Γυναικα στα φωνητικα των Stratovarious!

Μπορει να τους βγει σε καλο αλλα κοιτα να μη μοιαζουν τωρα πολυ στους Nightwish και κει που λεγαμε οτι αντεγραφαν(κυριως σε παλιοτερες κυκλοφοριες) τους Stratovarious, να γινει το αντιθετο.Θα εχει πλακα.Παντως περα απο αυτο μια ανανεωση ηταν αναγκαια γιατι δεν τραβαγαν αλλο.Το θεμα ειναι ομως οτι και παλι ο Tolki θα τα κανει ολα.Θα δειξει… :? :?:

loipon oi nightwish mono sto OCEANBORN eixan ephreastei apo strato alla den nomizw na ginoun san nightwish y tous nightwish den tous ftanei kaneis…opws k na to kanoume ayta pou grafeik syn8etei o tuomas einai monadikaaaa…k oxi epeidh eimai fan tous ,strato akouga alla tlk tous vare8hkaa… :twisted:

Οι Stratovarius τελείωσαν νομίζω εγώ…

Με μια γρήγορη σκέψη όντως κι εγώ θεώρησα ότι θα ξωφλήσουν. Ο Kotipelto είχα την εντύπωση πως είναι ο κατάλληλος τραγουδιστής για τους Stratovarius και πως μόνο αυτός ταιριάζει στο στυλ τους. Αν το καλοσκεφτείς όμως το αποτέλεσμα μπορεί να βγει ενδιαφέρον και να διαψευστούν οι πάντες. Εμένα βέβαια μου την έσπασε η συμπεριφορά του Tolkki αλλά πάντα αυτός τα έκανε όλα, οπότε δικαίωμα του να διώχνει όποιον θέλει.

Να πω την κακία μου…
Ίσως να είναι καλοί, μιας και ώρες ώρες ο Kotipelto ακουγόταν σα χαζογκόμενα…

(Just Joking βασικά, αλλά ok)

ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Μπα, δε νομίζω πως το ότι έγινε στους Stratovarius μπορούμε να πούμε ότι έγινε για την “ανανέωση”…

Νταξ, άλλο τι λέει ο Τόλκις :roll:

Ανανέωση ίσως μπορούμε να το αποκαλέσουμε εμείς. Σίγουρα γι’ αυτούς δεν έγινε για λόγους ανανέωσης, ακόμα και σε περίπτωση που έτσι το δικαιολόγησαν. Ποιος ξέρει εδώ και πόσο καιρό μαλώνουν μεταξύ τους. Ο λόγος πάντως που έδωσε ο Tolkki (ότι ήθελαν και οι άλλοι να αρχίσουν να γράφουν τραγούδια και να λάβουν μέρος στο συνθετικό τομέα) είναι αρκετά βλακώδες και επιβαρύνει κάπως τη θέση του. Αλλά να μου πεις και οι άλλες δικαιολογίες ορθές θα ήταν; Έχουμε πείξει στο “για προσωπικούς λόγους”.

Κακά τα ψέματα πάντως. Ανυπομονώ πολύ να δω τι στο καλό θα βγει με τη γυναίκα στα φωνητικά. Και ιδίως όχι για καινούρια τραγούδια, αλλα τα παλιά. Εκεί θα μπορέσουμε να συγκρίνουμε. Ούτος ή άλλως και σε νέο album πάλι όλα ο Τόλκης θα τα γράψει.

Μα για αυτό το λόγο πήρε και άγνωστα ονόματα… Ποιος από τους “ψαρωμένους” νέους Stratovarius θα την πει στον Τόλκη;

Έλα που την είπε!! Ακόμα δεν ήρθε καλά καλά, ο drummer (Anders Johansson) την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για να συνεχίσει την καριέρα του στους Hammerfall λέει. Θα τα 'χει παίξει ο Τόλκης.

