΑΤΟΣ
Murray: Κάθε σαιζόν φέρνει και κάτι νέο στον χαρακτήρα του αλλά η παλαβομάρα του παραμένει. Σε μια σκοτεινή σαιζόν ένα από τα λίγα comic relief και εύκολα το καλύτερο. Το δίδυμο του με την Joyce έχει γίνει iconic πλέον.
Eddie: Τρελός, διαφορετικός και μεταλάς. Τον αγάπησα απ την πρώτη σκηνή. Κόλλησε τέλεια και με τα πιτσιρίκια και με τους εφήβους και λογικά το καλύτερο δεν το είδαμε ακόμα (δεν έδειξε την σκηνή με το σόλο στην κιθάρα απ το trailer πχ που λογικά πάει για το Part 2)
Οι καλοί
Vecna/no1: Τρομακτικός κακός και σίγουρα ο πιο ενδιαφέρον από όσους είδαμε μέχρι τώρα. Πολύ δυνατό plot twist που τα συνδέει όλα στο τέλος περιμένω να δω πως θα το συνεχίσουν
Argyle: Ο μπαφιάρης της παρέας μπήκε καθαρά και μόνο για λόγους γέλιου και δεν με χάλασε τον συμπάθησα
Nancy: Τελικά καταλήγω πως την συμπαθώ. Δυναμική και ατρόμητη ήταν η μόνη που με έκανε να πιστέψω ότι μπορούσαν να κερδίσουν τον κακό ενώ οι άλλοι ήταν χεσμένοι. Λίγο αυτό με τον Steve και την έλξη τους να μην είχαμε ξαναζεσταμένο φαγητό.
Steve: Ένα μέρος του arc του ήταν βασισμένο στα πιθανά αισθήματα του για την Nancy κάτι που βαρέθηκα λίγο. Κατά τ’ άλλα ο γνωστός καλός Steve των 2 προηγούμενων σαιζόν. Downgrade από την 3η αλλά και πάλι ψηλά
Robin: Downgrade και για την Ρόμπιν κυρίως επειδή έπεσε τρελό character development στην 3η οπότε δεν είχαν πολλά να πουν. Στην 4η σαιζόν λοιπόν ο ρόλος της ήταν αυτός του akward κωμικού χαρακτήρα. Fine by me εγώ την συμπαθώ ακόμα. Λίγο η όλη φάση “μην με ζηλεύεις δεν έχω κάτι με τον Steve” να έλειπε… (Θα μπορούσε να είχε πολύ ενδιαφέρον αν γούσταρε την Nancy Πχ)
Eleven: Ο χαρακτήρας που έχει αναπτυχθεί περισσότερο απ’ όλους συνεχίζει και εδώ. Μου άρεσε η προσπάθεια της να προσαρμοστεί στην Καλιφόρνια χωρίς τις δυνάμεις της και γενικά είχε ξανά ενδιαφέρον arc. Ο λόγος που δεν μπαίνει στους all stars είναι οι σκηνές στο εργαστήριο (οκ βραβείο πρωτοτυπίας )
Hopper: Ο σταθερά αγαπημένος μου χαρακτήρας εδώ και 3 σαιζόν. Βέβαια εδώ δεν θα μπορούσα να τον βάλω all star γιατί μες την φυλακή δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Μας έδωσε αρκετή Χοπερίλα όμως για να μπει στους καλούς. Σίγουρα στο 2ο μισό θα είναι απ τα highlights
Lucas: Πιο ώριμος και τόσο απέναντι στην Max όπως και στους nerd φίλους του. Επιτέλους έχει ένα αξιόλογο story με το να θέλει να είναι δημοφιλής αλλά τελικά να παίρνει το μέρος των nerds.
