Sorry alla Stratovarius den mporo na akouso me tipota
I gomena pantos einai kaula…
Tora gia foni…Den me noiazei kai poli…
Τι έγινε λέει; Για τσέκαρε αυτήν τη photo και μετά πές…
Ηρέμισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Δεν πάμε καλά…
Ο Τόλκης τώρα λέει ότι θέλει να προσλάβει και γυναίκα drummer! Αυτό πρώτη φορά το ακούω πάντως. Εντάξει έχω δει γυναίκες να παίζουν drums σε διάφορα συγκροτήματα, αλλά στους Stratovarius πως θα τα φέρει βόλτα με τις διπλομποτιές και αυτά; :roll:
εεε… μπορεί να φέρει γυναίκα που παλιά να μην ήταν και πολύ γυναίκα!!
π.χ. Jenn Heloudaker ->the new metal star of Strato!!!
Αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό…
Η ταχύτητα είναι κάτι το εφικτό… το ταλέντο και η φωνή δεν είναι!!!
Ππφφφ,… σε λιγο θα δούμε και καμια monica bellucci να παίζει κιθάρα(οχι πως θα με χαλαγε :P)
Και να έπαιζε για την πλάκα της το Serrana… Γουστάρεις;
8a symfwnhsw me unholymartyr, h kopelia exei wraia prosonta, alla ta fwnhtika einai ayta pou kerdizoun telika! Eksalou to stylaki pou paei na plasarei (aimata kai ta toiayta) pote de m arese kai einai kai ligo ksperasmeno…
Εγώ πάντως και για αυτά τα “προσόντα” αμφιβάλω. Και κοίτα να γίνει το αντίθετο στο τέλος: Να έχει καλή φωνή και να μας βγει καμιά πατσαβούρα (εμφανισιακά) 8).
Ma kala ti egine,kati mines eleipsa apo to msgboard kai den mporei oute o Tolkki xwris emena ?Poia einai afth pou to paizei ultra-satanic-black-metaller kai thelei na tragoudhsei se mia mpanta opws oi stratovarius?Htan pou htan ki aftoi,apoginan twra!Th fantazeste na tragoudaei ta palia tous?To g******e entelws!
Όπως έχω ξαναπεί οι Stratovarius μου άρεσαν αρκετά σα σύνολο, δηλαδή εδώ που τα λέμε κιθάρα-φωνή (drummer και να αλλάξει δε νομίζω να κάνει τη διαφορά) αλλα τους φέρνω στο μυαλό μου κάθε φορά με τον Kotipelto. Πραγματικά έχω αγωνία και περιέργεια να δω αν πραγματικά αξίζει αυτή η Miss K. (άκου Miss K.), αλλά τα πολύ “ποζεράδικα” τα ψιλοφοβάμαι.
Καλά, ο Tolkki έχει χαιρετήσει τελείως!Ο webmaster του stratovarius.com είπε πως τον πήρε τηλέφωνο ο Tolkki και ακουγόταν πολύ περίεργος.Του είπε πως διάβασε τη βιογραφία της Madona,πως έννοιωσε ένα τεράστιο κύμα ζεστασιάς να τον πλυμμηρίζει,πως αισθάνθηκε μέσα του το πνεύμα του Ιησού και πως τώρα αρχίζει να βρίσκει αυτό που πραγματικά έψαχνε όλη τη ζωή του!!! :o 8O :!: :roll:
Ο webmaster των Stratovarius από την άλλη δήλωσε πως “τον άκουγα σχεδόν τρελαμμένο και φοβάμαι πολύ γι’αυτόν!Πλέον δεν θα έχω καμμία ευθύνη για ό,τι ανεβαίνει στο site των Stratovarius.Απλώς όσο θα συνεχίζω να πληρώνομαι για τη δουλειά που κάνω,θα συνεχίζω να ανεβάζω στο site ό,τι μου υπαγορεύει ο Tolkki!”
