Strikelight / Crimson Fire / Demolition Train - 18/12/2011 - Κύτταρο

Για πάμε :!:

Ω ναι. Στανταράκι.

Στηρίζουμε!

Good, ήδη φτιάξαμε ομάδα για 3Χ3.

Οι υπόλοιποι ENFORCER_κτλ_lovers πού βόσκουν?

Ενας παντως βοσκει εδω περα και μαλλον θα στηριξει (αν το επιτρεπουν τα μαθηματα βεβαιως εκεινη την μερα) :smiley:

Εδιτ: Γραφω Γνωστο την επομενη. Γκαντεμια. Μειωνονται οι πιθανοτητες. Οψομεθα λοιπον (χαααααθηκε ενα Σαββατο μωρε?).

Θα γίνω γραφικός, αλλά bump.

Αν θεωρείτε ότι σας αρέσει το καυτό ΑΤΣΑΛΙ και δεν είστε εκεί, κακό του κεφαλιού σας :!:

Σκάσε πια ρε μαλάκα, είπαμε, θα ρθω εγώ να σου κάνω παρέα :!:

<3 <3 <3

[SPOILER]Ελάτε κι άλλοι όμως.[/SPOILER]

σοβαρες πιθανοτητες να ειμαι κ εγω…

Να πεις τί θα φοράς να σε γνωρίσουμε.

γκρι καλτσες.

:evil:
Δε μας ενδιαφέρουν οι κάλτσες φίλος!
Για το σώβρακο πες μας.

δεν φοραω ΣΩΒΡΑΚΟ, φοραω ΒΟXER ! 8) το χερι μου τσιμπησε μια Leatherwolf απο το ραφι, ε αν ειμαι τυχερος κ δεν λερωθει με σαλτσες (γεμιστά ahead), ακομα αυτην θα φοραω το βραδυ… πλεον ομως οι πιθανοτητες να σκασω ειναι 50-50 λογω διαφορων συγκυριων…

Ήταν μια υπέροχη true metal βραδιά. :slight_smile:

(Ακολουθεί ποστ/ξεδιάντροπη διαφήμιση όλων των συγκροτημάτων της βραδιάς)

[B]Demolition Train:[/B] Ήταν οι μόνοι που δεν είχα ακούσει μέχρι σήμερα, αλλά πριν ακόμα ξεκινήσουν τους έβλεπα και έλεγα “αν αυτοί δεν είναι μπαντάρα να κάτσω να με γαμήσουν”. Ε και όταν άρχισαν ανακουφίστηκα γιατί σιγουρεύτηκα ότι αυτό δε θα γινόταν. “Το Τρένο της Καταστροφής” δε λες τίποτα. Δεν ήξερα τί ήταν πιο γαμάτο σ’ αυτούς. Η Μοτορχεντίλα τους; Το ότι είναι power trio; Το μπλουζάκι Chuck Norris του κιθαρίστα/τραγουδιστή; Το ότι ο μπασίστας ξεκίνησε να παίζει με τσιγάρο στο στόμα και μάλιστα κάποια στιγμή επιχείρησε να κάνει backing vocals, με αποτέλεσμα να του πέσει απ’ το στόμα; Το ότι έχουν κομμάτι με τίτλο Kill your Boss; Ή το ότι παίξανε (γαμάτα) το No Class των Motorhead;
Σοβαρά, να τους ακούσετε. Όλοι. Ειδικά οι λάτρεις του παλιού καλού speed θα πάθουν μουνόπλακα.

[B]Crimson Fire:[/B] Μια λατρεμένη early 80’s Britain κιτσαρία ξεχύθηκε πάνω στη σκηνή και έκανε πολλές φάτσες να σκιστούν από το πολύ χαμόγελο. Ο δίσκος τους γαμάει, και οι ίδιοι live γαμάνε ακόμα πιο σκληρά. Ο τραγουδιστής τους, πρώην Strikelight ειρήσθω εν παρόδω, σπουδαίο λαρύγγι, τα έδωσε όλα. Οι δισολίες τους τίγκα στη Μεηντενίλα, to die for. Οι διασκευές σε Heir Apparent (Hands of Destiny) και Ozzy (Bark at the Moon), απολαυστικές. Άλλη μια γαμηστερή ελληνική χέβι μέταλ μπάντα (ρε μουνιά) γεννιέται! Η διαφορά τους με τους Strikelight είναι ότι τούτοι εδώ έχουν λίγο μεγαλύτερο εύρος στη μουσική τους: ενώ για τους Strikelight ο χρόνος σταμάτησε κάπου στο 1981, για τους Crimson Fire συνέχισε να κυλάει για λίγο ακόμα και σταμάτησε γύρω στο '84-'85, ενώ στο μεταξύ έπιασε και κάτι λίγα από Αμερική.
(χεχε)

