παιδια εγω εχω ολοκληρωσει σχεδον τις ακροασεις του αλμπουμ. σιγουρα ειναι καλυτερο απο οτι μου φαινοταν αρχικα αλλα και παλι αυτο το συναισθημα που ενιωθα οταν ακουγα το πρωτο τους: ωραιο, ευχαριστο ακουσμα ολα καλα. μα ποιο ειναι το καλυτερο τραγουδι? ποιο ξεχωριζει και εχει την “ταδε” στιγμη που με κανει να θελω να τα σπασω και με πορωνει τρελα γενικοτερα??? κανενα…
ολα χαμενα στη συγχρονη μετριοτητα του θρας/ντεθ το 2010. ελαχιστες οι αναλαμπες και τουτοι εδω δεν ειναι μια… αναμενωμεν obscura…
κωλοτουμπιτσα εδω! το αλμπουμ δεν γαμει μα ειναι πολυ πιο πορωτικο τελικα, δυνατο και γρηγορο, τρελη παραγωγη και 1 κλικακι πιο ποιοτικο (σολακια κλπ) απο το προηγουμενο. Reborn In Violence και Suicide Solution μου εχουν παρει τα μυαλα για να πω την αληθεια!
ελπιζω σε ακομη καλυτερη συνεχεια και μαγκια τους που το βγαλανε μολις μετα απο 1 χρονο. σπανια γινεται αυτο στις μερες μας.
σε θεμα θρας παντως εγω θα το βαζα ανετα στη περσυνη μου τοπ 5… πολυ καλο αλμπουμ!
γ οσους ρωτησαν γ το βινυλιο!
ναι υπαρχει σε μαυρο κ σε μπλε (το μπλε ειναι 250 κοπιες αν θυμαμαι καλα κ μονο απο το site της Nuclear Blast μπορεις να το αγορασεις)
εγω προσωπικα αγορασα το μπλε τις γιορτες γτ ειναι πιο καβλωτικο!