Erica: Λέγετε ότι θέλετε εγώ την πήγα φουλ την μικρή στην 3η σαιζόν. Βέβαια εδώ είχε πολύ μικρότερο ρόλο αλλά είχε τις στιγμές της
Οι λίγο meh
Joyce: πολύ καλό δίδυμο με τον Murray αλλά μέχρι εκεί. Για μένα είχε το μεγαλύτερο downgrade απ όλους. Τα γνωστά της παραληρήματα ήταν εκεί αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό ενώ για πρώτη φορά δεν ήταν κοντά στα παιδιά της. Την αγαπάω αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Λογικά θα αβέβει στο 2ο μισό που θα κάνει reunion με τον Hop
Mike: Λίγα πράγματα και για τον Mike αυτήν την σαιζόν. Ουσιαστικά η όλη φάση ήταν τα καβγαδάκια του με τον Will και την El. Σίγουρα πιο συμπαθητικός απ την 3η σαιζόν πάντως
Ξανθός μπασκετμπολίστας: Σε κάθε σαιζόν πέραν του upside down έχουμε και μια μικρότερη απειλή από εφήβους (Steve στην 1η & Billy στην 2η,/3η). Ο κλασικός χαρακτήρας που ενώ έχει καλές προθέσεις είναι κολλημένος και τελικά κυνηγάει τον καλό της υπόθεσης. Δεν τρελάθηκα με τον χαρακτήρα αυτόν
Will: Γλάστρα για άλλη μια φορά. Επίσης γιατί τον μισούν τόσο οι σεναριογράφοι αυτόν τον χαρακτήρα λολ; Τον κάνεις γκέι οκ μέχρι εκεί αλλά τον βάζεις να γουστάρει τον Mike που είναι πιο κολλημένος με την El απ ότι εγώ με τα μπέργερ γιατί;;; Πανηγυρικό άκυρο θα φας καημένε Will υπομονή
Jonathan: Ο πιο αδιάφορος απ όλους. Είχε κανά 2 κωμικές στιγμές και μέχρι εκεί. Γιατί θέλει να χωρίσει με την Nancy κατάλαβε κανένας;;
Γιατί αυτός δεν θέλει να πάει κολέγιο ενώ η νανσυ θέλει αλλά κ να ήθελε να πάει δεν θέλει εκεί που θέλει η νανσυ κ αφού δεν θέλει ότι θέλει η νανσυ λέει να μην της κόψει την ευκαιρία κ λέει να την χωρίσει να μπορέσει να μην πάει κολέγιο αυτός αλλά κ να πάει να μην πάει εκεί που θέλει η νανσυ αλλά εκεί που θέλει αυτός.
Κάτι τέτοιο.
Ειδα το 4ο επεισοδιο. 100 στα 100.
Αριστουργημα, και σιγουρα το καλυτερο επεισοδιο της σειρας ως τωρα.
Δεν ξερω γιατι καποιοι κραζουν το Stranger Things γενικοτερα, και την 4η σεζον ειδικοτερα.
Η σειρα ξεκινησε εν μερει ως ενας αψογος φορος τιμης στο κλιμα, την μουσικη, την αισθητικη και ακομα και τον κινηματογραφο των 80ς, και μεχρι τωρα εχει εξελιχθει σε μια απο τις πιο καλοφτιαγμενες, συναισθηματικες και ιδιαιτερες σειρες της τελευταιας δεκαετιας με εμφαση στο “coming of age”. Οι ερμηνειες απο ολα τα παιδακια και τους νεαρους ανεξαιρετως, ειναι καταπληκτικες, η μουσικη της σειρας ειναι ενα τεραστιο ατου, τα ειδικα εφφε και η σκηνοθεσια καθε σεζον και καλυτερα, και ο τροπος με τον οποιο οι Duffer Brothers δημιουργουν ενταση και αγωνια απλα μοναδικος.
Ακομα δεν εχω καταλαβει τιποτα οσον αφορα ολες τις ερωτησεις που εχουν και τα παιδια αλλα και ολοι εμεις για τον Βεκνα, αλλα φανταζομαι θα απαντηθουν στην συνεχεια.
Αλλα 3 επεισοδια και μετα περιμενουμε τον Ιουλιο… Βγηκε και τηζερακι αλλα δεν το ειδα ακομα, για προφανεις λογους:
ΥΓ1. Ουτε τα παραπονα για τον Μαηκ και τον Will Byers πολυκαταλαβαινω. Ο Mike ναι μεν εχει εναν ρολο που δεν ειναι οσο πρωταγωνιστικος οσο ηταν, αλλα ως τωρα οι αλληλεπιδρασεις που εχει με τον Will στην Καλιφορνια ειναι πολυ ουσιαστικες και αναπτυσσουν τους χαρακτηρες και των δυο. Στην περιπτωση του Will δε, το παλικαρι ηταν κομπαρσος για 2 σεζον, δεν νοειται καν να λενε καποιοι οτι μειωθηκε ο ρολος του. Για να μειωθει ο ρολος του θα επρεπε να τον βγαλουν εντελως απο την σειρα. Επισης, ειναι λογικο να μειωθουν λιγο καποιοι ρολοι σε χρονο οταν μπαινουν νεα προσωπα στην σειρα, και οταν η Max εχει το καλυτερο στορι απο ολα τα παιδακια. Και την υποδυεται και η καλυτερη ηθοποιος απο ολο το καστ.
ΥΓ2. Βαρεθηκε ο κοσμος τις σκηνες με Χοππερ στην Ρωσια? Wat. Η σκηνη που σκαει στην εκκλησια - καταφυγιο, ανοιγει ενα φυστικοβουτυρο, μπαινει κατω απο μια ζεστη κουβερτα και κλαιει απο συγκινηση, ειναι αγνη τελειοτητα.
Ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί κάποιοι κράζουν.Ειναι ο καλύτερος κύκλος από τους 4.
@Quintom αν το 4ο είναι 100αρι το 7ο είναι 500αρι.
Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο συνειδητοποίησα ότι δεν θυμάμαι τίποτα απολύτως μετά από τόσα χρόνια και δεν κατάλαβα Χριστό
Τώρα είναι φυσιολογικό αυτό , θα έπρεπε να μην καταλαβαίνω τι βλέπω , δεν θα έπρεπε …
Δεν χρειαζεται να θυμασαι και παααααρα πολλα.
Τα παιδια της ιστοριας στις προηγουμενες 3 σεζον εχουν αντιμετωπισει 3 διαφορετικα τερατα απο την αλλη διασταση (το upside down), για την οποια ανοιξε καποια πυλη λογω πειραματων που εκαναν κατι επιστημονες στο Hawkins πριν κατι δεκαετιες με κατι παιδια και τις τηλεπαθητικες ικανοτητες τους.
Αυτα σε πολυ συντομη περιληψη. Τωρα αν δεν θυμασαι ποιος ειναι ο Hopper και τι ρολο βαραει, ποιες ειναι οι σχεσεις μεταξυ των παιδιων και ποιος ειναι αδερφι με ποιον, δε μπορω να σε βοηθησω Πηγαινε διαβασε την περιληψη στην wikipedia
Παω να δω επεισοδια 6 και 7
Καπου εδω να πουμε οτι αν και στις δυο προηγουμενες σεζον ηταν 11 στα 10, παραμενει 10/10 ακομα και με την τρελη εητιλα στο μαλλι.
Λοιπον, πριν το δω, πιστευα οτι μπορει και να υπερβαλεις λιγακι.
Τελικα το ειδα και τελικα ειναι 1000αρι.
Εκτεταμενη κριτικη αυριο. Τι υπερεπος ηταν αυτο.
Και γιατι δεν εχει σχολιασει κανενας το tribute σε Star Wars.
Δεν έχω δει τίποτα από την τελευταία σεζόν ακομα, πετάγομαι σαν την ψωλή να εναπόθεσω αυτό, συνεχίστε
Αυτό τώρα το είδα. Έχω επιστρέψει από μπασκετακι χώμα και θα λιώσω Disney + μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Θα επανέλθω επί του θέματος αύριο
είδα κι εγώ το vol.1 και είναι πολύ πολύ δυνατό . Χορταστικά επεισόδια . Χαλάλι τα 3 χρόνια αναμονή
Υπερεπος η νεα σεζον και αναβαθμιση στο φουλ!Επιτελους δλδ γιατι η 3 σεζον ηταν παρα πολυ μετρια και ουσιαστικα επαναληψη.
Κινηση ματ το upgrade σε horror!
ΥΓ.Ετυχε να βλεπω τις προαλλες την υπεραγαπημενη ταινια Mad Dog and Glory.Η πιτσιρικα η Maya Hawke ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ η μανα της μικρη,επαθα σοκ!Ερωτας λεμε…
Σε προλαβα τελικα! Δεν ηθελα να γραψω κριτικη και να σπαμμαρω με τριτο ποστ σερι στο θρεντ, οποτε περιμενα να γραψουν κι αλλοι διαφορα πραγματακια, να ναι καλα ο @RiderToUtopia που το εφερε πανω.
Τα πιο βασικα που ηθελα να πω για την σειρα, τα εγραψα μετα τα πρωτα 4 επεισοδια, και τα στηριζω ακομα περισσοτερο εχοντας δει και τα 7:
Να προσθεσω σε αυτα, οτι η σειρα αγγιζει διαχρονικα κοινωνικα θεματα με εξαιρετικο τροπο, χωρις να νιωθει ο θεατης σε κανενα σημειο οτι γινεται preaching, χωρις να σου φωναζει στα μουτρα τι πρεπει να νιωσεις και να πιστεψεις, και με μια δοση νοσταλγιας φυσικα στα 80ς και σε αυτο. Εξεταζονται θεματα οπως bullying κατα κυριο λογο, ομοφοβια, ρατσισμος, κοινωνικες ανισοτητες, θρησκευτικη πλυση εγκεφαλου, και σαφεστατα υπαρχει μια χιουμοριστικη κριτικη στην πωρωση των Αμερικανων (μετα απο πλυση εγκεφαλου αφ υψηλου και εκει προφανως) με την περιοδο του ψυχροπολεμου και την εχθρα με τους Ρωσους.