[B]Strikelight:[/B] Καιιιιιιι, τέλος, το βαρύ πυροβολικό. Οι Έλληνες Maiden των δύο πρώτων! Για αυτή τη μπάντα έχει ειπωθεί το εξής πολύ σωστό: αν στις studio δουλειές της γαμάει μία φορά, επί σκηνής γαμάει εκατό. Ε, οι λίγοι πιστοί που τους άκουσαν απόψε ξέρουν γιατί. Μιλάμε για μέταλ καύλα, όχι αστεία. Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι κάπου μου έλειψε η δεύτερη κιθάρα, αλλά όπως και να χει ο “όποια-πέτρα-κι-αν-σηκώσεις” Παπακώστας έδεσε τις χορδές του γόρδιο δεσμό και αναπλήρωσε αυτή την απουσία στο μεγαλύτερο βαθμό. Ο δε μπασίστας παίζει πιο Steve Harris θέματα κι απ’ τον ίδιο το Steve Harris, θεός. Όσο για τον τραγουδιστή, δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τραγουδήσει τελικά (sorry bro), αλλά αφ’ ενός αυτό ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε και αφ’ ετέρου και μόνο που τον έβλεπες, μ’ αυτό το “Bobby Leibling-on diet” look, σου ρχόταν να σηκώσεις γροθιές στον αέρα. Η διασκευή στον απόλυτο ύμνο (το Heavy Metal Angels των Heavy Load, τί ποιό) ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Αυτά γενικά. Α. Και ένα hail σε ChrisP, AlteredCourse και βέβαια στον τελευταίο άνθρωπο που περίμενα να δω απόψε στο Κύτταρο: τον Προσατάνικ. :stuck_out_tongue:

γμτ, έπρεπε να ρθω μόνο και μόνο για to heavy metal angels :?

Να πω κι εγω τη γνωμη μου σα ξεκαρφωτος…
Προλαβα τα τελευταια 2-3 κομματια των [B]Demolition Train[/B],δεν ηταν ασχημοι…κουνουσες το κεφαλακι σου ρυθμικα που λεμε :stuck_out_tongue:
Στους [B]Crimson Fire[/B] ενταξει φαση ειχε στην αρχη για 2-3 κομματια αλλα μετα με κουρασαν.Καλτιλα ομως,τι να πω…απο κοκκινα κολαν μεχρι φουντωτα μαλλια.Κοιταξα το κινητο μου και η ημερομηνια ηταν 18/12/83!
[B]Strikelight[/B] ηταν η μονη μπαντα που ειχα ακουσει…ενταξει,.ευχαριστη maiden κοπια αλλα κι αυτοι μετα απο λιγο…
Αυτα που γραφω δεν εχει να κανει με την αποδοση των μπαντων,απλα πως εζησα εγω το λαιβ μιας και δεν ειμαι του ηχου.Οι μπαντες μπορει και να εσκισαν.
Καλυτερη στιγμη της βραδιας : Οταν πηρα το βινυλιο [B]The Devil’s Blood[/B]. :stuck_out_tongue:
Xαιρε και αβε σε Κρισπ και Γρακχο. (Ειπαμε,το black metal ειναι παντου και παραμονευει :p)

Λοιπόν, εγώ που είμαι γενικά εκτός της φάσης, έχω να πω ότι:

Οι [B]DEMOLITION TRAIN[/B] γάμησαν στεγνά. Δεν τους ήξερα, τους έμαθα, πήρα και το ντέμο. Ροκενρόλ, μότορχεντ, speed μέχρι θανάτου, δέσιμο μελών (πολύ βασικό συστατικό ενός live). Τα οποία μέλη το νιώθουν το πράγμα, ο κιθαρίστας κοπανιόταν πρώτη σειρά στους STRIKELIGHT μέχρι τέλους. Άξιοι και έξτρα μπράβο γιατί δεν έχουμε και πολλές τέτοιες εγχώριες μπάντες.

Αντίθετα μπάντες σαν τους [B]CRIMSON FIRE[/B] μάλλον έχουμε κάμποσες, βέβαια αυτό που κάνουν το κάνουν καλά και τεχνικά/εκτελεστικά ήταν σχεδόν άρτιοι. Οπότε ουσιαστικά απλώς εμένα αυτό το power/λυρικό χαρουμενάτο ύφος μάλλον δε μου κάνει.

Από την άλλη οι [B]STRIKELIGHT[/B] είναι το ΜΕΤΑΛ ΜΟΥ. Τελεία και παύλα. Κιθαρίστας φασαριόζος που διαλύει τις χορδές του, μπάσο που μιλάει και παρότι θα γίνω γραφικός, προτιμώ χίλιες φορές το cult φάλτσο του νέου τραγουδιστή με το γαμάτο look παρά την οποιαδήποτε υψίφωνη πριμαντόνα. Κλείσιμο με διασκευάρα και γεια σας!

Αυτά και hail σε γράκχο και σε “νταβατζή-του-bm-thread” Prosatanic.

Γίνεσαι όντως λίγο γραφικός αλλά δεν πειράζει :smiley:

Πάντως επειδή το έψαξα λίγο καλύτερα το θέμα Κρις, ο τραγουδιστής τελικά μόνο “νέος” δεν είναι - turns out ότι είναι ο ίδιος που τραγουδάει (εντός ή εκτός εισαγωγικών =Ρ) και στο ομώνυμο ντεμπούτο το 2004!
Νομίζω ότι εμείς οι δύο θυμόμαστε τους Strikelight από την πρώτη φορά που τους είχαμε δει, τότε σ’ εκείνο το επικό live των Angelwitch στο Αν (θυμάσαι;!), όπου είχε τραγουδήσει ο τραγουδιστής των Crimson Fire, ο επονομαζόμενος και “V.O.T.” (whatever). Δεν ξέρω όμως τί είχε παιχτεί. Είχε φύγει ο Σταυρόπουλος και μετά ξαναγύρισε; Τον αντικατέστησε ο άλλος μόνο για κάμποσα live; Πού είναι επιτέλους ο Τραμπάκουλας όταν τον χρειάζεσαι, να σου λύσει τις απορίες; =Ρ

Επειδη δεν καταλαβα καλα, μια κιθαρα ειχανε???

Ναι…