Έχουμε δει πολλά συγγροτήματα να ξεκινάνε με γυναικεία φωνιτικά και να πηγαίνουν καλά…Αλλά να αλλάζουν μετά από τόσα χρόνια???Είμαι αρκετά φιλόδοξος για μια τέτοια αλλαγή…Εξάλλου δεν είναι απλά γυναικεία φωνιτικά είναι και νέο πρόσωπο…πώς ξέρουμε ότι δε θα γράψει και κανα τραγούδι???
Όπως έχω ξαναπεί οι Stratovarius μου άρεσαν αρκετά σα σύνολο, δηλαδή εδώ που τα λέμε κιθάρα-φωνή (drummer και να αλλάξει δε νομίζω να κάνει τη διαφορά) αλλα τους φέρνω στο μυαλό μου κάθε φορά με τον Kotipelto. Πραγματικά έχω αγωνία και περιέργεια να δω αν πραγματικά αξίζει αυτή η Miss K. (άκου Miss K.), αλλά τα πολύ “ποζεράδικα” τα ψιλοφοβάμαι.[/quote]
Den mporw na pw pws me trelainan pote oi Stratovarius,alla den to ennoousa me tin kakh ennoia pantws,pio polu plaka ekana.Ennoousa oti tha m’arese na ‘ta’xwnan’ ligo perissotero sa sugrothma,kai fusika den ennow oti den mporw na akousw kati pio melwdiko kai hremo,alla telospantwn,afth einai mono h gnwmh mou:p
Ε αφού αυτή είναι μόνο η γνώμη σου πάω πάσσο τότε! 8)
Κακά τα ψέματα, δε νομίζω να ήθελα να δω (μάλλον να ακούσω) κομμάτια που θα γράψει αυτή η “Miss K.” ( λίγο κολλημένος ε; ). Αν κάτι είναι αυτό που ξεχωρίζει τους Strato είναι οι εμπνεύσεις, οι μελωδίες, τα solo κλπ του Tolkki. Αν είναι να γράφει αυτή τα κομμάτια, θα μπορούσε κάλλιστα να την κάνει και ο Τόλκης (λέμε τώρα). Βέβαια 1-2 κομμάτια ας προσπαθήσει να γράψει (την καθοδηγώ :o) για να δούμε άμα λέει τίποτα και αναλόγως πράττει ( με 2 “τ” γράφεται; ) μετά.
Thorgal όλα αυτά που αναφέρεις για τον Τόλκη πάντως και η συμπεριφορά του γενικά τους τελευταίους μήνες με κάνουν και μένα να σκέφτομαι ότι ίσως τα “'χει παίξει”. Δεν ξέρω εαν παρακολοθούσες κατά καιρούς τις δηλώσεις που έκανε στο site τους, αλλά δεν τον έχω πια για σοβαρό άνθρωπο.
Παρακαλουθούσα όποτε μπορούσα.Δεν νομίζω ότι έχεις άδικο!Κρίμα και ήξερε μουσική ο άνθρωπος…
Υ.Γ:Ναι,με 2 “τ” γράφεται!!
Μπράβο Τόλκη εύγε… Πρώτα έδιωξε τον Michael (drummer) και τώρα, δεν ξέρω πως έγινε πάλι αυτό, ο Michael θα ηχογραφήσει τα drums και για το επόμενο album των Stratovarius.
Αυτός και ο Ντεγκάρμο
Απο το επισημο site :
"Unfortunately I have received news that Timo Tolkki was hospitalized on April 10th due to a suicidal feelings and chronic depression.
He is currently being treated in Mehilδinen, a private hospital in Helsinki, Finland."
Δεν τους βλέπω να βγαζουν ξανα album… Κρίμα…
Για να πω την αληθεια δεν μου εκατσαν και καλα τα νεα με την εξελιξη των Stratovarious. Μου φαινεται σαν στροφη 180 μοιρων οσον αφορα το θεμα των φωνητικων, αλλα ειμαι και περιεργος να δω πως θα ακουγεται.
Ο Kotipelto ειναι φωναρα, αλλα μια που ο Tolkki ειναι το αφεντικο, κοβει και ραβει οπως θελει αυτος.
Τωρα και με τον ζουρλομανδυα θα ειναι τρελα πιστευω.
Ας ειναι μια που χρειαζοταν μια ανανεωση…