Η 4η σεζον του Stranger Things ειναι για μενα ως τωρα σιγουρα η καλυτερη σε ολους τους αποπανω τομεις, αλλα ταυτοχρονα και η καλυτερη σε οτιδηποτε εχει να κανει με την παραγωγη. Απο τα πιο χειροπιαστα οπως τα ειδικα εφφε (ειτε ψηφιακα ειτε πρακτικα), τα κοστουμια, τις τοποθεσιες και την μουσικη, εως τα πιο τεχνικα, οπως η σκηνοθεσια, η ιστορια, το μονταζ και το σεναριο. Η μεταβαση σε πιο horror μονοπατια ειναι ΑΚΡΩΣ πετυχημενη, και μου θυμιζει το πως πολλες εξαιρετικες σειρες στο παρελθον εχουν κανει το ιδιο, δηλαδη εχουν γινει πιο σκοτεινες οσο περνανε οι σεζον.
Οσον αφορα τους χαρακτηρες:
-
Τα Παιδια
Σιγουρα η καλυτερη σεζον για την Max, που ηταν ηδη απο τους καλυτερους και πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες. Καλη εξελιξη γινεται και με τον Lucas, οπως προφανεστατα και με την Eleven, που παντοτε θα εχει τα φωτα πανω της αλλωστε. Εδω ειναι η πρωτη σεζον στην οποια την βλεπουμε να φτανει σε πολυ χαμηλο σημειο απογνωσης, εχοντας χασει και τις δυναμεις της. Ο Dustin συνεχιζει να με κανει να γελαω σε αρκετες φασεις, και να μου την σπαει ως ξερολας με υφακι σε πολλες αλλες. Δεν αποτελει αδυναμια μου σε καμια περιπτωση, και θα ηθελα να μην ειναι τοσο ξερολας. Οι Mike και Will μετα απο πολυ ωραια δοσμενες σκηνες στα πρωτα 3-4 επεισοδια, μπηκαν για λιγο στο περιθωριο. Κατι που με εκπλησσει λιγο για Mike αφου στις προηγουμενες σεζον ηταν ο πρωταγωνιστης της παρεας των 4 αγοριων, αλλα καθολου για Will αφου παντοτε ηταν πιο δευτερος. -
Οι Νεαροι
Εδω για μενα ειναι που η σειρα πιανει κορυφη στην 4η σεζον. Το χτισιμο που γινεται στους χαρακτηρες των Nancy & Robin ειναι καταπληκτικο, και ειναι ομορφο να βλεπουμε υγιη γυναικεια φιλια σε μια σειρα, καθως δεν συμβαινει και παρα πολυ συχνα. Ο Τζοναθαν επισης μπαινει στο περιθωριο αρκετα (νομιζω εχει να κανει και με το οτι η οικογενεια Buyers μετακομισε στην Καλιφορνια), ενω στην συγκεκριμενη σεζον λατρεψα παρα πολυ τον Steve και προφανως λατρεψα απο το πρωτο δευτερολεπτο τον τρελαρα τον Eddie. Κι ο μαριχουανας καλος ειναι, για supporting cast. Ευτυχως δεν επεσαν στην παγιδα του να τον χρησιμοποιησουν περισσοτερο απο οσο θα επρεπε. -
Οι Ενηλικες
Λιγοτερος χρονος απο οτι σε αλλες σεζον για την Joyce προς το παρον, αλλα στα τελευταια 2 επεισοδια το ταξιδι της με τον Murray γινοταν ολο και καλυτερο, μεχρι το αποκορυφωμα που ηταν η συναντηση με τον Hopper οταν αυτος περιμενε ενα θαυμα για να σωθει, και δεν ειχε ιδεα οτι θα ηταν εκει η Joyce. Για μενα ολες οι σκηνες με τον Hopper στην Ρωσια ηταν απο τις αγαπημενες μου, και ειδικα οι σκηνες στις οποιες ανοιγουν τις ψυχες τους με τον Faceless Man. Οπως επισης και η σκηνη στο λουκουλειο γευμα, στο οποιο απλα τους αφηνει ολους μαλακες. Λατρευα Hopper ηδη, αλλα για μενα ειναι η καλυτερη του σεζον, γιατι κανει ascend στο να μαθαινει να αγαπαει τον εαυτο του και οτι αξιζει κατι καλυτερο, απο το να κλαιγεται σε self pity ξεσπασματα. -
Οι Επιστημονες
Εξαιρετικος Owens, ο οποιος φαινεται πιο ανθρωπινος απο ποτε, και με αισθηση μεταμελειας για ολα οσα εχει κανει (που μεταξυ μας, δεν ηταν και πολυ ασχημα), και συγκλονιστικος Papa, ο οποιος ενω ειναι ξεκαθαρα ενα αρχιδι και μισο, καπως με επεισε πληρως οτι ναι, επρεπε να τον ακολουθησει η 11, και αν και ηταν υπευθυνος για απαισια πειραματα σε παιδια-πειραματοζωα και ψυχολογικη βια, επεσε εν τελει κι αυτος θυμα του 001. Προφανως τον σιχαινομαστε, αλλα το να δινεται υποβαθρο σε αυτους τους δυο χαρακτηρες (και σε ολους τους παρελκομενους - FBI, στρατος, λοιποι επιστημονες κτλ) μεγαλωνει το lore της σειρας και δενει πολυ ομορφα με τις προηγουμενες -
Τα Τερατα κι ο Βεκνα
Δεν χρειαζονται πολλα λογια. Το backstory του Βεκνα aka supernatural super villain απο παιδι aka 001 και το πρωτο πειραματοζωο του Papa, ηταν το κρυφο διαμαντι της σεζον. Και οχι μονο της σεζον, αλλα και στο να μπορεσει κατοπιν εορτης να δωσει απαντησεις σε ερωτησεις για οσα συνεβησαν τις προηγουμενες σεζον. Εν τελει, ο 001 ειναι ο λογος για τον οποιον υπαρχει η 11, ειναι ο λογος για τον οποιον γινονται ολα τα paranormal στο Hawkins, και ο λογος φυσικα για τον οποιον ανοιξε η πυλη με το Upside Down πριν λιγα χρονια. Πιστευω θα δεσουν ολα ακομα πιο ομορφα με την 5η σεζον, στην οποια θα πρεπει να δουμε και τον Mind Flayer ξανα.
Συνολικα, ακομα και να ειχε τελειωσει εδω η σεζον, θα την εβγαζα και παλι την καλυτερη σεζον της σειρας. Και απο οτι φαινεται, στα δυο τελευταια επεισοδια θα γινει ενας κακος χαμος, και τα πραγματα πρεπει να εχουν σχεδιαστει παρα πολυ καλα σεναριακα και σε αυτα. Εχουν σχεδιο οι Duffer Brothers, και εχουν ανυψωσει αυτην την σειρα απο κατι που θα μπορουσε και να εχει αποτελεσει απλα ενα one hit wonder με μια συγκινητικη πρωτη σεζον και τιποτα αλλο, σε κατι που εν τελει ειναι πολυ πιθανο να γινει μια απο τις πιο συμπαγεις σειρες της δεκαετιας, και σιγουρα απο τις τοπ στο sci-fi/fantasy.
ΥΓ. Η Eleven στο flashback στο οποιο ουσιαστικα εκανε banish τον Βεκνα στο upside down ανοιγοντας την πυλη, ειναι ξεκαθαρα ο Jedi που ανακαλυπτει ποσο παντοδυναμη ειναι η Φωτεινη πλευρα, και αντι να κερδισει τον Darth Vekner με την Σκοτεινη πλευρα που εμφανως χρησιμοποιει αυτος, απλα τον εξαυλωνει. Αποκλειεται να ειναι τυχαια ετσι δοσμενη αυτη η σκηνη, και οπτικα και σεναριακα, παιζει σιγουρα καποιο εμμεσο tribute σε Star Wars, αφου ο 001 σε καθε σκηνη που αρχιζει να σφαγιαζει κοσμο συμπεριφερεται και κινειται εντελως σαν Darth Vader.
Καλά τα λες.
Προσωπικά, ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι (και γιατί) μπορεί να κράζουν Stranger Things (επειδή το γράψατε παραπάνω, το λέω).
ΟΚ, ίσως να μην είναι όλα τα σημεία της σειράς για όλους, εγώ πχ είχα ψιλοκουραστεί στα μεσαία επεισόδια της 2ης σεζόν, αλλά overall μιλάμε για κορυφαία σειρά που παραδίδει με συνέπεια αυτό που είχε “υποσχεθεί” ήδη από το ξεκίνημά της.
Ρε, συμφωνώ σε όλα μέχρι τελειας.
Αρα τα ειπα τιμια
Λατρεύω πιο πολύ hopper γιατί έμαθα πως είναι παντρεμένος με την λατρεμένη Lily Allen. Oχι ο hopper ο ηθοποιός