Καλά να πάθει!!Τώρα μου πήγε στη Γερμανία γυρεύοντας τον Jorg καθώς λέει είναι σε επαφή με όλα τα μέλη της μπάντας για να ξανακάνουν μαζί κάποιες πρόβες για επερχόμενα live… Πάντως από τον Kotipelto την εισέπραξε την χυλόπιτα μεγαλειωδώς:“refuse to participate as long Timo Tolkki is in the same room”!!

Kαλά, μην λέμε ό,τι θέλουμε.Οι Nightwish μεγαλουργούν με παρόμοια συνταγή αλλά η ύψιστη Tarja ξέρει φλάουτο,πιάνο και κλασσική μουσική!!Αυτή η “MissK” που ανακάλυψε ο Tolkki σε διαφήμιση για οδοντόκρεμες την πέτυχε?Αυτή (λέει) έκανε γυμναστική και θέατρο (καλά,και εγώ ξέρω να ξεσκονίζω χαρτομάντηλα!).Α,έχει τραγουδήσει και σε κάποια μικρότερα σχήματα… ίσως και στο μπάνιο της!!!

Καλά, να δείτε που σε λίγο, μετά από παρακάλια του Τόλκη, θα βγαίνει ημίγυμνη στη σκηνή,μπας και μαζέξουν κόσμο…

Επίσης, θα αλλάξουν στυλ, οκ, αλλά θα πέθαινα (από τα γέλια) να δω live τους, όπου θα προσπαθούν να παίξουν τα παλιά…

Χιχιχιχιχι

Κοινώς την έκανε την πατάτα του ο Τόλκης…
Και ελπίζω να το συνειδητοποιήσει σύντομα για να μη ρεζιλευτεί.

Εγώ καίγομαι να δω πως θα συνυπάρξουν πάνω στη σκηνή στα festival που έχουν κλείσει και είναι “αναγκασμένοι” να παίξουν με την παλιά σύνθεση. Να μην σου πω θα πετάξουν και τίποτα οι οπαδοί στη μάπα του Τόλκη και θα σταματήσει η συναυλία…

Μα ακριβώς γι’αυτά τα festival καίγεται ο Tolkki να ξαναμαζευτούνε αλλά ο Kotipelto ανένδοτος!Έτσι,αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως για τα συγκεκριμένα festival δεν θα είναι ιδιαίτερα έτοιμοι…

Κρίμα που “τελειώσανε” έτσι άδοξα… και μ’αρέσανε πολύ :cry:

Είναι απλά χάλια να πας να κάνεις κάτι που δεν θα σου λέει πολλά…
Έρχομαι πχ στην θέση του Kotipelto, ο οποίος θα παίζει ενώ θα είναι πλέον ξένο σώμα… Χμ, δε θα ήθελα να το δω αυτό

“I am obliged to do some Stratovarius shows this year. I will give my 100% on these gigs to the fans.You are the ones who put me where I am right now, I will never forget that! Those festivals might be the last chance for me to sing for so many people (you never know what the future will bring), so I will enjoy them as much as possible. And I am waiting to see familiar faces and hear very loud singing from the audience! Let´s make these shows the best we can!”

Από το επίσημο site του Kotipelto!!!

Εγώ πάντω ακόμα και μετά τα όσα έχουν γίνει θα πήγαινε να δω τους Stratovarius live είτε με την παλιά σύνθεση είτε με την καινούρια. Πιστεύω πως είναι συγκρότημα που δίνει περισσότερο έμφαση στη μουσική, οπότε όσο “χάλια” και να είναι η καινούρια δε νομίζω να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Εντάξει δε λέω, θα ξυνίσω που δε θα δω Kotipelto, αλλά όσο να 'χει φαντάσου να είχαν πάρει κανένα κάφρο τραγουδιστή τι θα γινόταν 8O

Χμ, και εγώ θα πήγαινα να τους δω…
Η κοπελιά έχει… προσόντα :roll:

Ας ελπίσουμε να έχει και φωνή εκτός από προσόντα :lol:

Ναι ναι, απο φωνή μ***ί και από μ***ί φωνάρα…
Έεετσι το κόβω :stuck_out_tongue: